صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
روحانی:

اخلاق از انتخابات مهم‌تر است/ نباید به نظام جفا کرد

رئیس جمهور گفت: آغاز اخلاق راستگویی و وفای به عهد است و نباید حقیقت و واقعیت‌ها را که در روی زمین اجرا شده تحریف کنیم که اگر به عکس و ناصحیح گفته شد و اذهان مردم را طوری مشوش کند که مردم از اصل نظام دچار تردید شوند، اخلاق زیر پا گذاشته شده است.
کد خبر : 586952

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، ‌حجت‌الاسلام‌ «حسن روحانی» صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد، بر لزوم رعایت اخلاق تأکید کرد و گفت: متأسفانه در این روزها بحث اخلاق صدمه جدی دیده است. آغاز اخلاق همان راست‌گویی، وفای به عهد و عدم تحریف حقیقت‌ها است.  


وی ادامه داد: عجیب اینکه واقعیت‌ها را تحریف می‌کنیم. واقعیت‌ها و آنچه روی زمین است، اجرا و عمل شده است. اگر خدای‌ناکرده ناصحیح گفته شود، اذهان مردم را به‌گونه‌ای مشوش می‌کند که نسبت به اصل نظام دچار تردید ‌شوند.


رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه انتخابات بسیار مهم است ولی از انتخابات مهم‌تر، اخلاق است، اظهار داشت: هدف غایی اسلام و انقلاب اسلامی اخلاق است. بخشی از مردم‌سالاری هم اخلاق است. نمی‌توانیم با افکار عمومی و با حضور مردم شوخی کنیم. ما باید مردم را به‌طور واقعی به انتخابات دعوت کنیم.


روحانی با بیان اینکه واقعیت‌ها را به مردم گفته و تشریح کنیم، تصریح کرد: همه‌جا باید مردم‌سالاری حاکم باشد؛ از آغاز تا پایان انتخابات، از روز اعلام تا تنفیذ و تحلیف، از روز ثبت‌نام تا روزی که رأی خوانده می‌شود، همه‌جا باید نقش مردم واقعی و پررنگ باشد.


وی افزود: اینکه می‌گویم مردم باید احساس امید بکنند و از نظام و کشورشان دفاع کنند، باید ببینند که نظام هم ارزش اسلامی و واقعی آنچه قانون گفته برای آن‌ها قائل است و این مسئله بسیار مهمی است.


رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه در این انتخابات جفا و ظلم‌های بسیار بدی شد، خاطرنشان کرد: یک مورد از جفاها را مقام معظم رهبری درزمینهٔ احراز صلاحیت‌ها اشاره فرمودند که مسئله مهمی بود. ایشان هم دستور دادند جبران شود، حالا جبران شود یا نه، مسئله دیگری است. اما در این انتخابات جفاهای فراوانی شد. به نظر من بدترین جفا در این انتخابات جفای به خود نظام است. 


به گفته روحانی، اگر در ۴۲ سال گذشته نقض قانون، فساد و زیر پا گذاشتن حقوق، رعایت نکردن مصالح بود و اگر همه اقدامات برخلاف مصلحت جامعه و کشور باشد، برای چه انقلاب کردیم؟  


وی اضافه کرد: بعد از انقلاب از یک دوره که بگذریم که آن، دوره امام (ره) بود و حکومت شکل خاصی داشت، ریاست جمهوری و نخست‌وزیری هرکدام یکسری وظایف داشتند. بعد از اصلاح قانون اساسی که اختیارات اجرایی در اختیار رئیس‌جمهور قرار داده شد، ما پنج دوره داشتیم.


رئیس‌جمهور بابیان اینکه از یک طرف به نظام ظلم و از یک طرف به مردم ظلم می‌شود، ابراز داشت: اینکه ما می‌گوییم در هشت سال هیچ کاری نشده، به مردم ظلم می‌کنیم. صنعت، کشاورزی دست مردم است، بسیاری از زیرساخت‌ها و فضای مجازی دست مردم است. اگر ما می‌گوییم کاری نشده یعنی ملت کاری نکرده است درحالی‌که این ملت کار عظیم و بزرگی انجام داده است.  


روحانی با طرح این سؤال که چرا به ملت توهین می‌کنیم، بیان کرد: لااقل بگوییم این چهار میلیون کشاورز یا ۱۵ میلیون کارگر کار خوبی انجام دادند. لااقل بگوییم چهار میلیون کاسب‌کار درستی انجام دادند. فقط می‌گوییم بد بوده است بخش بزرگی از کار کشور، در اختیار بخش‌های مهم جامعه و مردم ما است.


وی با اشاره به ظلم و جفایی که در این انتخابات به کارگزاران نظام شده است، یادآور شد: وقتی ما می‌گوییم دولت، دولت یک نفر و این‌هایی که دور این میز هستند، نیست. صدها هزار نفر در سراسر کشور مدیر، کارشناس، کارمند همه باهم، میلیون‌ها نفر هستند که کنار هم قرار می‌گیرند و دولت را تشکیل می‌دهند.


رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: وقتی ما توهین می‌کنیم، یعنی به میلیون‌ها نفر توهین می‌کنیم. بر چه مبنایی توهین می‌کنیم؟ لااقل آمار باید درست باشد. وقتی ما می‌گوییم چقدر در بانک‌ها پول گذاشته‌شده، وقتی این آمار را طوری می‌گوییم که از کل نقدینگی کشور خیلی بیشتر است، این آمار دروغ است. وقتی می‌گوییم رشد اقتصادی در این هشت سال صفر بوده، آمار دروغ است. ما که نمی‌توانیم دروغ بگوییم.


روحانی با بیان اینکه حالا حقیقت را می‌توانیم قلب یا پشت و رو کنیم اما واقعیت را که نمی‌توان برهم زد، عنوان کرد: آیا می‌توانیم بگوییم کارخانه نیست؟ اگر ۱۷ طرح بزرگ پتروشیمی در سال ۹۹ افتتاح کردیم، می‌توان این را منکر شد و بگوییم پتروشیمی افتتاح نشده است؟ اگر هزاران کیلومتر جاده و راه‌آهن افتتاح‌شده، سدهای طرح مهم در طول همین یکی، دو سال اخیر افتتاح شده، آیا می‌توانیم بگوییم افتتاح نشده است. بعد بگوییم هیچ کاری انجام نشده است. این حرف را بر چه مبنایی می‌گوییم؟


وی با تأکید بر رعایت انصاف گفت: البته در این انتخابات مشخص شد که فقط دولت است که ایراد دارد و بخش‌های دیگر ازجمله قوه قضائیه، قوه مقننه، مجمع تشخیص مصلحت خوشبختانه خوب و سالم هستند و مشکل فقط دولت است که ایراد دارد که در این انتخابات آن‌هم حل خواهد شد. البته انتخابات هم نباشد دوره ما تمام می‌شود دولت بعدی می‌آید، این هم درست می‌شود و کل کشور درست می‌شود.  


رئیس‌جمهور با اشاره به مباحث مطرح‌شده در مناظره‌ها اظهار داشت: موضوعات بهتری هم این روزها می‌شنویم، چقدر زنان در این چند روز خوب شدند، حقوق خانم‌ها، احترام به خانم‌ها و جوان‌ها مطرح‌شده است. چطور در این مدت خانم‌ها نبودند، فقط این روزها خانم‌ها پیدا شدند و خیلی مورداحترام هستند. اقوام و اقلیت‌ها چقدر خوب شدند. شیعه و سنی چقدر باهم برادر و متحد شدند. چیزهای خوبی هم این الحمدالله این روزها هست.


روحانی با تأکید بر اینکه باشعور مردم بازی نکنیم، تصریح کرد: ملت ایران ملت بزرگی است، ملتی است که می‌داند چه گذشته است، می‌داند چه کسانی بوده‌اند، این‌هایی که امروز می‌خواهند برای فردا قدرت را در دست بگیرند، اگر در ایران نبودند و تازه از کره مریخ آمده‌ بودند، خیلی خوب بود، همه آن‌ها بوده‌اند و همه آن‌ها در یک‌بخشی مسئولیت داشته‌اند.


وی افزود: اگر همه‌چیز خراب است، برای آن‌ها هیچ ایرادی و اشکالی وجود نداشته است. به نحوی با مردم صحبت کنیم که قابل‌فهم و پذیرش باشد. مردم بدانند ما به‌راستی و درستی با آن‌ها حرف می‌زنیم و سخن می‌گویم.  


به گفته رئیس دولت تدبیر و امید، اقتصاد در چه فضایی صحبت شد، اقتصاد یعنی ما در دوره صلح هستیم یا در دوره جنگ. ابتدا باید این روشن شود. ما در جنگ اقتصادی هستیم یا نیستیم؟ گویا اصلاً جنگی وجود ندارد و ترامپی نبوده و ظلم و کار بدی نکرده است. هر چه مشکل است، برای دولت است. آمریکا که کاری نکرده است. نه در سؤال چیزی بود و نه در جواب. این مسئله بسیار عجیب و شگفت‌آوری است.  


روحانی با بیان اینکه ما دولت را در سال ۹۲ در شرایطی آغاز کردیم که در تحریم و فشار اقتصادی قرار داشتیم، خاطرنشان کرد: تحریم از اواخر سال ۹۰، ۹۱ آغاز شد. در سال ۹۲ و ۹۳ ما در تحریم کار کردیم. ما هم که آمدیم تحریم وجود داشت. البته مشکلات دیگری هم بود که من نمی‌خواهم به آن اشاره کنم. در شرایط که هم مشکلات و هم رکود تورمی را بعد از جنگ داشتیم.  


وی با اشاره به شرایط کشور در ابتدای دولت تدبیر و امید ابراز داشت: ما دولتی را تحویل می‌گرفتیم که سال ۹۱، رشد اقتصادی آن منفی ۷.۷ و تورم آن بیش از ۳۰ درصد بود. ما در شرایط رکود تورمی دولت را تحویل گرفتیم. این‌طور نبود که در شرایط عادی دولت را تحویل گرفته باشیم. یعنی هم تحریم و هم مشکلات هر دو باهم بوده است.  


رئیس‌جمهور اضافه کرد: در سال ۹۳ چه اتفاقی افتاد؟ سال ۹۳، تورم ۳۵ درصد به ۱۵ درصد رسید. آیا این کارشده یا نشده؟ رشد اقتصادی ما که در سال ۹۱ و ۹۲ منفی بود، در ۹۳ در همان سه‌ماهه اول به رشد مثبت رسیدیم و تا آخر سال هم رشد ما مثبت بود و ۳.۲ رشد اقتصادی داشتیم.  


روحانی با بیان اینکه ما هم تورم را مهار کردیم و از ۳۵ درصد به ۱۵ درصد رساندیم و هم رشد اقتصادی را از منفی به مثبت تبدیل کردیم، عنوان کرد: یک معجزه اقتصادی اتفاق افتاد. وقتی ما شروع به مهار تورم کردیم، همه می‌گفتند شما که تورم را مهار می‌کنید، از آن‌طرف با مسئله رشد چه‌کار می‌کنید و چه اتفاقی خواهد افتاد که آن‌هم در سال ۹۳ مثبت شد.  


وی با بیان اینکه به‌طور متوسط تورم ما حدود ۱۱ بوده است، یادآور شد: دو سال تورم تک‌رقمی بوده است که البته مقداری از دو سال بیشتر است. رشد اقتصادی ما به‌طور متوسط در چهار سال ۴.۷ بوده است. یعنی رشد متوسط اقتصادی ما پنج درصد بوده است. این رشد اقتصادی با این تورم و اشتغالی که از شش‌ماهه سال ۹۳ تا پایان ۹۶ هر سه‌ماهه نسبت به سه‌ماهه سال قبل حدود ۷۰۰ هزار شغل خالص داشته‌ایم.  


رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم با تأکید بر اینکه در این چهار سال تورم، رشد اقتصادی و اشتغال ما شرایط خوبی داشته است، بیان کرد: حتی تراز صادرات غیرنفتی با واردات ما دریکی دو سال مثبت شد که آن‌هم در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه است. چرا این واقعیت‌ها را نمی‌گویید. این چهار سالی بود که دولت در شرایط نسبتاً مناسب بود، یعنی سال ۹۲، ۹۳ تا دی‌ماه ۹۴ تحریم بود. در واقع آخر ۹۴ و سال ۹۵ بی تحریم بودیم.  


روحانی ادامه داد: در آن مدت بی تحریم رشد اقتصادی ما به رشد اقتصادی اول دنیا تبدیل شد. ۱۲.۶ رشد اقتصادی سال ۹۵ بوده است. سال ۹۵، رشد اقتصادی ما رشد بی‌نظیر و اول در دنیا بوده است. در تاریخ کشور هم رشد دورقمی زیاد نبوده است.


وی با بیان اینکه در ۹۶ هم شرایط مناسبی داشتیم تا به سال ۹۷ رسیدیم که وارد یک جنگ شدیم، گفت: آدم‌هایی که افتخار می‌کنند ما در جنگ بودیم و در جنگ مسئولیت داشتیم، آن‌ها که باید بهتر از دیگران شرایط جنگ را بفهمند. ما در سال ۹۷ وارد جنگ بی‌نظیر یا کم‌نظیر در تاریخ شدیم. یک جنگ اقتصادی تمام عیار در زمانی که دشمن‌ترین آدم‌هایی که در آمریکا بودند با کمک اسراییل، صهیونیست‌ها و تندروها در داخل این کشور به روی کار آمدند. 


رئیس شورای عالی امنیت ملی ترکیب پمپئو، بولتن و ترامپ را عجیب خواند و اظهار داشت: بدترین آدم‌ها روی کار آمدند و چقدر اسراییلی‌ها از این بابت خوشحال بودند و چقدر کمک کردند که چنین آدم‌هایی سرکار بیایند.


به گفته روحانی، یکی از اهداف مهم رژیم صهیونیستی این بود که جمهوری اسلامی ایران را به زمین بزنند. اعلام کردند و به صراحت هم گفتند که ما کاری می‌کنیم که جمهوری اسلامی دیگر نباشد. حتی گفتند ما در ماه‌های اولیه به این هدف می‌رسیم.


وی با بیان اینکه من می‌خواهم در برابر مردم ایران تواضع کنم که نسبت به مردم بی‌انصافی کردند، تصریح کرد: صبر و مقاومت مردم را نگفتند. این ملت یک تنه، یکپارچه و متحد در برابر آمریکا و هم‌پیمانان آنان یا کشورهایی که به ما کمک نکردند، موفق و پیروز شد.  


رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت خیلی زجر و بسیار زحمت کشید، خاطرنشان کرد: مشکلات مردم خیلی زیاد بود اما درعین‌حال نگذاشتیم در این کشور قحطی بیاید و جنگ شود. قولی که به مردم در دولت دوازدهم دادم، گفتم که نمی‌گذارم جنگ شود. نمی‌خواهم توضیح دهم که اگر دیگران بودند چه می‌شد.


روحانی با بیان اینکه ترامپ وقتی از برجام خارج شد، نگذاشتیم در هیچ مجمع جهانی موفق شود، ابراز داشت: بعضی‌ها می‌گویند موفقیت اخلاقی که به درد نمی‌خورد، اخلاق برای چه می‌خواهیم. ما پول می‌خواهیم. این بود که ما بعد از انقلاب، بعد از ۴۰ سال به این نقطه رسیدیم که اخلاق به درد نمی‌خورد و فقط پول به درد می‌خورد.


وی با تأکید بر اینکه یک موفقیت ما در سطح جهان اخلاقی بود اما موفقیت سیاسی هم داشتیم، بیان کرد: نگذاشتیم آن‌ها در هیچ مجمع جهانی پیروز شوند و آن‌ها را شکست دادیم. موفقیت حقوقی هم داشتیم. چرا دادگاه لاهه را نمی‌گویید؟ چرا موفقیت حقوقی حقوقدانان ما را نمی‌گویید؟ چرا موفقیت دیپلمات‌های ما را نمی‌گویید؟ مگر این‌ها ایرانی و انقلابی نیستند؟ ‌ فقط یک عده خاص انقلابی هستند و بقیه همه غریبه‌اند. از کدام کره آمدند؟ این‌ها هم زحمت کشیدند.


رئیس‌جمهور با بیان اینکه حالا به شخص من فحش دادن عیبی ندارد چراکه فحش زیاد دادند، یادآور شد: بازهم فحش بدهند. من یک نفر استثنا هستم. این همه وزیران، ‌ معاونان، مدیرکل‌ها، ‌ استانداران، ‌ فرمانداران، کادر پزشکی همه جا تلاش کردند.


روحانی با اعتراض اینکه ما در این شرایط بسیار سختی که سه سال مقاومت کردیم چرا جنگ اقتصادی را نگفتید، عنوان کرد: آقای صداوسیما که سؤال طراحی کردی، چرا در بحث اقتصادی، جنگ اقتصادی را نگفتی؟ چرا فراموش کردی؟ چرا کنار گذاشتی؟ بعدازاینکه سیل اعتراض آمد، در مناظره دوم دو تا کلمه‌ای گفتند.


وی با تأکید بر اینکه به مردم واقعیت‌ها را بگوییم، گفت: ما در دوره جنگ اقتصادی بودیم اما در عین حال که در جنگ اقتصادی بودیم تنها هم جنگ اقتصادی نبود. ما با معضلی به نام کرونا مواجه شدیم که در صدسال گذشته بی‌نظیر بود. سیل و زلزله هم بود که مشکلات فراوانی ایجاد کرد. ۱.۱ میلیون نفر در کشور به خاطر کرونا بیکار شدند.  


رئیس‌ دولت تدبیر و امید با بیان اینکه کرونا زندگی مردم و اقتصاد را به هم زد، اظهار داشت: در سه ماهه اول ۹۹ نسبت به سال ۹۸، صادرات ما ۴۴ درصد کاهش پیدا کرد. ما در آغاز رکود تورمی و تحریم قرار داشتیم. در سال ۹۳، شش ماهه دوم با یک معضل جدید مواجه شدیم یعنی نفتی که در سال‌های قبل، بین ۸۰ تا ۱۰۰ و ۱۲۰ دلار و گاهی اوقات بیش از ۱۳۰ دلار قیمت نفت بود، یک‌ مرتبه به ۳۰ دلار رسید که تکانه بسیار شدیدی بود.  


روحانی با تأکید بر اینکه اگر دولت قوی نبود همین تکانه می‌توانست کشور را از پا درآورد، تصریح کرد: ما آنچنان با آرامش حرکت کردیم و پیش رفتیم که اگر الان به کسی بگویید، درباره تکانه شدید سال ۹۳ و ۹۴ بگوییم، برخی‌ها می‌گویند کدام تکانه بود و چگونه بود، یعنی هم مردم و هم دولت کمک کردند و ما از این تکانه‌ها عبور کردیم.


وی افزود: آمار و ارقام چهار سال اول دولت، یک دوران طلایی اقتصاد در ۵۰ سال گذشته است. در ۵۰ سال گذشته در طول این چهار سال تورم ما به‌طور متوسط حدود ۱۱.۱ درصد بوده است.


رئیس شورای عالی فضای مجازی با یادآوری اقدامات دولت در هشت سال اخیر خاطرنشان کرد: این‌هایی که در دولت یازدهم رو در رو و سینه‌به‌سینه من شده بودند که باید این فیلتر شود، آن فیلتر شود، الحمدالله همه می‌گویند ما طرفدار پهنای باند شدیم. این کار بزرگی است که انجام گرفته. همه امروز با تحریم مخالف هستند و می‌گویند باید به برجام برگردیم اصلا این برجام خیلی چیز خوبی شد.


روحانی با بیان اینکه همه اعتراف کردند قدرت هسته‌ای کشور قوی‌تر شده و نابود نشده است، ابراز داشت: امروز کسی دیگر نمی‌تواند منکر شود. همه الحمدالله در یک مسیر قرار گرفتیم. اول که می‌گفتیم زن‌ها باید مدیر شوند، این‌طرف و آن‌طرف خیلی سروصدا بود. می‌خواستیم مدیریت زن‌ها را به ۳۰ درصد برسانیم. الحمدالله به حدود ۲۵ درصد رساندیم، کار بزرگی شده است الآن همه موافق هستند.


وی اضافه کرد: زمانی که خواستیم اقوام و اقلیت‌ها را معاون و بخشدار کنیم، چه قدر سروصدا بود اما الحمدالله امروز همه موافق شدند. کارهای بزرگی انجام شد وقتی به بطن مسئله نگاه کنید می‌بینید تحول بزرگ در کشور رخ‌داده است. علیرغم جنگ اقتصادی به کوری چشم دشمنان رشد اقتصادی سال ۹۹ مثبت است.


رئیس دولت تدبیر و امید با یادآوری افتتاح‌ طرح‌های ملی در روزهای پنج‌شنبه هر هفته بیان کرد: در این مدت هفته‌ای نبوده که افتتاح‌های بزرگ نداشته باشیم. همین فردا نیروگاه ۱۴۰۰ مگاواتی را در بندرعباس آغاز می‌کنیم. در همین دولت باوجود تحریم و مشکلات، ما فردا پنجاه و ششمین سد ملی را افتتاح می‌کنیم.


روحانی با اشاره به اقدامات دولت در روستاها، توسعه گاز و خودکفایی در بنزین و گازوئیل یادآور شد: هیچ‌کس نگفت برای اولین بار در تاریخ ایران، ‌آب، برق و گاز برای افراد کم‌بضاعت و کم‌درآمد مجانی شده است. چرا نمی‌گویید و می‌ترسید؟ هی می‌گویید مردم، مردم. بگویید این دولت کاری کرد که برای افراد کم‌مصرف آب، برق و گاز مجانی شد، همسان‌سازی و حقوق بازنشستگان چرا فراموش شد؟ این عشق به قدرت چه می‌کند.


وی با اشاره به رشد دو برابری فروش پتروشیمی عنوان کرد: ۱۷ طرح پتروشیمی را فقط در سال ۹۹ افتتاح کردیم. جهش پتروشیمی را قبول ندارید؟ این‌همه طرح افتتاح شد. این‌ها که دیدنی است. اینکه ما ۵۶ میلیون لیتر بنزین تولید می‌کردیم، امروز  ۱۰۷ میلیون لیتر شده است. اینکه ۹۷ میلیون لیتر گازوئیل، امروز ۱۱۳ میلیون لیتر شده است. این‌ها از یاد رفت. اینکه محصولات غذایی ما از ۹۷ میلیون تن به ۱۲۵ میلیون تن رسیده، همه این‌ها فراموش شد.


رئیس‌جمهوری خطاب به معاونان، وزرا و مسئولان دستگاه اجرایی گفت: در هفته‌های پیش‌رو با همان قدرت و روحیه روز اول باید کارکنید. طرح‌ها را تکمیل کنید. هر مشکلی که از دست ما برمی‌آید باید آن مشکل را بازکنیم. این تخریب‌ها روحیه دولت یازدهم و دوازدهم را نمی‌تواند تخریب کند. دولت یازدهمی که برابر دنیا، شش قدرت را آورد و به توافق رسید و دولت دوازدهمی که سه سال و نیم برابر یک جنگ بزرگ ایستادگی کرد و پیروز شد.


روحانی با بیان اینکه ما باید راهمان را ادامه دهیم، اظهار داشت: برابر حرف‌های دروغ هر وزیر و سازمانی باید پاسخ دهد. حالا صداوسیما می‌خواهد پخش کند یا نکند، تاریخ سعه‌صدر دارد و پخش می‌کند.


وی ادامه داد: امیدوارم انتخابات خوبی پیش‌رو داشته باشیم. مردم به‌سلامت پای صندوق بیایند و دولتی قوی‌تر از دولت یازدهم و دوازدهم تشکیل شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر