رونمایی از ۳ محصول فناورانه در دانشگاه آزاد اسلامی کرج
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرج، پروژه آجر پلاستکی دیوارپوش توسط گروه صنعتی آلانقش کاوک مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج صورت پذیرفته و در آن فرآیند طراحی و تولید آجرهای پلاستکی از جنس PVC (و از مواد بازیافتی) انجام شده است. این محصول امروز با حضور دانشگاهیان و محققان رونمایی شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حاشیه این مراسم به آنا گفت: دیوارپوشهای سهبعدی در دکوراسیون داخلی بسیار پرکاربرد دارند و ایده جدیدی برای معماران در طراحی داخلی محسوب میشوند، طراحان و معماران داخلی امروزه برای ایجاد یک نقطه کانونی و مرکزی در یک فضا از دیوارپوشهای سه بعدی و رنگی استفاده میکنند.
حامد ثابت ادامه داد: پروژه آجر پلاستکی دیوارپوش نیز بر اساس رفع نیاز طراحان و معماران داخلی اجرا شده است. بر همین اساس طراحی و ساخت قالبها و تزریق PVC (از مواد بازیافتی) برای ساخت دو نوع آجر شیاردار و بدون شیار طی ۶ ماه انجام شد و اکنون این محصول در دو اندازه ۳۳۰×۶۰ و ۲۵۰×۸۰ تولید و به بازار عرضه میشود.
وی افزود: این آجرهای تولیدی در مقایسه با دیوارپوشهای رایج دارای مزایایی مانند چگالی کمتر، شفافیت بالاتر، مقاومت تخریبی و مقاومت دمایی بالاتر و رنگ آمیزی متنوعتر است. آجرهای پلاستکی تولیدی که نسل جدیدی از دیوارپوشهای سهبعدی محسوب میشوند، جایگزین مناسبی برای کاغذ دیواری، پوششهای کامپوزیتی، سنگ نما و آجرنما هستند، این آجرها در طراحی مراکز اداری، تجاری، ورزشی، تفریحی، رستورانها و فضاهای مسکونی قابل استفاده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: اکنون دانش فنی تولید این محصول (آجر پلاستکی دیوارپوش) تدوین شده و گروه صنعتی آلانقش کاوک آماده تولید در مقیاس انبوه است.
پودر آهن فرآوریشده رونمایی شد
به گزارش خبرنگار آنا از کرج، امروز با حضور مسئولان از پودر آهن فرآوریشده برای درختان نیز توسط شرکت فناور سالیکس گرین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج رونمایی شد.
رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در آیین رونمایی از پودر آهن فرآوریشده برای درختان، بیان کرد: آهن یکی از عناصر کم مصرف اما ضروری برای رشد گیاهان است که بهعنوان کاتالیزور در ساخت کلروفیل گیاهان، فعال سازی سیستمهای فتوسنتز، متابولیسم پروتئین و کاهش نیترات نقش بسزایی داشته و کمبود آن در خاکهای ایران با توجه به شور بودن اراضی بسیار مشهود است.
مصطفی مبلغی گفت: در پروژه حاضر پودر آهن فرآوری شده، توسط شرکت فناور سالیکس گرین مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور واحد کرج تهیه شده است، این پودر که از ضایعات اکسید آهن نورد فولاد با دانش فنی کاملاً بومی تولید شده است، حاوی عناصر ریزمغذی آهن است که بهمنظور جلوگیری از کلروزه و نکروزه شدن برگهای تمام درختان میوه و گیاهان باغی با روش چال کود قابل استفاده است.
وی اضافه کرد: این محصول با افزایش قدرت کلروفیل سازی و افزایش نقل و انتقال عناصر غذایی در گیاه باعث افزایش وزنی محصول درختان (میوه ها ) میشود و ماندگاری میوهها را تا زمان برداشت افزایش میدهد و در نهایت باعث بهبود کمیت و کیفیت محصول میشود.
رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: پودر آهن فرآوری شده تولیدی دارای ۶۳ درصد آهن کل است و بهصورت محلول حاوی یک درصد آهن است. مقدار مصرف این محصول بر حسب نوع درخت و سن درخت متفاوت است که به روش ایجاد چاله در فاصله ۱ تا ۱.۵ متری سایهانداز درخت و در مسیر آبیاری قرار داده میشود تا بهتدریج آهن مورد نیاز درخت از طریق حل شدن و جذب توسط ریشهها تامین شود.
رونمایی از بتن الیافی حاوی نانوذرات
به گزارش خبرنگار آنا، بتن الیافی حاوی نانوذرات دیگر محصول فناورانهای بود که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور محمدحسن برهانیفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج رونمایی شد.
برهانیفر در مراسم رونمایی از بتن الیافی حاوی نانوذرات، بیان کرد: بتن یکی از مهمترین مواد مهندسی بوده و مقدار تولید و مصرف آن بهعنوان یکی از شاخصهای توسعه صنعتی کشورها به شمار میآید. این ماده دارای خواص ویژهای است؛ اما از نظر خواص خمشی و چقرمگی دارای محدودیت است.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با کامپوزیتسازی و استفاده از ذرات تقویت کننده، خواص مکانیکی بهخصوص خواص خمشی و مقاومت به ضربه در آن بهطور قابل ملاحظهای افزایش مییابد.
وی گفت: در این طرح پس از مطالعات میدانی گسترده و درنظرگرفتن ملاحظات صنعتی و اقتصادی، درصدهای مختلف از ذرات میکرو و نانو SiC و SiO۲ به همراه الیاف پروپیلن برای افزایش مقاومت فشاری و خمشی استفاده شده است.
برهانیفر افزود: نتایج آزمونهای استاندارد نشان داد که با حضور ۶ درصد حجمی میکروذرات و یک درصد حجمی نانوذرات مقاومت فشاری و خمشی تا سه برابر و مقاومت به ضربه تا دو برابر مقدار عادی افزایش مییابد. از نظر قیمت( اقتصادی) نیز هزینه تولید این بتن در مقایسه با بتنهای رقیب ۳۰ درصد کمتر است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: اکنون دانش فنی تولید بتن الیافی حاوی نانوذرات تدوین شده و مرکز تحقیقات مهندسی مواد پیشرفته آماده تولید محصول در مقیاس انبوه است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/