صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۴ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
شناخت دشمن از نگاه رهبر معظم انقلاب:

در مقابله با دشمن هم باید دفاع کرد و هم ضربه زد

ما در مقابله دشمن هم باید ضربه بزنیم و هم دفاع کنیم، در مقابل تبلیغات‌های که انجام می‌دهند ما هم باید تبلیغات کنیم و انواع و اقسام کارهایی که از یک ملت انقلابی بر می‌آید انجام دهیم.
کد خبر : 588562

به گزارش خبرنگار سیاست خبرگزاری آنا، با نزدیک شدن به انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری دشمنان اسلام و انقلاب تمام سعی خود را انجام می‌دهند تا بتوانند این جشن ملی را بی‌رونق کنند.


در تاریخ کهن ایران همواره اداره کشور به‌صورت پادشاهی بوده و با توجه به خصوصیات اخلاقی پادشاهان سرنوشت کشور تعیین می‌شد اما بعد از گذشت زمان ملت تصمیم گرفتند، سرنوشت سرزمینشان را خودشان تعیین کنند.


ملت ایران در دهه ۵۰ به رهبری امام خمینی علیه حکومت ظالمانه پهلوی و علیه سلسله حکومت‌های پادشاهی قیام کرد.


امام خمینی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، حکومت بعدی را که قرار بود ایران را اداره کند، جمهوری اسلامی خواند. بدین معنی که مردم در چهارچوب اسلام کشور را اداره می‌کنند.


انتخابات یکی از مهم‌ترین ماحصل‌های انقلاب است که هم باعث اقتدار مردم است و هم باعث افتخار کشور.


ایران همانند سایر حکومت‌های دنیا دوست و دشمنانی دارد؛ دشمنان ایران از ابتدای پیروزی انقلاب سعی دارند که این حق انتخاب و مشارکت مردم در اداره کشور را از مردم بگیرند و یکی از کارهایی که انجام می‌دهند در این راستا تبلیغات منفی علیه انتخابات است.


برای شناخت بهتر دشمن باید به سراغ کسانی برویم که در این امر تخصص داشته باشند، یکی از بهترین این افراد رهبر معظم انقلاب است. در این مطلب به بازخوانی سخنان رهبری می‌پردازیم:


رهبر معظم انقلاب بیان کرد: ببینید دشمن به کجاها کار دارد؛ فقط مسئلهٔ اقتصاد نیست، فقط مسئلهٔ فرهنگ نیست، فقط مسئلهٔ باورهای انقلابی و دینی نیست، حتّی به انتخاباتش کار دارد؛ نمی‌خواهند این ظاهره و پدیدهٔ شرکت مردم به نام دین، در پای صندوق رأی و در خدمت انتخاب تثبیت بشود؛ همیشه ضد این را تبلیغ کرده‌اند، همیشه گفته‌اند که دین با انتخابات و با آزادی و با دموکراسی و با این چیزها مخالف است؛ حالا چطور ببینند که دین مظهر کامل یک مردم‌سالاری همه‌جانبه است که بعضی از خارجی‌ها هم اعتراف کردند.


ما در طول این ۴۱ سال، ۳۷ یا ۳۸ انتخابات داشته‌ایم؛ کجای دنیا این‌همه به مردم‌سالاری اهتمام می‌ورزند؟ به این هم کاردارند؛ دشمن به همه‌چیز کار دارد. دشمن را بشناسیم، حواسمان جمع باشد، «مَن نامَ لَم یُنَم عَنه»؛ اگر شما در سنگر، در مقابل دشمن خوابت ببرد، معنایش این نیست که دشمن هم خوابش برده؛ او ممکن است بیدار باشد؛ کما اینکه همین‌جور هم هست. هزاران نفر را می‌گذارند برای پیگیری مسائل گوناگون ایران؛ ما بایستی میلیون‌ها نفر آماده‌باشیم برای اینکه، هم دفاع کنیم،‌ هم ضربه بزنیم؛ ما هم باید متقابلاً به آن‌ها حمله کنیم؛ چه تبلیغاتی و چه انواع و اقسام کارهایی که از دست یک ملّت انقلابی برمی‌آید.


(بیانات در ابتدای جلسه درس خارج فقه و تشکر از حضور ملت ایران در انتخابات ۱۳۹۸/۱۲/۰۴)


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر