صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
غلام‌زاده خبر داد؛

افزایش ۳ برابری حجم ضمانت‌نامه‌های فعال در صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش ۳ برابری حجم ضمانت‌نامه‌های فعال در این صندوق خبر داد.
کد خبر : 588101

به گزارش خبرنگار حوزه پژوهش و پایان‌نامه گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی در کارگاه آشنایی با صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سیر نگاشت قانونی صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی گفت: بسیاری از صندوق‌ها در حوزه جغرافیایی یا حوزه فناوری خاص فعالیت می‌کنند، اما صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه به دلیل گستردگی دانشگاه آزاد اسلامی با چنین محدودیت‌هایی روبرو نیست و این یک مزیت بسیار بزرگ است.


وی در ادامه ارائه تسهیلات، ارائه ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری را سه خدمت عمده صندوق دانشگاه به واحدها و شرکت‌ها دانست و افزود: اولین ضمانت‌نامه در کمتر از یک ماه و در قالب ۴ فقره به ارزش ۱۸۵ میلیارد ریال برای واحد علوم و تحقیقات به ذینفعی شرکت ملی نفت ایران صادر شد و از سوی دیگر، صندوقی که در نیمه بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ افتتاح شده، در همان سال درآمد عملیاتی دارد که این مهم به معنای شکل‌گیری کاری خاص در این اکوسیستم است.


غلام‌زاده به شرکت‌هایی که برای راه‌اندازی و آغاز فعالیت کردن نیاز به تأمین مالی دارند بحث مشارکت مدنی را پیشنهاد داد و خاطرنشان کرد: ما به استارت‌آپ‌ها پیشنهاد نمی‌کنیم به سوی تسهیلات سوق پیدا کنند، بلکه مشارکت حقوقی (مشارکت در سهام) ایده‌آل‌تر است. در عاملیت مالی دستگاه‌ها و واحدهای دانشگاهی؛ صندوق نقش کارگزار و عامل را ایفا خواهد کرد و با دستور آن نهاد پرداخت به متقاضیان معرفی شده را در دستور کار قرار می‌دهد.


مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه همچنین ارائه تسهیلات از خط محل اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی را تشریح کرد و در ادامه افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از این ظرفیت بهره ببرند.


وی افزود برای شرکت‌های دانش‌بنیان از محل خط اعتباری که در صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات ایجاد خواهیم کرد؛ تسهیلات ۵۰۰ میلیون تا سقف دو میلیارد تومان در قالب نمونه‌سازی، قبل از تولید صنعتی، تولید صنعتی، سرمایه در گردش، لیزینگ و استصناع را که بخشی از تسهیلات صندوق دانشگاه آزاد است؛ ارائه خواهیم داد.


وی ادامه داد: با توجه به تأدیه سرمایه صندوق به‌صورت کامل که در عرض کمتر از یک ماه از تأسیس، حجم ضمانت‌نامه‌های فعال صندوق از ۲۰۰ میلیارد ریال تا مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت. همچنین امکان صدور ضمانت‌نامه تا سقف ۱۶ میلیارد تومان در هر فقره میسر شود.


غلام‌زاده عقد تفاهم‌نامه با اداره کل کانون‌های صنعت، جامعه دانشگاه و عقد تفاهم‌نامه با اداره کل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی را بخشی از تفاهم‌نامه‌های به امضا رسیده صندوق دانشگاه عنوان کرد و گفت: امیدواریم تا پیش از شهریورماه سال جاری سرمایه صندوق به ۱۲۰ میلیارد تومان برسد تا منابعی که مدنظر متخصصین است در اختیار ایشان قرار گیرد.


وی تأکید کرد: به دنبال این هستیم مجوز دانش‌بنیانی را برای صندوق دانشگاه آزاد از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ کنیم؛ تا بحث هم‌سرمایه‌گذاری از محل صندوق نوآوری و شکوفایی را با قدرت پیش بریم.


مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه فعلی صندوق را تنها ۲۰ میلیارد تومان توصیف کرد و افزود: طبیعتاً این سرمایه اهرم کافی برای تعامل با بانک‌ها نیست.


وی طراحی سامانه‌ای آنلاین برای تشکیل پرونده شرکت‌ها و تعاملات بدون بروکراسی زائد را یکی از برنامه‌های صندوق تا پایان سال ۱۴۰۰ دانست و ادامه داد: قرار بر این است ذیل سامانه هر شرکت با یکبار ثبت‌نام تشکیل پرونده دهد و فرآیند کار خود را مشاهده کند و بدین شکل بروکراسی زائد به‌طور کامل حذف خواهد شد و هر واحدی منابع و مصارف، ابطال ضمانت‌نامه‌ها و موارد دیگر را می‌تواند آنلاین مشاهده کند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر