صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
با ارسال نامه به عسگری مطرح شد؛

پیشنهاد وزیر علوم برای تأسیس شبکه تلویزیونی «علم و فناوری»

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، تاسیس شبکه تلویزیونی مستقلی با عنوان «علم و فناوری» را پیشنهاد داد.
کد خبر : 584885

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، تأسیس شبکه تلویزیونی مستقلی با عنوان «علم و فناوری» را پیشنهاد داد.


در نامه غلامی خطاب به علی‌ عسگری آمده است؛ افزایش ضریب نفوذ آموزش عالی در ایران طی سال‌های گذشته، موضوع بررسی‌ها و تحلیل‌های گسترده جامعه بین‌المللی بوده است. از جمله تحصیل بالغ بر ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو و دانش‌آموختگی بیش از ۱۰ میلیون نفر در دانشگاه‌های کشور که عمدۀ آنان طی سال‌های اخیر انجام گرفته است.


وی همچنین با اشاره به قرار گرفتن ایران در رتبۀ نخست تولید علم در منطقه و جهان اسلام و ارتقای ایران به رتبه ۶۷ در حوزه نوآوری عنوان کرده است: تشکیل هزاران واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان (کوچک و بزرگ) که زمینه گسترش و نفوذ علم را در جامعه ایرانی فراهم آورده‌اند فقط بخش کوچکی از دستاوردهای آموزش عالی طی سال‌های گذشته محسوب می‌شود.


غلامی همچنین یادآور شده است: به منظور برنامه‌ریزی و همسو کردن تلاش خیل عظیم استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان دانشگاهی برای ترویج علم و فناوری که به ایجاد ظرفیت‌های علمی و فناوری، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عظیم در کشور کمک می‌کنند تلاش‌های اندکی انجام شده است.


وزیر علوم تاکید کرده است: با توجه به اهمیت این موضوع در توسعه و پیشرفت علمی کشور و همچنین، تهکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم برای ارتقای جایگاه علم و فناوری، پیشنهاد می‌شود به منظور ایجاد تمرکز بر مولفه‌های ارزشمند جامعه علمی، شبکه مستقل تلویزیونی با عنوان «شبکه تلویزیونی علم و فناوری» با مدیریت و هدایت تعدادی از دانشمندان و فرهیختگان رتبه برتر کشور تشکیل شود و منظومه‌ای از فعالیت‌های حوزه علم و فناوری ملی و بین‌المللی که به گونه‌ای مستمر در آن گردآوری می‌شود در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.


غلامی همچنین اظهار داشته است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خود را متعهد می‌داند که از ظرفیت تخصصی کلیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور برای حمایت و پشتیبانی از برنامه‌های این شبکه تلویزیونی حمایت کند.


انتهای پیام/۴۱۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر