صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
شریعتی در صحن مجلس:

ناکارآمدی دولت دلیل قطعی برق است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مجلس منابع لازم را برای حوزه آب و برق در بودجه ۱۴۰۰ لحاظ کرد، ناکارآمدی دولت در ۸ سال گذشته را دلیل قطعی برق دانست.
کد خبر : 584751

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، مالک شریعتی نیاسر در نشست علنی امروز (یکشنبه ۹ خرداد) مجلس شورای اسلامی طی اظهاراتی با اشاره به گزارش وزیر نیرو در خصوص علل قطعی برق گفت: امروز بیان ما، بیان انتقادات مردم نسبت به وضعیت اسفبار مدیریت کلان کشور است که بخشی از آن در حوزه صنعت برق طی ۸ سال گذشته خود را امروز نشان داده و امروز روز نتیجه‌گیری و یوم‌الحساب دولت است که متأسفانه در این یوم‌الحساب نمره قبولی نمی‌گیرد. البته مجلس همکاری لازم را با دولت داشته، چرا که بودجه خوبی در قانون بودجه سال جاری برای حوزه آب و برق در نظر گرفت.


نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم ادامه داد: ظرفیت تولید انرژی کشور بر اساس قانون برنامه ششم توسعه می‌بایست افزایش پیدا می‌کرد، اما این مهم محقق نشد و ۱۰ مگاوات گفته‌شده نیز ناظر بر گذشته بوده، همچنین بحث تجدیدپذیرها و CHP، تولید پراکنده و سیکل ترکیبی نیز مزید بر علت شده است.


وی با بیان اینکه نبود هماهنگی میان دستگاه‌های کلان و نبود فرماندهی واحد در حوزه انرژی به مشکل جدی تبدیل شده است، افزود: این مشکل تا جایی پیش رفت که ما در زمستان برای نخستین بار با کمبود گاز و قطعی برق مواجه شدیم، اما هر دستگاهی مشکل را بر دوش دیگری انداخت و امروز بخشی از ظرفیت نیروگاهی کشور به دلیل تعمیر نشدن دستگاه‌ها از بین رفته و تولید برق را با مشکل روبه‌رو کرده است.


سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه ظاهراً دولت با صاحبان صنایع و صاحبان ثروت رودربایستی دارد، تأکید کرد: صنایع بزرگ شدت مصرف انرژی را به قهقرا برده‌اند، چرا که باید مصرف انرژی در پایان برنامه ششم به یک‌دوم می‌رسید، اما این‌گونه نشده است و خود این صنایع شدت مصرف انرژی را افزایش داده‌اند.


به گفته وی اگر چه بحث سیاست قیمتی به‌صورت افزایش پلکانی در سال‌های ۹۳-۹۲ دنبال می‌شد، اما شخص آقای روحانی جلوی آن را گرفت، به همین دلیل امروز این فاجعه رخ‌داده است.


شریعتی همچنین در ارتباط با تولید رمزارز، گفت: ماینرها عمدتاً در صنایع تعطیل‌شده کشور تولید می‌شوند، اما اگر برق آن‌ها تأمین می‌شد، تولید کشور نیز جلو می‌رفت، همچنین صندوق توسعه ملی باید کمک می‌کرد و منابع لازم را در نظر می‌گرفت تا مشکل بدهکاران برق حل شود.


انتهای پیام/۴۱۶۳/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر