صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

دانشگاه تربیت مدرس عضو بخش آکادمیک سازمان ملل متحد شد

دانشگاه تربیت مدرس در خردادماه سال جاری به عضویت بخش آکادمیک سازمان ملل متحد درآمد.
کد خبر : 584787

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه تربیت مدرس، بخش آکادمیک سازمان ملل متحد (UNAI) آغازی برای متحد کردن مؤسسات آموزش عالی سراسر جهان، در راستای هدف مشترک استفاده از تحقیقات علمی، پژوهش و آموزش دانشگاهی، برای تحقق هرچه بیشتر اهداف و مأموریت‌های سازمان ملل است.


سازمان UNAI در سال ۲۰۱۰ توسط دبیر کل وقت بان کی مون تأسیس شد و بیش از یک هزار و ۴۰۰ مؤسسه در بیش از ۱۳۰ کشور جهان را برای ارتقای سطح آموزش عالی و کمک به پیشرفت بشر گرد هم آورد. در میان کشورهای عضو این سازمان می‌توان به چین، ژاپن، جمهوری کره، قطر، امارت متحده عربی، عمان، مراکش، لبنان، عربستان سعودی، روسیه، اوکراین، نروژ، سوئیس، سوئد، نیوزیلند، آلمان، هلند، فرانسه، رومانیا، بریتانیا، ایرلند، ایالات متحده آمریکا، ترکمنستان، ترکیه، هند، پاکستان، تایلند، مالزی، اسپانیا، ایتالیا، پرتغال، برزیل، کلمبیا، مکزیک و همچنین آفریقای جنوبی اشاره کرد.


در ازای مشارکت فعال اعضا، UNAI بستری را برای همکاری مؤسساتی با اهداف مشابه فراهم و به‌عنوان منبعی برای کسب اطلاعات مربوط به اقدامات و اهداف سازمان ملل و فعالیت‌های موردتوجه جامعه دانشگاهی عمل می‌کند، بهترین روش‌ها و تحقیقات اعضای سازمان را از طریق شبکه گسترده خود ارتقا می‌دهد، برقرارکننده پل ارتباطی بین نهادهای عضو با نهادهای سازمان ملل متحد که می‌توانند از تحقیقات و تخصص یکدیگر بهره‌مند شوند و از اعضای UNAI در رویدادهای حضوری و مجازی دعوت به عمل می‌آورد.


این مراکز به‌عنوان یک منبع مطمئن اطلاعات به‌روز، توسط سازمان ملل متحد مدیریت می‌شوند. این شبکه جهانی اطلاعات را به طیف گسترده‌ای از مردم در کشورهای خود، ازجمله روزنامه‌نگاران، مقامات دولتی، نمایندگان جامعه مدنی، دانشجویان، مربیان و محققان ارائه می‌دهند.


در حال حاضر ۲۷ دانشگاه از کشورمان عضو این سازمان آکادمیک هستند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر