صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۰
نشست تروریست‌های منافق چگونه برگزار شد؟

یک بام و دو هوای دموکرات‌ها در دورهمی مجازی با منافقین

اتحاد تروریست‌ها و سناتورها جایی برای مذاکره با یانکی‌ها باقی نمی‌گذاردسه روز اول هفته جاری گروهک تروریستی منافقین در نشستی مجازی میزبان ده‌ها مقام بلندپایه سابق و فعلی اروپایی و آمریکایی بود که بی‌محابا به ایران و ایرانی تاختند تا نشان دهند اگرچه در ظاهر از توافق می‌گویند اما در باطن جنگ و تحریم را بهترین راهکار در مقابله با ملت ما می‌دانند.
کد خبر : 594227

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، در عالم سیاست این خیلی عجیب نیست که یک گروه مخالف یا معارض علیه حزب حاکم یا ساختار حکومت کشوری که خود را شایسته حکمرانی بر آن می‌بیند تبلیغ کند، کمپین جذب مخاطب راه بیندازد، افشاگری کند یا از کشورهایی با افکار همسو مدد بخواهد اما گردهمایی‌هایی که گروهک منافقین در چند سال اخیر بر پا می‌کند، واقعاً تافته جدابافته است و شاید در نوع خود بی‌نظیر و کم‌سابقه باشد. مخصوصاً نشست مجازی امسال این گروهک که با شرکت ده‌ها مقام بلندپایه سابق و فعلی آمریکایی و اروپایی برگزار شد نشان داد که تا چه حد غربی‌ها در استفاده ابزاری از مخالفان کشورهای غیرهمسو استادند و تا چه حد گفتار و کردار غرب راجع به یک کشور می‌تواند متضاد باشد.


کافی است که کلمه ایران+ آمریکا+ مذاکره را به فارسی یا لاتین در موتورهای جست‌وجوی اینترنتی وارد کنیم تا انبوهی از اخبار و گزارش‌هایی که بیانگر تمایل جدی مقامات آمریکایی برای مذاکره و تعامل سازنده با ایران است ببینیم. بسیاری از این اخبار که به‌وسیله غول رسانه‌ای غرب عمل‌ آورده شده‌اند همیشه توپ را در زمین ایران می‌اندازند و مدعی می‌شوند این تهران است که قصد دارد قدرت اتمی شود، حقوق بشر را قبول ندارد و با جامعه بین‌الملل روراست نیست. همین اخبار و گزارش‌ها هستند که افکار طیفی از جامعه ایرانی را به خود متمرکز می‌کنند تا باور کنند بالاخره لایه‌هایی از قدرت در آمریکا قابل‌اعتماد و قابل‌مذاکره هستند.


حضور دموکرات‌های حامی توافق با ایران در همایشی ضد ایرانی


نشست مجازی منافقین را که از ۱۹ تا ۲۱ تیر در جریان بود، می‌توان به‌عنوان یک نمونه بسیار واضح از استاندارد دوگانه غرب در تعامل با ایران به افکار عمومی داخل و خارج کشور معرفی کرد. یکی از بهترین راه‌های اینکه بتوانیم مشروعیت یک گردهمایی را ثابت یا رد کنیم بررسی منابع مالی آن است. یک ساعت سخنرانی یک مقام بلندپایه غربی در این‌گونه نشست‌های منافقین بین ۵۰ تا ۱۵۰ هزار دلار هزینه در بر دارد. علاوه بر این بسیاری از سیاهی‌لشکرهایی که در گردهمایی‌های منافقین حضور دارند نیز اجاره‌ای هستند. روزنامه بریتانیایی گاردین در سال ۱۳۹۷ در این خصوص نوشت: بخش زیادی از حاضران در نشست امسال منافقین اتباع اروپای شرقی و پناه‌جویان سوریه‌ای بودند که با وعده سفر توریستی رایگان به پاریس، در این گردهمایی شرکت کردند. اجاره دانشجویان خارجی مقیم فرانسه، تور یک‌روزه برای شهروندان سایر کشورهای اروپایی و دادن پول و غذا به بی‌خانمان‌های پاریس، از دیگر اقدامات برای نشان دادن حضور حامیان مردمی در این نشست‌ها بوده است.



باب منندز که در نشست مجازی منافقین حضور فعال داشت هم‌حزبی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکاست که از زمان کمپین انتخاباتی در سال ۲۰۲۰ تابه‌حال ادعای حمایت از مذاکره و توافق با ایران را مطرح کرده است



این گروهک تروریستی که در دوران جنگ بعثی‌ها علیه ایران به صدام دیکتاتور معدوم عراق پناهنده شده بودند، معلوم است که از کجا تأمین مالی می‌شود.



همایش منافقین در فرانسه سال ۱۳۹۷


در دوره‌های قبل این نشست‌ها چهره‌های ضد ایرانی مانند جان بولتون جنگ‌طلب که در دو دولت آمریکا مشاور امنیتی کاخ سفید بود و نیز ترکی الفیصل، رئیس سابق سازمان اطلاعات سعودی که از دشمنان قسم‌خورده ملت ایران است حضور داشتند. تابه‌حال یک چهره سیاسی که در کشور خود از محبوبیت برخوردار باشد در این نشست‌ها شرکت نکرده است.




بیشتر بخوانید:


سفیر اسلوونی به وزارت امور خارجه احضار شد


سیاه‌نمایی ضد ایرانی نخست‌وزیر سابق کانادا در اجلاس منافقین




جالب اینجاست که روزنامه واشنگتن‌پست هم شرکت جمع کثیری از نمایندگان کنگره ایالات‌متحده از دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در نشست مجازی امسال را رسانه‌ای کرد. باب منندز، رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی مجلس سنا و کوین مک کارتی، رهبر حزب جمهوری‌خواه در کنگره آمریکا که در این همایش مجازی شرکت داشتند به سخنرانی هم پرداختند. این دو نفر از اعضای تأثیرگذار بر تصمیمات سنا و مجلس نمایندگان هستند. این در حالی است که منندز هم‌حزبی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکاست که از زمان کمپین انتخاباتی در سال ۲۰۲۰ تابه‌حال ادعای حمایت از مذاکره و توافق با ایران را مطرح کرده است.


علاوه بر دو فرد مذکور حضور حدود ۳۰ نماینده از دو حزب اصلی آمریکا در این همایش مجازی ضد ایرانی جایی برای تأمل در خصوص پای میز مذاکره نشستن با این ساختار حکومتی باقی نمی‌گذارد. در میان این نمایندگان اسامی کوری بروکر و جین شاهین اعضای دموکرات سنا و ریک اسکات و جان کورنین اعضای جمهوری‌خواه سنا مشخص شده است. تد کروز، نماینده ضد ایرانی و جنگ‌طلب حزب جمهوری‌خواه در سنا هم در میان سخنرانان این همایش بود و به‌شدت بر استفاده از تهدید و تحریم علیه ایران تأکید کرد.



حضور مایک پمپئو باسابقه ایفای نقش اساسی در ترور یک فرمانده ضد تروریسم در کشور ثالث در این همایش به‌خودی‌خود از اعتبار آن نزد فعالان حقوق بشر و حامیان قانون بین‌الملل به‌شدت می‌کاهد



می‌توان گفت که حزب جمهوری‌خواه از همان ابتدا هم شمشیر را از رو بسته بود؛ اما به حزب دموکرات که داعیه روی آوردن به دیپلماسی در تعامل با ایران را دارد و خود را از اقدامات خشونت‌آمیز مبرا می‌داند، باید گفت که هم‌حزبی‌های شما در دولت به‌صورت غیرمستقیم پای میز مذاکره با ایران هستند و از توافق می‌گویند و شما اینجا در نشست گروهکی شرکت کرده‌اید که به تأیید مراجع امنیتی و قضایی ایران حداقل ۱۷ هزار نفر را در ایران ترور کردند.


مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا هم در میان سخنرانان این نشست بود. وی مثل همیشه از الفاظ اهانت‌آمیزی علیه دولت و مردم ایران استفاده کرد و بازهم خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران شد. لازم به ذکر است که پمپئو از طراحان و آمران اصلی ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است. حضور فردی با سابقه اصرار بر ترور یک فرمانده ضد تروریسم در کشور ثالث در این همایش به‌خودی‌خود از اعتبار آن نزد فعالان حقوق بشر و حامیان قانون بین‌الملل به‌شدت می‌کاهد. در همایش امسال وزرای خارجه سابق فرانسه، ایتالیا و لهستان و وزیر دفاع سابق بریتانیا و فرانسه هم در مراسم افتتاحیه سخنرانی کردند.


اکثر مقامات بلندپایه حاضر در همایش مجازی منافقین از کشورهای استعمارگر بودند


تام تیلیس، سناتور ایالت کارولینای شمالی در سخنرانی خود خواستار ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران و بر هم زدن امنیت کشور شد. وی سابقه حمایت از تحریم دارویی علیه ایران را در پرونده دارد.


کانادا هم در این همایش مجازی شرکت داشت. استفان هارپر، نخست‌وزیر سابق کانادا که در نشست‌های قبلی هم حضور داشته امسال هم علیه مردم و نظام ایران سخنرانی کرد. هارپر که در سال ۱۳۹۱ به بهانه‌های واهی دستور قطع رابطه با ایران را داده بود همیشه خصمانه‌ترین مواضع علیه تهران را فریاد زده است. وی در این نشست از جامعه جهانی خواست از همکاری با ایران دوری کنند. وی با اهانت به آراء مردم ایران پیروزی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تشدید افراطی‌گری در ایران دانست.



استفان هارپر نخست وزیر سابق کانادا


نکته اینجاست که همه میهمانان اروپایی و آمریکایی همایش مجازی امسال منافقین تا چند سال پیش این گروهک را در لیست گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی قرار داده بودند ولی در چرخشی مضحک هم‌اکنون این گروهک را حامی آزادی و مدافع حقوق بشر می‌دانند که نشان از یک زد و بند پنهان و پشت پرده بین غرب و این گروهک دارد.


پرونده حقوق بشری خود همین آمریکایی‌ها که به‌اندازه کافی سیاه است. معنی جنایت و جنگ‌افروزی را در ادبیات جدید سیاسی جهان باید با نام آمریکا معادل دانست. درزمینهٔ تبعیض نژادی هم که ایالات‌متحده از همه دنیا پیش است. کانادا هم که تا سال‌ها داعیه سرزمین امن و آزاد را داشت در پرونده نسل‌کشی کودکان بومی آبرویی برایش باقی نماند. فرانسه و جنایاتش در آفریقا و بریتانیا و کشتارهایش در اقصی نقاط جهان را که در کنار هم قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم که نشست مجازی امسال منافقین واقعاً کلکسیونی از ناقضان حقوق بشر، جنایتکاران جنگی، استعمارگران و متعصبان تروریست را گرد هم آورد تا اساتید رشته تاریخ قادر باشند به دانشجویان خود نمونه‌ واضحی از زد و بند بین اشرار خرد و کلان در دنیای معاصر را معرفی کنند.


انتهای پیام/۴۱۵۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر