صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۴

استقبال از داروی دانش‌بنیان ایرانی در چهار کشور

نمایندگان کشورهای قزاقستان، قرقیزستان، مالزی و مصر از داروی دانش بنیان ایرانی بنام «تیناگراست» استقبال کردند و پیشنهاد ایجاد خط تولید مشترک در کشورهای خود و اخذ نمایندگی از این محصول را ارائه کردند.
کد خبر : 58851

به گزارش گروه اجتماعی آنا، در نمایشگاه توسعه علم و فناوری کشورهای اسلامی نمایندگانی از کشورهای آفریقایی و آسیایی با حضور در غرفه شرکت دانش‌بنیان آریا تیناژن با دستاورد دارویی بیوتکنولوژیک این شرکت به نام «تیناگراست» آشنا شدند.


نمایندگان کشورهای قزاقستان، قرقیزستان، مالزی و مصر در دیدارشان از غرفه این شرکت پیشنهاد ایجاد خط تولید مشترک در کشورهای خود و اخذ نمایندگی از این محصول دانش‌بنیان ایرانی را ارائه کردند.


گفتنی است؛ داروی تیناگراست (Tinagrast) برای بیماران سرطانی تجویز می‌شود که دچار نوتروپنی (نارسایی ایمنی ناشی از نقص نوتروفیل) ناشی از شیمی درمانی شده‌اند. این دارو با غلبه بر عارضه نوتروپنی و هایپرترمیا‌، توان غلبه بر عفونت‌های باکتریایی را به بیمار می‌دهد.


ماده اولیه این دارو برای اولین بار در کشور با فرمولاسیون innovator در اختیار جامعه پزشکان و بیماران قرار گرفته‌ است. همچنین محصول نهایی این دارو به صورت سرنگ از پیش پر شده (prefilled syringe) در طرح و بسته بندی با اهداف صادراتی روانه بازارهای خارجی و داخلی شده است.


مزایای Tinagrast نسبت به برندهای دیگر کاهش 75 درصدی قیمت، ارز آوری بالا برای کشور، از بین بردن انتقال آلودگی، و کاهش حجم و نوآوری در فرمولاسیون است که سبب جذب سریع‌تر دارو و کاهش احساس درد موضعی می‌شود.


شرکت دانش‌بنیان و فناوری‌ محور «آریاتیناژن» که عضو پارک علم و فناوری استان گلستان است با سرمایه گذاری و تولید دانش فنی این دارو برای ٣٦ نفر در منطقه محروم شهرک صنعتی آق قلا (١٠کیلو متری گرگان) ایجاد اشتغال مستقیم کرده است و با عرضه با کیفیت یک محصول رقابتی توانسته است جلوی خروج ارز از کشور را بگیرد.


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان دانش بنیان
ارسال نظر