صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید:

هر استاد یک ستاد انتخاباتی باشد

وحید آرایی ضمن اشاره به سخنان رهبری برای مشارکت حداکثری در انتخابات رسالت اصلی استادی را انتخاب اصلح دانست و بیان کرد: هر استاد باید یک ستاد انتخاباتی برای مشارکت حداکثری باشد.
کد خبر : 587219

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، وحید آرایی، معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در وبینار «دولت سیزدهم، دولت کارآمد در تراز گام دوم انقلاب» به بیان ابعاد حقوقی، سیاسی و دینی اهمیت مشارکت در انتخابات پرداخت و گفت: بعد حقوقی نمایانگر حق ملت ایران در اداره امور کشور مبتنی بر اصول قانون اساسی، بعد سیاسی حاکی از آگاهی و شعور سیاسی مردم و حساسیت آنان نسبت به تعیین سرنوشت سیاسی خود که باعث انسجام، اقتدار ملی و صلابت سیاسی کشور می‌شود و بعد دینی نیز به نقش مردم در جامعه اسلامی اشاره دارد و از آنجا که اساس نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی است، مردم سالاری بدون توجه به احکام و مقررات اسلامی معنایی ندارد.


وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مشارکت در انتخابات و دعوت همگان به شرکت در انتخابات یک وظیفه همگانی است، گفت: رسالت اصلی نهضت استادی در انتخابات، مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است و هر استاد باید یک ستاد انتخاباتی برای مشارکت حداکثری باشد.


آرایی گفت: در این خصوص استادان باید نقش مهمی در جریان‌سازی سیاسی (تقویت بصیرت و بینش درست سیاسی مبتنی بر آرمان‌ها و اصول انقلاب اسلامی) و جریان‌سازی سیاستی (اجتماعی شدن علم یعنی احصای نظام مسایل و تولید محتوا و بسته سیاستی در سطوح ملی تا محلی مبتنی بر نیازها و اولویت‌های نظام اسلامی) ایفا کنند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با تأکید بر اینکه نهضت استادی بسیج یک جریان و حزب سیاسی نیست بلکه جریان فراگیر متعلق به همه مردم است، گفت: پیشران‌های توسعه هر استان باید به دست اساتید مسئله‌محور شناسایی و تبدیل به مطالبه عمومی شود و برای ایجاد این رسوب اجتماعی، ورود به خط مقدم یعنی کف جامعه به منظور احصای نیازهای اساسی و اولویت‌دار و مطالبه آن از قوه مجریه ضرورت دارد.


آرایی با اشاره به ضرورت مسئله‌شناسی و مسئله‌یابی درست برای تصمیم‌گیری صحیح در فرایند سیاستگذاری، تأکید کرد: زمانی می‌توانیم مسایل عمومی جامعه را وارد دستورکار رسمی سیاستگذاری نماییم که آگاهی بخشی و گفتمان‌سازی سیاستی در مردم ایجاد و تقویت شود که البته نقش استادان در این زمینه بی‌بدیل است.


این استاد دانشگاه که در جمع اساتید دانشگاه های استان آذربایجان شرقی سخن می‌گفت؛ در ادامه به اهمیت و جایگاه استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: این استان در مسیر جاده ابریشم قرار داشته و دارای موقعیت ممتاز جغرافیایی به‌عنوان چهار راه ارتباطی ایران و اروپا است. بنابراین، همه مسایل و مشکلات کنونی استان با توجه سیاستگذاران و مدیران ملی و استانی به این ظرفیت‌های بی‌نظیر و مزیت‌شناسی درون استانی قابل حل است.


معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور سپس به برخی ظرفیت‌ها و مزیت‌های استانی اشاره کرد و گفت: استان آذربایجان شرقی در بخش صنعت دارای بیش از ۵۰ هزار واحد صنعتی فعال، است و همچنین از جمله‌ مزیت‌های آن می‌توان به وجود منطقه آزاد تجاری ارس و بیش از ۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی اشاره کرد. در بخش معدن این استان دارای بیش از ۸ میلیارد تن ذخایر معدنی از جمله معدن کانسار مس سونگون است،


وی افزود: در بخش کشاورزی وجود بیش از ۴۱۴ هزار هکتار اراضی آبی و ۸۰۷ هزار هکتار اراضی دیمی را می‌توان نام برد و در بخش حمل و نقل راه‌آهن باری و مسافری متصل به ترکیه، ارمنستان و نخجوان از جمله موارد قابل توجه است.


این استاد دانشگاه در پایان ضمن اشاره به ظرفیت‌های بخش گردشگری، گفت: این استان در بخش گردشگری دارای توانمندی‌های گسترده‌ای است و مضافاً اینکه از بزرگترین پایگاه‌های تخلیه و بارگیری کالاهای صادراتی در کشور محسوب می‌شود.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر