صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰
علی احمدوند

غذاهای عربی در جنوب تهران

Ali Ahmadvandدولت آباد در جنوب شرق تهران یکی از جالب‌ترین پراکندگی‌های جمعیتی تهران را در خود جای داده است. در این منطقه ترک زبانان، فارسی زبانان و عرب زبانان در کنار هم به خوبی زندگی می‌کنند. بلوار قدس دولت آباد اما به اندازه خود محله مشهور است. وقتی وارد این محله و مخصوصا این بلوار می‌شویم فکر می‌کنیم، وارد یکی از خیابان‌های بغداد شده‌ایم. ساندویچی‌های دولت‌آباد یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری محله است. فلافل‌های که عطر و طعم‌شان با دیگر فلافلی‌های شهر فرق دارد شاورما همان کباب ترکی یا دنر کباب هست که البته با نان خاصی سرو می‌شود. در بیشتر این ساندویچی‌ها یک نفر مشغول درست کردن نان شاورما ست. نان شاورما گرد و کمی خمیری است و روی صفحه‌های فلزی پخته می شود. در واقع برای پختن این نان تنوری وجود ندارد، یک صفحۀ فلزی که روی شلعۀ گاز قرار گرفته در واقع وسیله پخت نان شاورما ست.
کد خبر : 586416
ارسال نظر