صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
داداندیش در نشست «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» خبر داد؛

توانایی دانشگاه آزاد اسلامی برای تبدیل موضوعات صنعت به پایان‌نامه در کوتاه مدت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توانایی تبدیل موضوعات صنعت به پایان‌نامه را در کوتاه مدت دارد.
کد خبر : 590616

به گزارش خبرنگار حوزه پژوهش و پایان‌نامه‌های گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست تخصصی «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» با حضور جمعی از مدیران اقتصادی و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.


در این نشست پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: در راستای ارتباط با صنعت نظام موضوعاتی تعریف شد و هر یک از واحدها موضوعی را انتخاب کردند. هر کدام از برنامه‌ها ۹ شورای دانشی دارند که براساس ارتباط‌شان با موضوع که توسط دانشجو و استاد بررسی می‌شود، موضوع و هدف پایان‌نامه با اجرا و نیاز کشور تطبیق داده می‌شود تا به تولید دانش کشور کمک کند.


داداندیش افزود: هر شورای دانشی هم شامل ۳ تا ۴ استاد از کل کشور در ارتباط با موضوع است. بعد از ۳ سال در استان تهران حدود ۱۳۰۰ پایان‌نامه از موضوعاتی که در سامانه پایش تعریف شده انتخاب شده و ۲۵۰۰ استاد در تهران آمادگی و تخصص خود را در راستای این نظام موضوعات قرار داده‌اند. این ظرفیتی است که ۳ سال روی آن کار کرده‌ایم و بسته نشده است و اگر موضوعی اولویت داشته باشد در فرآیندی کوتاه‌مدت توان تبدیل آن به پایان‌نامه را داریم بالغ بر ۱۲ هزار زمینه موضوعی در تهران و ۲۰۰۰۰ در کل کشور تبدیل به پایان‌نامه شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تصریح کرد: اکنون دانشجویان می‌توانند وارد سامانه شوند و موضوعات خود را در سامانه جست‌وجو کنند. این مسیر تا الان جریان سامانه‌ای هم داشته که در صورت برطرف شدن مشکلات سامانه، ۲۰۰۰۰ موضوع در طول ۳ سال گذشته با نیاز صنعت و کشور قابلیت انتقال و دسترسی دارد.


وی گفت: به عنوان مثال اتحادیه سوخت‌های جایگزین نیازهایی داشتند و جهت آموزش در ارتباط با CNG و سوخت‌های جایگزین از ما کمک خواستند. ما نیز آموزش‌های کوتاه مدت با استادان خودشان و بسته‌های آموزشی را برای آنها تهیه کردیم. از سوی دیگر به مهندسان سوخت‌های جایگزین و CNG نیاز داشتند؛ با پیگیری‌هایی که انجام دادیم این رشته را با جایگزینی ۳۰ درصد از درس‌های رشته مهندسی مکانیک ایجاد کردیم و دانشجویان از مهر ماه امسال می‌توانند وارد رشته مهندسی سوخت‌های جایگزین شوند. همین تجربه را در ارتباط با رشته کامپیوتر و گرایش‌ بازی‌های کامپیوتری هم داشتیم و گرایش برنامه‌سازی بازی‌ها ایجاد شد. با این وصف می‌توانیم بسیاری از رشته‌های مورد نیاز آینده را ایجاد کنیم.


داداندیش عنوان کرد: در طرح پویش برای اینکه دانشجوی ما در زمان آموزش و تحصیل مهارت پیدا کند و نیازی به مراجعه به خارج از دانشگاه نداشته باشد، تفاهم‌نامه‌هایی امضا شد. امیدواریم که از این طریق مهارت‌افزایی را افزایش دهیم. همچنین در بررسی‌های انجام شده دریافتیم که در آموزش‌های ما یادگیری عمیق اتفاق نمی‌افتد و دانشجو نیاز به پیش‌بینی در فناوری‌های نو دارد. سرای نوآوری واحد تهران غرب در این مسئله هم ورود کرده است. البته آموزش‌ها فقط نباید محدود به دوره دانشگاه باشد بلکه از کودکی باید متوجه آموزش فناوری و نوآوری بود. برای این منظور رویدادهای بسیاری برای دانشجویان طراحی کردیم. با توجه به اینکه تنها ۱۵ سال از عمر واحد تهران غرب می‌گذرد و استادانی جوان با علم روز دارد می‌توان به آینده امیدوار بود.


انتهای پیام/۴۱۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر