صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
در مسیر نخبه‌پروری/۷۸ در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

از ثبت ۲ اختراع تا ساخت فرمولاسیون ماهی فرآوری‌شده | وقتی کارنامه علمی پژوهشگران جوان با صنعت گره می‌خورد

تقویت و هدایت دانشجویان برای انجام امور تحقیقاتی و پژوهشیرئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ساخت فرمولاسیون ماهی فرآوری‌شده با ترکیبات ارگانیک گیاهی بدون طعم زهم با ماندگاری بالا و زیست فعال گیاهی را از دستاوردهای این باشگاه عنوان کرد.
کد خبر : 591410

گروه استان‌های خبرگزاری آنا- داوود دهقانی محمودآباد؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.


اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است.


باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.




بیشتر بخوانید:


چالشی علمی برای دانشجویان در ایام کرونا


اختراع پژوهشگر جوان در مسیر تجاری‌سازی


حمایت کمّی و کیفی از پژوهشگران جوان با توسعه روش‌های انگیزشی


جذب نخبگان دانشجویی و دانش‌آموزی با شناسایی ظرفیت‌های پژوهشی و تحقیقات کاربردی




خبرنگار خبرگزاری آنا در این شماره از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» به‌منظور آشنایی با فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با مریم شیخ رئیس این باشگاه گفت‌وگو کرده که در ادامه می‌خوانیم.


مریم شیخ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: راه‌اندازی این باشگاه سال ۱۳۸۳ انجام‌شده و از ابتدا تاکنون به ترتیب نجیبه گیلانی‌پور، محمدرضا جوادی و بنده مسئولیت این باشگاه را عهده‌دار بوده‌ایم.


وی چاپ مقالات isi/isc و اجرای طرح‌های پژوهشی و ثبت اختراع دانشجویان رشته مکانیک با عنوان افزایش راندمان سیکل ترکیبی پیل سوختی اکسید جامد با کمپرسور مارپیچی و تزریق مستقیم مایع در نسبت تراکم بالا در دما و محیط، ساخت دستگاه فراوری کود مایع ارگانیک توسط انجمن علمی مهندسی صنایع را از فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور عنوان کرد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور درباره فعالیت‌های باشگاه و اثرگذاری که دارد، اظهار کرد: ازجمله فعالیت‌های مؤثر این باشگاه را در سطح منطقه می‌توان ارتباط و تعامل با استان و شهرهای همجوار صنعتی نام برد. این فعالیت‌ها در قالب ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه توسط نخبگان و دانشجویان صاحب استعدادهای برتر با همکاری دانشگاه‌ها و معاونت علمی پژوهشی با انجام پروژه‌هایی برای حل معضلات خود را نشان می‌دهد.


از استادیاران جوان در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌شود و زمینه‌های رشد، تقویت و هدایت دانشجویان برای انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی فراهم‌ شده و یا در دستور کار قرار دارد.وی اجرای برنامه‌های فرهنگی اجتماعی در مناسبت‌های مختلف، برگزاری وبینار آموزشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تحقیقاتی برای بالابردن سطح علمی دانشجویان، بازدید از مراکز صنعتی شهرهای همجوار و برگزاری سمینارهای آموزشی را از مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور عنوان کرد.


شیخ ثبت دو اختراع شامل افزایش راندمان سیکل ترکیبی پیل سوختی اکسید جامد با کمپرسور مارپیچی و تزریق مستقیم مایع در نسبت تراکم بالا در دمای محیط توسط دو دانشجوی رشته مکانیک و ساخت دستگاه فراوری کود مایع ارگانیک توسط دانشجویان گروه مهندسی صنایع را از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دانست.


وی افزود: ساخت فرمولاسیون ماهی فرآوری‌شده با ترکیبات ارگانیک گیاهی بدون طعم زهم با ماندگاری بالا و زیست فعال گیاهی توسط دانشجوی رشته صنایع غذایی از دیگر دستاوردهای باشگاه واحد نور بوده است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور درباره عملکرد باشگاه در دوره کرونا اظهار کرد: در دوران شیوع این بیماری برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ها در قالب مجازی ازجمله ویبنار و کارگاه‌های آموزشی با عنوان فعالیت بدنی در دوران پاندمی کرونا، بالابردن سطح ارتقای سلامت کارکنان، آشنایی با بیماری کرونا و راه‌های مقابله با آن و راه‌های مهارکردن بیماری کرونا برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


کارنامه درخشان پژوهشگران جوان با تجاری‌سازی ۱۲ محصول


از ساخت دستگاه ایستگاه شارژ موبایل تا احیای انجمن‌های علمی


ساخت ۳ محصول هوشمند توسط جوانان نخبه


کرونا مقهور «دوشنبه‌های وبیناری» پژوهشگران جوان




وی درباره اقدامات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برای اجرای آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی گفت: تقویت روحیه انجام کار گروهی میان اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و برگزاری وبینار و کارگاه‌های آموزشی برای ارتقای سطح علمی نخبگان در زمینهٔ فرهنگی، علمی، پژوهشی، آموزشی و کارآفرینی از مهم‌ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های پیش روی این باشگاه بوده است.


تقویت و هدایت دانشجویان برای انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی


شیخ بیان کرد: در این راستا از استادیاران جوان در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌شود و زمینه‌های رشد، تقویت و هدایت دانشجویان برای انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی فراهم‌ شده و یا در دستور کار قرار دارد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از همکاران ستادی خواست در انتخاب رؤسای باشگاه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان سراسر کشور بر اساس توانمندی و شایسته‌سالاری عمل کنند.


وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به قرارگرفتن انجمن‌های علمی زیر نظر باشگاه از چه تعداد انجمن علمی و در چه زمینه و گروه‌هایی برخوردارید، ادامه داد: فعالیت‌های انجمن‌های علمی می‌تواند موجب ارتقای مشارکت دانشجویان و جوانان نخبه در تصمیم‌سازی‌ها و تقویت فعالیت‌های علمی گروهی شود.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به آنا گفت: از بدو تأسیس این واحد دانشگاهی تاکنون تعداد ۱۱ انجمن علمی داشته‌ایم که هر یک در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی پژوهشی دارای فعالیت‌های بی‌نظیری بوده‌اند؛ اما به علت حضورنیافتن و کمبود دانشجو اکنون سه انجمن فعال داریم و بسیاری از برنامه‌ها را با توجه به شرایط کرونا به‌صورت مجازی و وبینار برگزار می‌کنیم.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر