صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۰ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

قوت گرفتن آموزش حضوری در دانشگاه‌ها

حضوری شدن آموزش‌ها در دانشگاه‌ها روزبه‌روز جدی‌تر می‌شود تا جایی که قرار است ستادی برای ازسرگیری آموزش‌های حضوری تشکیل شود.
کد خبر : 588571

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و کنکور گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ادامه واکسیناسیون و کاهش موارد ابتلا به بیماری کرونا باعث شده تا گمانه‌زنی‌ها درباره آموزش حضوری در دانشگاه‌های کشور قوت گیرد. تا جایی که روز گذشته علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم از تشکیل ستاد ویژه‌ای به‌منظور پیگیری برقراری آموزش‌های حضوری در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور خبر داد و گفت: آموزش‌ها از مهرماه سال جاری به‌صورت ترکیبی از مجازی و حضوری خواهد بود اما تأکید این است که آموزش حضوری مجدداً قوت بگیرد.


بر این اساس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان متولی اصلی امر آموزش عالی در کشور به‌منظور برقراری مجدد و تداوم آموزش‌های حضوری، اقدام به تشکیل ستادی ویژه پیگیری این موضوع کرده و مسئولیت هماهنگی برنامه‌های آن نیز به دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم واگذار شده است.


به گفته معاون آموزشی وزارت علوم؛ این ستاد در همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نیز تشکیل می‌شود و یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این ستاد برنامه‌ریزی و هماهنگی با نهادها و دستگاه‌های اجرایی مختلف و به‌ویژه هماهنگی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای واکسیناسیون دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی و همه دانشگاهیان و کارکنان دانشگاهی است که به ترتیب اولویت و در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.


آموزش حضوری در گرو واکسیناسیون دانشگاهیان


پیش‌ازاین واکسیناسیون دانشگاهیان از سوی مسئولان مختلف مورد تأکید قرار گرفته بود تا هر چه سریع‌تر آموزش حضوری در دانشگاه‌ها از سر گرفته شود. اولین واکنش در این زمینه مربوط به علی‌اکبر حق‌دوست، معاون آموزش وزارت بهداشت است که خواستار اعطای اولویت واکسیناسیون به دانشگاهیان شده بود.


در ادامه نیز وزیر علوم و معاون آموزشی وزارت علوم خواستار واکسینه شدن دانشگاهیان شدند. خاکی صدیق دراین‌باره گفت: امیدواریم جامعه دانشگاهی در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار گیرند تا بتوانیم از مهرماه شاهد برگزاری کلاس‌های درس به‌صورت حضوری باشیم. این موضوع از سوی وزارت علوم و از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا در حال پیگیری است.


دانشگاه آزاد اسلامی نیز خواستار واکسیناسیون دانشجویان غیرپزشکی شد. احمد حیدری، سخنگوی دانشگاه‌ آزاد اسلامی دراین‌باره گفت: رایزنی‌هایی با وزارت علوم برای واکسیناسیون دانشگاهیان انجام شده است که امیدواریم به‌زودی به نتیجه برسد.


در نهایت محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از ارسال نامه وزیر علوم به رئیس‌جمهور در خصوص تخصیص سهمیه واکسن بیماری کووید -۱۹ برای دانشگاهیان سراسر کشور اعم از اعضای هیئت‌علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها و خانواده آنان خبر داد. در پاسخ به این مطالبه دانشگاهیان علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونا از شروع واکسیناسیون دانشگاهیان از مردادماه ۱۴۰۰ خبر داد.


به نظر می‌رسد مجازی شدن آموزش سبب شده که کیفیت آموزش به میزان زیادی افت پیدا کند به همین خاطر ازسرگیری آموزش حضوری امروز به یکی از اولویت‌های فضای دانشگاهی کشور تبدیل شده است. حال باید منتظر بود تا مشخص شود که پیگیری‌ها چقدر می‌تواند به نتیجه واقعی برسد و بازگشایی واقعی دانشگاه‌ها عملیاتی شود.


انتهای پیام/۴۰۴۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر