صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۴
ضیایی در گفت‌وگو با آنا خبر داد:

ارائه دو طرح دانش‌بنیان واحد بوکان به شورای پژوهشی استان آذربایجان غربی/ افتتاح پارک مطالعه دانشجو، فروردین 95

سرپرست واحد بوکان از ارائه دو طرح اقتصادی دانش‌بنیان به شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در راستای فعالیت‌های اقتصادی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و تامین بخشی از بودجه غیرشهریه خبر داد.
کد خبر : 58946

دکتر انور ضیایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان در راستای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و فعالیت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: مکاتباتی با مرکز رشد و فناوری استان آذربایجان غربی انجام شده و 2 طرح اقتصادی مهم برای مطرح شدن در شورای پژوهشی ارائه شده است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان، طرح تاسیس آموزشگاه زبان تحت نظارت دانشگاه آزاد اسلامی و طرح بسته بندی و خشک کردن سبزیجات را دو طرح اقتصادی ارائه شده به شورای پژوهشی استان نام برد.


ضیایی، وضعیت پروژه‌های عمرانی در این واحد را یادآور شد و با بیان اینکه این دانشگاه در زمین 10 هزار مترمربعی ساخته شده است، اظهار کرد: مجوز ساخت پروژه ساختمان آموزشی-اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان را نیز دریافت کرده‌ایم و علاوه بر اینکه فضای سبز (پارک مطالعه دانشجو) را فروردین 95 افتتاح خواهیم کرد.



وی افزود: فضای محوطه دانشگاه با همکاری شهرداری و شورای شهر بوکان آسفالت شد، علاوه بر آن یک پارکینگ ویژه به‌طور مجزا برای دانشجویان و استادان احداث کرده‌ایم. همچنین سالن کنفرانس علامه جعفری و سالن ورزشی شهید مطهری از جمله پروژه‌های عمرانی این واحد محسوب می‌شوند.


بیست نفر از چهره‌های برتر بوکان از جمله سید محمدامین قریشی و سید یاسین قریشی(کاریکاتوریست)، عباسی حقیقی(شاعر و عارف)، امین گردی گلانی (شاعر)، سواره ایلخانی زاده(شاعر)، سید کامل امامی(شاعر) عثمان رحمان زاده(پدرژوپتو) مجسمه ساز، مصطفی شیرزاد(نقاش) و ... کسانی هستند که مورد تایید سازمان مرکزی برای تجلیل از مفاخر فرهنگی این شهر قرار گرفته‌اند

به گفته ضیایی، طرح یادمان شهدا در واحد بوکان و تجلیل از نخبگان و مفاخر فرهنگی این شهر از طرح‌های ماندگار فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان است.


سرپرست واحد بوکان ادامه داد: بیست نفر از چهره های برتر این شهر از جمله سید محمد امین قریشی و سید یاسین قریشی(کاریکاتوریست)، عباسی حقیقی(شاعر و عارف)، امین گردی گلانی (شاعر)، سواره ایلخانی زاده(شاعر)، سید کامل امامی(شاعر) عثمان رحمان زاده(پدرژوپتو) مجسمه ساز، مصطفی شیرزاد(نقاش) و ... کسانی هستند که مورد تایید سازمان مرکزی برای تجلیل از مفاخر فرهنگی این شهر قرار گرفته‌اند.


ضیایی افزود: فعال کردن باشگاه پژوهشگران جوان، برگزاری دوره‌های تخصصی کوتاه مدت، تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های برق، عمران، روانشناسی، راه‌اندازی لابراتوار زبان، حضور بیش از 13000جلد کتاب در این واحد از جمله فعالیت‌های این واحد در امر پژوهش است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان با بیان اینکه 13 رشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد برای این واحد در دست پیگیری است، تعداد دانشجویان این واحد را 3000 نفر عنوان و اظهار کرد: 50 رشته دانشگاهی در این مرکز دانشگاهی دائر است که 280 دانشجوی آن در 7 رشته کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند؛ اکنون این واحد دارای 30 عضو هیأت علمی است.



وی خاطرنشان کرد: سیاست ما بیشتر دانشجومحوری است و با توجه به شعار تدبیر و امید و انتخابات امسال و حضور گسترده دانشگاه‌ها در انتخابات درصدد هستیم که کرسی‌های آزاداندیشی را در این واحد گسترده‌تر کنیم و همین‌طور اردوهای دانشجویی به شکل تفکیک شده در دستور کار قرار دارد و همین‌طور برگزاری دوره‌های آموزشی و فرهنگی نیز برای دانشجویان این واحد در نظر گرفته شده است.


ضیایی در پاسخ به این سوال که آیا این واحد جزو واحدهای زیانده و یا سودآور بوده است یا خیر؟ گفت: با توجه به اینکه بوکان جزو واحدهای کوچک محسوب می‌شود اما نسبت کارمند و دانشجو 30 به 3000 هزار است که در این راستا در صدد هستیم که آن را تبدیل به درجه متوسط کنیم؛ این واحد جزو سودآورترین واحدها بوده است بنابراین برای اینکه وابستگی به شهریه دانشگاه کمتر شود باید در حوزه دانش‌بنیان ورود پیدا کنیم که البته زمان می‌خواهد، اما با وجود بیشترین دانشجو در این واحد فعلا مشکلی نداریم .


انتهای پیام/

ارسال نظر