صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

بازپرس پرونده انفجار بیروت علیه نخست‌وزیر مستعفی اقامه دعوی کرد

بازپرس پرونده انفجار بیروت علیه حسان دیاب و چند نفر از وزرای سابق لبنان اقامه دعوی کرد.
کد خبر : 591834

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت علیه نخست‌وزیر مستعفی لبنان و تعدادی از وزرا و مسئولان امنیتی سابق اقامه دعوی کرد و قصد احضار آن‌ها را دارد.


بنابر گزارش الجزیره، طارق بیطار، بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت اقامه دعوی از سوی فادی صوان، قاضی سابق این پرونده علیه حسان دیاب، نخست‌وزیر مستعفی لبنان و علی حسن خلیل و غازی زعیتر، از وزرای سابق و نمایندگان کنونی، نهاد المشنوق، نماینده لبنانی و یوسف فنیانیوس، وزیر مشاغل سابق را تأیید کرد.


وی از پارلمان خواست نمایندگانی که علیه آن‌ها اقامه دعوی شده سلب مصونیت شوند.


همچنین وی از نخست‌وزیری خواست تا به او اجازه دهد علیه تونی صلیبا، مدیر امنیت ملی و عباس ابراهیم، مدیر امنیت کل اقامه دعوی کند.


بیطار همچنین علیه رهبران نظامی و امنیتی سابق ازجمله جان قوجی، فرمانده سابق ارتش اقامه دعوی کرد و تمام این افراد به اتهام احتمال کوتاهی احضار خواهند شد.


خبرگزاری رسمی لبنان جمعه اعلام کرد که طارق بیطار موعدی را برای احضار حسان دیاب تعیین کرده است.


بیطار در نامه‌ای به پارلمان خواهان سلب مصونیت علی حسن خلیل، غازی زعیتر و نهاد المشنوق شد. همچنین در نامه‌ای به سندیکای وکلا در بیروت و سندیکای وکلا در طرابلس خواهان اجازه برای پیگرد خلیل و زعیتر و یوسف فنیانوس شد.


بیطار همچنین علیه قهوجی، کمیل ضاهر، مدیر اطلاعات سابق ارتش، غسان غرزالدین، سرهنگ سابق اطلاعات ارتش، جودت عویدات، سرهنگ سابق سازمان اطلاعات اقامه دعوی کرد و موعدی را برای احضار آن‌ها تعیین کرد.


بیطار تصمیم گرفت داوود فیاض، از فرماندهان امنیت کلی و نایله الحاج مهندس و مسئول شرکتی را که متعهد به انجام تعمیر در شماره ۱۲ بندر بیروت شده بود، آزاد کند.


چهارم اوت ۲۰۲۰ انفجار مهیبی در بندر بیروت رخ داد که به کشته شدن بیش از ۲۰۰ تن و زخمی شدن حدود ۶ هزار تن دیگر منجر شد. بر اساس گزارشات ذخیره نامناسب نیترات آمونیوم برای چندین سال در این بندر موجب انفجار شده بود.


انتهای پیام/۴۱۰۶/



انتهای پیام/

ارسال نظر