صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۴۳ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
آنا از «روحانی تا ۱۴۰۸» گزارش می‌دهد؛

کپی برابر اصل!

همتی ایران را از پشت عینک روحانی می‌بیند؟فرایند انتخاب رئیس جمهور آغاز شده و چهره‌ها به دنبال ارائه برنامه‌های خود هستند این درحالی است که عبدالناصر همتی پا جای پای حسن روحانی گذاشته است.
کد خبر : 585984

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاست خبرگزاری آنا، چندیست که نامزدهای انتخاباتی در حال تبلیغات برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری هستند و در این زمینه مسائل مختلفی را در زمینه اداره کشور مطرح می‌کنند. یکی از این نامزدهای انتخاباتی عبدالناصر همتی رییس سابق بانک مرکزی است که این روزها از آن به عنوان برگ برنده اصلاح‌طلبان در انتخابات یاد می‌کنند .


تحلیلگران سیاسی معتقدند که مسئولین ارشد برخی احزاب اصلاح طلب تلاش می‌کنند تا با تطهیر عبدالناصر همتی عملکرد او را از عملکرد تیم دولت دوازدهم جدا کنند. این در حالی است که همگان به یاد دارند که همتی با اقتصاد ایران چه کرد. او که از وضعیت قیمت دلار یک سراب را به ملت نشان داده بود همواره بر تعدیل نرخ ارز در گفتار و افزایش نرخ ارز در عمل تاکید داشت.


دلار در زمان ریاست همتی بر بانک مرکزی تا ۳۰ هزار تومان افزایش یافت و این افزایش قیمت بر قیمت کالاها و خدمات و نتیجتا بر تورم سالیانه تاثیر داشت. اما این تنها یکی از ابعاد عملکرد ضعیف عبدالناصر همتی است. برخی از جریان های اصلاح‌طلب می‌کوشند تا با تبیین این قالب که همتی در سیاست های روحانی نقشی نداشت او را در اداره اقتصاد کشور تبرئه کنند .


کارشناسان معتقدند حسن روحانی و همتی دو ضلع ویرانگر از مثلث نابود کننده اقتصاد کشور هستند که نمی توان کارهای آن ها را از هم مجزا کرد. همتی با افزایش قیمت ارز ، کاهش ارزش پول ملی و افزایش شاخص فلاکت منجر به این شد که اقتصاد کشور تا آستانه فروپاشی پیش برود.


عملکرد همتی و روحانی موجب شد تا مردم در بدترین وضعیت معیشتی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی قرار بگیرند که برخی تحلیلگران معتقدند؛ این شرایط حتی بدتر از وضعیت اقتصادی ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی است.


امروز مهمترین مشکل ایران مشکل معیشتی و اقتصادی بوده که بعید است افرادی با تفکرات تکنوکرات بتوانند این مشکلات را حل کنند و به نظر می‌رسد کسانی که مسبب وضعیت فعلی کشور هستند از کرسی ریاست جمهوری دور خواهند شد.


به صراحت می‌توان اظهار نظر کرد که مشکلات کشور تنها از طریق روی کار امدن مدیران جهادی و انقلابی حل خواهد شد و این موضوع در زمینه بهبود عملکرد اقتصادی کشور بسیار حائز اهمیت است. با این حال باید منتظر ماند و دید که افکار عمومی چه اقبالی به ۷ نامزد مطرح شده نشان خواهند داد؟


انتهای پیام/۴۱۰۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر