صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

نمایندگان مجلس از پژوهشگاه صنعت نفت بازدید کردند

جمعی از اعضای کمیسیون‌ انرژی مجلس شورای اسلامی صبح روز دوشنبه هفتم تیرماه ‌از پژوهشگاه صنعت نفت بازدید کردند.
کد خبر : 591189

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، جمعی از اعضای کمیسیون‌ انرژی مجلس شورای اسلامی صبح روز دوشنبه هفتم تیرماه ‌از پژوهشگاه صنعت نفت بازدید کردند.


حسین حسین زاده، مالک شریعتی نیاسر و کیوان مرادیان کوچکسرایی با حضور در پژوهشگاه صنعت نفت و بازدید از بخش‌های مختلف با دستاوردها و توانمندی‌های موجود در این پژوهشگاه آشنا شدند.


در این بازدید، مسئولین این پژوهشگاه از هتک حرمت‌ها به نیروهای انسانی، نابرابر بودن دستمزد نیروهای پیمانی و رسمی، از دست‌دادن نیروهای متخصص و با تجربه تنها به دلیل حفظ نشدن حرمت آن‌ها در سازمان نفت و کمبود بودجه اختصاص یافته به این پژوهشگاه ابراز ناراحتی کردند.


در ابتدای این بازدید، حسین‌زاده بیان کرد: نیروی انسانی مهم‌ترین مؤلفه پیشرفت وزارت نفت است اما این نیروی انسانی با نیروهای سازمانی متفاوت هستند.


وی افزود: من خودم از کارکنان پژوهشگاه سازمان نفت هستم و ۱۹ سال سابقه خدمت دارم و معتقدم باید در بحث تحقیق و پژوهش که خروجی آن تکنولوژی است، مشکلی وجود نداشته باشد. در وزارت نفت ما باید نگاه توسعه محور داشته باشیم.


در ادامه این مراسم مالک شریعتی اذعان کرد: مجلس شورای اسلامی اولویت‌های کمیسیون انرژی را برای چهار سال آینده تبیین کرده که سر فصل‌های آن به شرح زیر است:


۱- اصلاح ساختار مدیریت در حوزه حکمرانی بر انرژی؛ این قضیه از معضلات جدی وزارت نفت رابطه مالی است که اصلاح آن مقدمه حل معضلات بسیار دیگر خواهد شد.


۲- کاهش خام فروشی؛ در این مورد همان طوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند باید فرض را بر این بگذاریم که تحریم‌ سال‌ها باقی خواهد ماند. عمده تحریم‌ها و فشارهای خارجی در حوزه نفت است.


۳- اصلاح مصرف بهینه‌سازی


۴- توسعه فناوری‌های دانش بنیان


وی افزود: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک این پژوهشگاه به انبوه‌سازی برسد و تأثیر بیشتری داشته باشد. کشورهای دنیا از سوخت‌های فسیلی به سوخت های تجدیدپذیر پیش می‌روند.


حسین‌زاده تصریح کرد: ما هم سعی می‌کنیم دغدغه‌های پژوهشگاه‌ها را رفع کنیم تا شاهد پیشرفت بیشتری در حوزه نفت باشیم. این پژوهشگاه در دنیا نمونه است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر