صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۰۹ دی ۱۳۹۴
معاون عمرانی واحد نجف‌آباد در گفت‌وگو با آنا:

روزانه ۴۷۰ متر مکعب آب در تاسیسات مدرن واحد نجف‌آباد تصفیه می‌شود/ سالانه بیش از 380 میلیون تومان صرفه‌جویی اقتصادی

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: شبکه جمع‌آوری و بازیافت فاضلاب روزانه ۴۷۰ متر مکعب آب به چرخه مصرف کشاورزی و فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد باز می‌گرداند. 
کد خبر : 58895

احمد قدیریان در این باره به خبرنگار خبرگزاری آنا در نجف‌آباد گفت: با توجه به مصرف بالای آب در سیستم بهداشتی دانشگاه که در برخی مواقع مصرف آن به ۶۰۰ متر مکعب در روز می‌رسد، با مطالعات انجام شده اجرای طرح جمع آوری و تصفیه آب مصرفی دانشگاه به عنوان یک راه حل برای تامین کمبود آب بخش کشاورزی و فضای سبز دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.


وی افزود: این طرح در مدت دو سال و در سه فاز عملیاتی اجرا شد. طرح جمع آوری فاضلاب دانشگاه شامل ۶ هزار متر لوله گذاری از نوع پلی اتیلن ۳۰۰ میلی متری و هزار مترمربع تاسیسات زیربنایی و تجهیزات تصفیه‌خانه فاضلاب است؛ با اجرای این طرح روزانه ۴۷۰ متر مکعب فاضلاب از طریق این شبکه جمع آوری و پس از تصفیه، آماده استفاده برای بخش کشاورزی و فضای سبز دانشگاه می‌شود.


در برنامه‌های آتی معاونت عمرانی دانشگاه افزایش ظرفیت این تصفیه‌خانه به ۶۰۰ متر مکعب روزانه در دست مطالعه و بررسی کار‌شناسی است

قدیریان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح دانشگاه را از خرید روزانه ۴۰۰ مترمکعب آب کشاورزی بی‌نیاز و سالانه حدود ۳۸۳ میلیون تومان صرفه‌جویی اقتصادی برای دانشگاه در پی دارد.


این مسئول یادآور شد: از دیگر مزایای این تصفیه‌خانه می‌توان کم هزینه بودن تعمیر و نگهداری آن را ذکر کرد به گونه‌ای که برای تعویض حوضچه‌های هوادهی این سیستم با توجه به این اینکه این تاسیسات از نوع تاسیسات پیش ساخته است پس از طی زمان بیست ساله استهلاک با صرف هزینه بسییار کم و زمان حداکثر یک هفته‌ای می‌توان کل سیستم را جایگزین کرد.


وی افزود: جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی صرفه‌جویی در هدررفت آب و کاهش هزینه‌های تخلیه فاضلاب از دیگر مزیت‌های این طرح عمرانی اقتصادی است؛ در برنامه‌های آتی معاونت عمرانی دانشگاه افزایش ظرفیت این تصفیه‌خانه به ۶۰۰ متر مکعب روزانه در دست مطالعه و بررسی کار‌شناسی است.



انتهای پیام/

ارسال نظر