صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰
دکتر طهرانچی در دیدار کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی:

دانشگاه آزاد اسلامی به فضای آزاداندیشی و نقدپذیری وارد شده است

دانشگاه آزاد پای تحقق شعار «تبدیل شدن به انتخاب اول داوطلبان در سال ۱۴۰۴» ایستاده‌ استرئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه به گونه‌ای برنامه‎‌ریزی و حرکت می‌کند که تا سال ۱۴۰۴ تبدیل به انتخاب اول داوطلبان شود و پای تحقق این شعار نیز ایستاده‌ایم.
کد خبر : 585650

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان خراسان رضوی، عصر روز سه‌شنبه (۱۱ خردادماه) با کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.


دکتر طهرانچی در این نشست صمیمانه، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حال گذار به گام دوم خود است، گفت: گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی دارای ویژگی‌ها و مشخصات خاصی است. این دانشگاه از یک فضای بسته بین استاد و دانشجو اکنون وارد فضایی شده که دانشگاه محل بیان اندیشه و نظر است.


امروز دانشگاه آزاد اسلامی از فضای بسته به فضای آزاداندیشی و نقدپذیری وارد شده است


دکتر طهرانچی ادامه داد: روزگاری دلیل واحدهای دانشگاهی در یک مسیر عبوری طراحی می‌شدند. در چنین فضایی، ادبیات نقد و مناظره و کانون‌های بحث و نقد در دانشگاه وجود نداشت، بلکه ادبیات یک‌جانبه و متکلم وحده از سوی مدیریت دانشگاه به واحدها و رؤسای واحدها به اساتید و دانشجویان بود. تشکل‌های رسمی دانشجویی نیز شور و هیجان لازم را نداشتند، اما امروز دانشگاه آزاد اسلامی از آن فضای بسته به فضای آزاداندیشی و نقدپذیری وارد شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در چنین فضایی مدیران دانشگاهی باید تحمل خود را افزایش دهند، اظهار داشت: مدیران دانشگاهی باید نقدپذیرتر شده و به کرسی‌های آزاداندیشی اساتید و دانشجویان بیش از پیش بها دهند.


عضو هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وضعیت معیشتی اعضای هیئت‌علمی و کارکنان این دانشگاه در پی افزایش تورم در کشور، گفت: سال ۱۳۹۷ با دوره‌ای مواجه شدیم که وضعیت اقتصادی کشور بر اثر مجموعه اقدامات غیرمدبرانه زمامداران دولت، متحمل تورم عجیب شد و پس از آن نیز شیوع ویروس کرونا، اوضاع اقتصادی کشور را آشفته‌تر کرد. در این شرایط دولت اقدام به افزایش حقوق کارمندان خود کرد، اما به فکر بخش‌های غیردولتی و سایر مردم نبود.


دکتر طهرانچی ادامه داد: در این شرایط، اقتصاد کشور به‌یک‌باره فروریخت و معیشت تبدیل به دغدغه اصلی جامعه ایران شد که دانشگاه آزاد اسلامی هم از آن مستثنا نیست. مسبب اصلی این وضعیت، بی‌تدبیری زمامداران دولت است.


وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با در اختیار داشتن نیروهای خردمند و خردورز، برای خروج از این وضعیت، برنامه‌های جدی ازجمله تبدیل سرمایه راکد به فعال و سرمایه‌گذاری‌های دانش‌بنیان را آغاز کرده که نویدبخش افق روشنی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه متکی بر خِرد خود و اقتضائات اجتماعی است، گفت: ازاین‌رو باید برای بهبود وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی چاره‌اندیشی می‌کردیم. به همین دلیل از همان آغاز کار مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، ادبیات جدیدی خلق و اعلام کردیم که این دانشگاه به گونه‌ای برنامه‌ریزی و حرکت می‌کند که سال ۱۴۰۴ تبدیل به انتخاب اول داوطلبان تحصیلات دانشگاهی شود و همچنان پای تحقق این شعار ایستاده‌ایم.


دکتر طهرانچی اعطای تسهیلات بانکی به کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و اختصاص صد متر زمین مسکونی که مجوز آن برای اولین بار از سوی هیئت‌امنای دانشگاه اخذ شده را از جمله اقدامات اخیر این دانشگاه در راستای توجه به بهبود وضعیت معیشتی کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه برشمرد.


وی همچنین به تقسیم‌بندی اعضای هیئت‌علمی به گروه‌های «الف» و «ب» اشاره کرد و افزود: اساتیدی که تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان شغل دوم آن‌هاست و در گذشته به دلیل اشتغال دوم از عضویت هیئت‌علمی اخراج می‌شدند، به جای آنکه از عنوان «اساتید پاره‌وقت» برای آنان استفاده کنیم، جایگاه آنها را ارتقا داده و به‌عنوان «عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت نوع ب» نام‌گذاری شده‌اند، چراکه عادلانه نیست این گروه از اساتید با اعضای هیئت‌علمی که همه وقت و توان خود را صرف دانشگاه آزاد اسلامی می‌کنند، برابر باشند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این نشست دوساعته به سؤالات و موارد مطرح‌شده از سوی کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی پاسخ داد.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر