صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
در پنجمین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران واحد میانه صورت می‌گیرد؛

بررسی اقتصاد مقاومتی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری پنجمین وبینار ملی با عنوان «اقتصاد مقاومتی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب» در این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر : 584828

عباس نعمتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در میانه با اعلام برگزاری پنجمین وبینار ملی با عنوان «اقتصاد مقاومتی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب» از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با همکاری انجمن علمی اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه درمورد اصطلاح اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اصطلاح اقتصاد مقاومتی نخستین بار از سوی مقام معظم رهبری سال ۱۳۸۹ به ادبیات اقتصادی کشور وارد شد و سال ۱۳۹۸ نیز در بیانیه گام دوم انقلاب بر آن تأکید شد.


وی افزود: در واقع موضوع اقتصاد مقاومتی تدبیری هوشمندانه است کـه از سوی مقام معظم رهبری در برابر جنگ اقتصادی و جنگ نرم دشمن مطرح شد به‌طوری‌که این تدبیر هوشمندانه، کاهش وابستگی اقتصادی به بیگانگان و رونق تولید داخلی را مهیا می‌کند و مانع از تسلط دشمنان بر کشور می‌شود.


عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: اقتصاد مقاومتی از یک طرف مفهومی برای مقاوم‌سـازی، بحران‌زدایی و ترمیم ساختارهای ناکارآمد موجود در اقتصاد مطرح و از طرف دیگر نیز موضوع تحریم­‌ها به‌عنـوان ابـزاری بازدارنده در مسیر پیشرفت اقتصادی ارائه شده است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تأکید بر اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی بیان کرد: مقام معظم رهبری با نگاه عمیق خود در بیانیه گام دوم انقلاب به این مسئله توجه خاص داشته‌اند و به‌طور منظم به فراهم‌سازی روندی در مسیر رشـد، توسـعه، اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی و رسیدن به اقتصاد پایدار و مقاوم در برابر تکان‌های خارجی تأکید کردند.


رئیس انجمن‌های علمی تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اضافه کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در قرآن کریم توصیه‌های فردی و اجتماعی بیان شده؛ به‌طوری‌که بر هر مسلمان در عرصه فردی، توانمندسازی نیروی کار و تقویت رقابت‌پذیری، اصلاح فرهنگ مصرف و صبر در برابر مشکلات اقتصادی سفارش شده است.


مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: در عرصه اجتماعی نیز توصیه به‌کارگیری و استفاده از توان مدیران شایسته، کارآمد، توجه به نخبگان، امر به معروف و نهی از منکر و.... وارد شده است و تأثیر این آموزه‌های قرآنی بر بیانیه گام دوم انقلاب نیز کاملاً مشهود است.


مشکلات اقتصادی و راه‌حل برون‌رفت از آنها


نعمتی درباره مشکلات اقتصادی کشور و راه‌حل برون‌رفت از آنها بر اساس بیانیه راهبردی و مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در «گام دوم انقلاب» اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلات، وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی‌بودن بخش‌هایی از اقتصاد، نگاه به خارج و توجه کمتر به توان و ظرفیّت داخلی و ... مطرح شده است.


 وی مهم‌ترین راه‌حل این مشکلات را یادآور شد و گفت: مطابق فرمایش مقام معظم رهبری، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی با تکیه بر درون‌زایی اقتصاد کشور، مردمی کردن اقتصاد، مولّدشدن، رونق و جهش تولید داخلی و توجه خاص به اقتصاد دانش‌بنیان است که باید برنامه‌های اجرایی برای همه‌ بخش‌های آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولت‌ها پیگیری و اقدام شود.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی میانه درباره زمان و نحوه برگزاری پنجمین وبینار ملی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی بیان کرد: این وبینار ملی روز دوشنبه دهم خرداد ۱۴۰۰ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ در سامانه دانشگاه هوشمند به آدرس الکترونیکی https://daanaan.daan.ir  برگزار می‌شود و همه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اعضای انجمن‌های علمی تخصصی و نیز سایر علاقه‌مندان در سطح کشور می‌توانند با در اختیار داشتن شناسه و گذرواژه (موجود در پوستر وبینار) بعد از ثبت‌نام در سامانه دانشگاه هوشمند از طریق کد ملی و شماره تلفن همراه در این وبینار شرکت کنند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر