صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
امیر سرتیپ سپهری راد:

آموزش کارکنان یک امر حیاتی است

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی گفت: تنها از طریق آموزش می‌توان تلاش‌های کارکنان را با امکانات موجود و پیشرفت‌های علمی جدید هماهنگ کرد.
کد خبر : 584640

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، امیر سرتیپ سپهری راد معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی در حاشیه برگزاری دوره توانمندسازی و رشد و تعالی فرماندهان و مدیران عالی رتبه پدافند هوایی که در محل فرماندهی آموزش های تخصصی ای ن نیرو برگزار شد، گفت: برنامه‌ریزی منسجم، مدیریت مدبرانه و ایجاد انگیزه موجب ارتقاء بهره‌وری کارکنان می گردد. امیر سرتیپ سپهری راد، با تأکید بر اینکه دوره‌های آموزش ضمن خدمت و آموزش کارکنان به عنوان یک امر حیاتی، مستمر و مداوم تلقی می‌گردد، اظهار کرد: تنها از طریق آموزش می‌توان تلاش‌های کارکنان را با امکانات موجود و پیشرفت‌های علمی جدید هماهنگ کرد.


امیر سپهری راد، افزود: بهبود و ارتقای بهره‌وری مستلزم کوشش و تلاش برنامه ریزی شده همه جانبه از سوی مسئولین ذی‌ربط است، که خود نیازمند بهبود شرایط کار و تغییر محرکه‌ها و روش‌های انگیزشی کارکنان، بهبود نظام‌ها، قوانین، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها روش‌ها، فناوری و ... می‌شود.


معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی با اشاره به خدمات ارزنده مرکز روحی و رفاهی نور پدافند در برآورده کردن بخشی از نیازهای رفاهی و معیشتی کارکنان، گفت: با عملی سازی نظام شایسته‌سالاری عدالت و انصاف بر اساس یک نظام جامع ارزیابی عملکرد، می‌توان افزایش بهره‌وری مطلوب را چند برابر افزایش داد.


وی با بیان اینکه معنویت یکی از نمونه‌های الگو بودن در مکتب شهدای عزیز میهنمان است که باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: معرفی شهدای شاخص به عنوان یک الگو در عرصه معنویت می‌تواند باعث پرورش مدیران و فرماندهان در عرصه اسلامی شود و در تمدن سازی اسلامی تأثیرگذار باشد.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر