صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
موسوی لارگانی:

شرطی شدن اقتصاد کشور نتیجه یک انتخاب غلط بود/ کیفیت و کمیت فساد در دولت روحانی رکورد زده است

نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: کیفیت و کمیت فساد در دولت روحانی رکوردی بر جای گذاشته که ابداً قابل قیاس با گذشته نیست.
کد خبر : 587011

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز چهارشنبه (۱۹ خردادماه) به بیان نطق میان‌دستور خود پرداخت که متن کامل آن به شرح زیر است:


در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ابتدا به نمایندگی از بیش از ۵ میلیون نفر از مردم انقلابی، صبور، شجاع، شهیدپرور و کم‌توقع استان اصفهان چند کلامی با کاندیداهای ریاست جمهوری صحبت می‌کنم. در این روزها هر چه به صحبت‌ها و برنامه‌های شما عزیزان دقت کردم هیچ اثری از دردی سرطانی به نام زاینده‌رود خشک ندیدم لذا به‌صراحت می‌گویم که این بار اگر رأی اصفهان را می‌خواهید راهش از مسیر زاینده‌رود می‌گذرد.


احیای زاینده‌رود که کشاورزی، صنعت و گردشگری اصفهان پهناور به آن زنده است، در صدر خواسته‌های مردم استان از رئیس‌جمهور آینده است. لذا آقای کاندیدای محترم! لطفاً برنامه عملیاتی و زمان‌بندی شده برای احیای زاینده‌رود ارائه دهید. دیگر وعده و شعار قابل‌قبول نیست چرا که زاینده رود اکنون خشکیده است.


خشک شدن این رود نمادی از بی تعهدی و خلف وعده دولت ناکارآمد روحانی است. روحانی وعده داد زاینده را زنده می‌کند اما اکنون بستری خشک‌شده و کویری برهوت را تحویل داده است.


هر وجب از بستر کویر شده زاینده‌رود سندی است از بی‌تقوایی سیاسی حسن روحانی که در اجتماع بزرگ اصفهانی‌ها در ایام تبلیغاتی‌اش گفت: این بار نوبت زاینده‌رود است؛ اما خود و دولتش جز وعده هیچ نکردند. در عوض اصفهان و صنایعش به گاو شیرده روحانی و نورچشمی‌های دولتش تبدیل شدند. نماد بارز آن فولاد مبارکه است. کاش برای روحانی و دفترش، وزرا و استاندارش، مردم اصفهان و زاینده‌رود هم به‌اندازه یک مدیر ناکارآمد که در رأس فولاد مبارکه به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد صنعتی کشور قرار گرفته اهمیت داشتند. کاش استاندار و وزیر برای زاینده‌رود هم یقه می‌دریدند.


ما مردم اصفهان توان نظاره بر خاموشی قلب و شاهرگ حیات استانمان را نداریم. آیا مطالبه مهم مردم اصفهان، نشدنی است که این‌چنین در برنامه‌های کاندیداها و مناظره‌ها مورد بی‌توجهی قرار گرفت؟ چرا موضوع مهمی مانند زاینده‌رود باید از سوی صداوسیما مغفول بماند. هر چند ثابت‌شده که برای برخی افراد در رسانه ملی، پول پاشی مدیران غیرقانونی و فاسد و تبلیغات شبانه‌روزی برای آنان، بیش از مطالبات و جلب اعتماد مردم اهمیت دارد.


در این سال‌ها شاهد بوده‌ایم که هر شخص فاسدی برای تبری از عملکرد فاجعه بارش با پول پاشی در رسانه‌ها و صداوسیما، یکه‌تازی می‌کند. تأسف‌بار است که یک مدیر متخلف با توزیع سالیانه بیش از ده‌ها هزار میلیارد تومان، بزرگ‌ترین مجتمع فولادی کشور و خاورمیانه را زمین‌گیر کرده اما به‌راحتی تریبون صداوسیما را در اختیار گرفت. وقتی مدیران صداوسیما به نامه‌ها، نصایح دلسوزانه و تذکرات نمایندگان هیچ توجهی نکرد مجبور شدم در خصوص رویه نادرست آنتن فروشی به هر قیمتی صحبت کنم. مجلس انقلابی اجازه نمی‌دهد مدیران غیرقانونی و متخلف این‌گونه از اعتماد عمومی مردم به صداوسیما سوءاستفاده کرده و حقایق را وارونه جلوه بدهند.


افزایش بی‌اعتمادی عمومی و عدم تحقق وعده‌ها، افسردگی و نارضایتی عمومی را به همراه دارد. در شرایطی قرار داریم که هیچ‌کس نمی‌تواند حتی برای چند ساعتِ پیشرو، آینده کسب‌وکارش را پیش‌بینی کند. مردم از بس اطلاعات نادرست و دروغ از بعضی مسئولین شنیده‌اند، اعتمادشان سلب شده است. دولت روحانی همه رکوردهای رشد منفی اقتصادی را از آن خود کرد.


به این‌ها سرطان فساد را هم اضافه کنید. نمی‌خواهم بگویم در گذشته با مقوله فساد مواجه نبودیم؛ اما کیفیت و کمیت فساد در دولت روحانی رکوردی بر جای گذاشته که ابداً قابل قیاس با گذشته نیست. دولت روحانی به‌تمام‌معنا مصداق بارز فساد و رانت است. اشتهای این دولت به‌گونه‌ای است که روی مراکز با گردش مالی بالادست می‌گذارد. نفت، پتروشیمی، فولاد، ذخایر ارزی بانک مرکزی، بورس و صنعت خودرو بسیار مورد علاقه مدیران دولت روحانی بود. گزاف نیست اگر بگوییم مدیران دولت روحانی شیره جان این صنایع و مراکز را مکیده و متأسفانه چیز زیادی باقی نگذاشته‌اند. فقط به یکی از این بلایای روحانی اشاره می‌کنم و آن‌هم بورس است. البته مردم در بحث بورس از قوای قضائیه و مقننه انتظاری بیش از چند سخنرانی و توییت و مصاحبه داشتند.


در بازار سرمایه ایران فسادی بزرگ رخ‌داده که نتیجه‌اش سلب اعتماد سهامداران شد. صحبت از رقمی بالغ‌بر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است که در رقابت‌های انتخاباتی نیز از سوی تعدادی از کاندیداها به‌صراحت این رقم عنوان شد. در موضوع حقوقی‌های بورس لازم به ذکر است ۹۰ درصد حقوقی‌ها شرکت‌هایی هستند که وابسته به دولت هستند. بیشترین فساد مربوط به ۱۹ ‌نماد تأثیرگذار و مهم بازار سرمایه است که فقط این ۱۹ نماد بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان در اوج فروخته‌اند اما در این ریزش کمتر از ۹ هزار میلیارد تومان خرید داشته‌اند.


در پایان در باب انتخابات، فرمایش مقام معظم رهبری را تکرار می‌کنم که اگر نابسامانی، ناکارآمدی و ضعف در مدیریت‌ها وجود دارد، باید آن را با انتخاب درست و خوب و روی کار آوردن مدیریت مردمی و اسلامی جبران کرد نه با شرکت نکردن در انتخابات. البته مردم بسیار آگاهند که صف مرغ و روغن، بی‌ارزش شدن پول ملی و پاسپورت ایرانی، پودر شدن سرمایه ملت در کوره پول سوزی بورس، تعطیل شدن صنایع و کارخانه‌های، چند برابر شدن قیمت خودرو بی‌کیفیت ایرانی و شرطی شدن اقتصاد کشور نتیجه یک انتخاب غلط بود.


حالا که این فرصت ایجادشده که با روی کار آمدن یک دولت انقلابی، جوان و حزب‌اللهی، ریشه‌های فساد در دولت خشکانده شود همه باید با حضوری پرشور و آگاهانه در انتخابات ۲۸ خرداد، یک نه بزرگ به استمرار اشرافیت در دولت بگوییم. تنها راه‌حل برون‌رفت از شرایط فعلی، شرکت مردم در انتخابات است. ما نیاز به یک رئیس‌جمهور داریم نه یک رئیس دولت. هرگاه جمهوریت و اسلامیت هر دو مورد توجه قرار گیرد مشکلات به حداقل خواهد رسید. ان شاء الله با حضور چند ده‌میلیونی ملت پای صندوق‌های رأی، شاهد پیروزی قاطع جریان انقلاب در انتخابات خواهیم بود.


انتهای پیام/۴۱۶۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر