صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۹ - ۱۲ دی ۱۳۹۴
دبیر علمی اولین کنگره چالش‌های بالینی در زنان، مامایی و نازایی:

سرطان دهانه رحم قابل پیشگیری است

دبیر علمی اولین کنگره چالش‌های بالینی در زنان، مامایی و نازایی با بیان اینکه سرطان دهانه رحم با یک ویروس مقاربتی در ارتباط است، گفت: افرادی که ازدواج نکرده یا ارتباط جنسی نداشته‌اند به این سرطان مبتلا نمی‌شوند.
کد خبر : 59203

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر فرح فرزانه اظهار کرد: علاوه بر سرطان پستان، سرطان‌های رحم و تخمدان نیز جزو سرطان‌های شایع در زنان به شمار می‌رود و پس از این‌ها سرطان دهانه رحم قرار دارد که از شیوع کمتری برخوردار است.


دبیر علمی اولین کنگره چالش‌های بالینی در زنان، مامایی و نازایی، افزود: سرطان دهانه رحم قابل پیشگیری است و می‌توان با تمهیداتی از بروز این سرطان پیشگیری کرد. به عنوان مثال با ارائه آموزش‌هایی در این رابطه و تغییر رفتارهای جنسی که متاسفانه در جامعه در حال پیشرفت است می‌توان از شیوع این سرطان پیشگیری کرد.


دکتر فرزانه بیان کرد: این سرطان تنها سرطانی است که ثابت شده با یک ویروس مقاربتی در ارتباط است یعنی در افرادی که ازدواج نکرده یا ارتباط جنسی نداشته‌اند، این سرطان رخ نمی‌دهد.


وی با تاکید بر لزوم ارائه آموزش‌های همگانی اجتماعی، گفت: برخی افراد بر این باور هستند که اگر ازدواج موقت داشته باشند، مشکلی برای آنها ایجاد نمی‌شود و این در حالی است که اگر خانمی بیش از یکبار ازدواج کرده باشد و یا با فردی ازدواج کند که پیش از این یک و یا چند بار ازدواج کرده باشد، ممکن است به این بیماری مبتلا شود زیرا شریک جنسی متعدد ویروس اصلی این بیمار به شمار می‌رود.


فرزانه افزود: متاسفانه جامعه از این موضوع اطلاعی ندارد و تصور بر این است که فقط رفتار بد جنسی می‌تواند این بیماری را به وجود آورد این در حالی است که در اثر تغییر شریک جنسی، احتمال بروز این بیماری وجود دارد.


دبیر علمی اولین کنگره چالش‌های بالینی در زنان، مامایی و نازایی تاکید کرد که این سرطان قابل پیشگیری است و می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد و به این ترتیب شاخص سلامت جامعه را بالا برد.


فرزانه اظهار کرد: در سال 2000 واکسن علیه این بیماری کشف شد بنابراین می‌توان با واکسن و یا پاپ اسمیر این بیماری را کنترل و یا درمان کرد.


بر اساس گزارش آنا، اولین کنگره بین المللی چالش‌های بالینی در مامایی، زنان و نازایی از 27 تا 30 بهمن ماه سال جاری با حضور جمعی از متخصصان داخلی و خارجی حوزه زنان در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر