صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۰۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰
سفیر سابق عراق در قطر:

غرش موشک‌های مقاومت اعراب را مجاب کرد با ایران، از دروازه‌های امنیت منطقه عبور کنند

دیپلمات سابق عراقی در گزارشی نوشت: تهران از سوی مخالفان و دشمنان به‌عنوان قدرتی رسمی پذیرفته شده است، کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس به تفاهم با ایران روی آورده‌اند و می‌خواهند با این کشور از دروازه‌های امنیت و ثبات منطقه عبور کنند.
کد خبر : 584864

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، جواد الهنداوی در گزارشی که روزنامه فرامنطقه‌ای رأی‌الیوم منتشر کرد، نوشت: منطقه خاورمیانه پس از پیروزی‌های مقاومت فلسطین دیگر مانند گذشته نیست؛ به‌ویژه برای نیروهای فعال و کنشگر منطقه مانند ایران و ترکیه که برای هژمونی و افزایش قدرت و نفوذ خود رقابت می‌کنند. دشمن صهیونیستی از زمان غصب سرزمین فلسطین، از سوی محور آمریکایی-غربی-عربی نامحدود حمایت می‌شد و دچار توهم قدرت نظامی شده بودند و مقاومت فلسطین توانست بر همه این خیال‌ها خط بطلان بکشد.


طبق این گزارش، جمهوری اسلامی ایران بعد از غزه و مردم فلسطین، دومین ملتی هستند که از این پیروزی به‌ویژه در ابعاد سیاسی و راهبردی سود می‌جویند؛ به‌ویژه اینکه مقاومت غزه و رژیم اشغالگر صهیونیستی به‌طور رسمی و به‌صراحت از ایران و نقش آن در جنگ یاد کردند. مقاومت فلسطین نقش ایران را در جنگ ستودند و منظورشان این بود که توانست مقاومت در غزه را رهبری کند. اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در بیانیه‌ای رسمی از جمهوری اسلامی ایران به‌دلیل حمایت‌هایش تشکر کرد. در طرف مقابل، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانسی مطبوعاتی با وزیر امور خارجه آلمان که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده بود، بخشی از لاشه یک فروند پهپاد را نشان داد و مدعی شد ایران آن را برای فلسطینیان ارسال کرده است.





دیدار نتانیاهو با وزیر امور خارجه آلمان


دیپلمات سابق عراقی عنوان کرد: نتانیاهو از قدرت موشک‌های مقاومت وحشت‌زده بود و از آن روزها به‌تلخی یاد کرد؛ این در حالی است که او باید در برابر هدف قرار گرفتن رژیم غاصب صهیونیستی با ۴ هزار موشک پاسخگو باشد. همچنین باید به مقام‌های صهیونیستی پاسخ دهد که چرا در برابر ایران ناکام ماند. اسرائیل، آمریکا و متحدان‌شان خوب می‌دانند که موشک‌ها ساخت فلسطین هستند، گرچه ممکن است فرایند آن با حمایت ایران بوده باشد. آنچه واثقعیت دارد و برای اسرائیلی‌ها دردناک است، اعتراف به ناتوانی در برابر مقاومت فلسطین و پاسخگویی به افکار عمومی داخلی است.




بیشتر بخوانید:


زیاد النخاله: ترور و بمباران رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نمی‌ماند/ ایران الگوی ماست




هنداوی می‌نویسد: در نبرد غزه، ایران توانست انتقام خون محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای و شهید قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس را که به‌وسیله یا با مداخله اسرائیل ترور شده بودند، بگیرد. اسرائیل، آمریکا و متحدان‌شان از نقش ایران در این تقابل آگاه هستند، اما ترجیح می‌دهند در برابر این واقعیت سکوت کنند، زیرا نگرانی شدیدی از برخاستن موج استکبارستیزی در برابر جنایات اسرائیل دارند. آن‌ها درباره نقش و نفوذ ایران و قدرت موشک‌های بالستیک صحبت نکردند و حتی ترجیح دادند نگویند چه اقداماتی به دست ایران رقم خورده است.


علت سکوت صهیونیست‌ها


سفیر سابق عراق در قطر نوشت: نگرش یا سکوت اسرائیل (کابینه، رسانه‌ها و احزاب) در برابر قدرت مقاومت بیانگر شدت حملات و عمق آسیب‌ها و خسارت‌هایی است که به سرزمین‌های اشغالی وارد آمده و ترمیم آسیب‌های مادی و معنوی زمان‌بر است. اسرائیل بیش از هر زمان دیگری فهمیده است به‌وسیله مخالفان قدرتمندی همچون لبنان، سوریه و غزه محاصره شده است و این‌ها نخستین کسانی هستند که بر اوضاع منطقه مسلط‌اند و نباید بیشتر وقت خود را به ایران اختصاص دهند، بلکه باید به داخل فلسطین بازگردند و مراقب تحرکات حماس، جهاد، حزب‌الله لبنان و سایر گروه‌های مقاومت در سوریه، عراق و یمن باشند.



هندانوی افزود: پیروزی مقاومت غزه باعث شد حمایت ایران از گروه‌های فلسطینی در نزد افکار عمومی ملت‌های عربی ملموس‌تر حس شود و تنها کسانی آن را انکار کنند که بر قلب و گوششان مهر زده شده است. این موفقیت نفوذ ایران را در منطقه تقویت می‌کند و باعث شرمساری رسمی حکام عرب در برابر افکار عمومی عربی، اسلامی و جهانی می‌شود. آن‌هایی که در برابر موضوع فلسطین، موضع دشمنان و مخالفان ایران را دنبال کردند. جایگاه ایران در حتی ارتقا یافته است که تظاهرکنندگان در پایتخت‌های غربی پرچم‌های جمهوری اسلامی و حزب‌الله را در کنار پرچم فلسطین به اهتزاز درآوردند.


وی در پایان می‌نویسد: آنچه درباره جایگاه سیاسی ایران در منطقه و جهان جدید است، این است که تهران از سوی مخالفان و دشمنان، هرچند با اکراه، به‌عنوان قدرتی رسمی پذیرفته شده است. آمریکا نه با نفوذ ایران یا موشک‌های بالستیکش، بلکه با چگونگی برخورد ایران با تحولات نظامی منطقه به سمت گفت‌وگو کشیده شده است. همچنین برخی از مخالفان ایران، ازجمله کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌(فارس) به تفاهم با ایران روی آورده‌اند و می‌خواهند با این کشور از دروازه‌های امنیت و ثبات منطقه عبور کنند.


انتهای پیام/۴۰۳۳/

انتهای پیام/

ارسال نظر