صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا:

۵۰ بیمار مبتلا به کرونای هندی و آفریقایی قرنطینه شدند

علیرضا رئیسی گفت: ۵۰ بیمار مبتلابه ویروس جهش‌یافته هندی در شهرهای عسلویه، پارسیان و استان آذربایجان غربی شناسایی و قرنطینه شدند.
کد خبر : 584559

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا رئیسی در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن بیان اینکه در فاز سوم واکسیناسیون کرونا خبرنگاران واکسینه خواهند شد، گفت: انجمن‌ها و نهادهای متولی باید لیست خبرنگاران در معرض خطر خود را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کنند


وی افزود: مدیران خبرگزاری‌ها از درج اسامی خبرنگاران دور کار و آن دست از کارمندانی که در معرض خطر نیستند، در لیست خبرنگاران در معرض خطر اجتناب کنند.


شناسایی کرونای هندی و آفریقای جنوبی در کشور


سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: تعداد ۱۸ کارگر، مسافر و اتباع هندی در جنوب کشور شناسایی شدند که از میان آن‌ها ۴ نفر نشانگان ابتلا به کرونا داشتند، تمام این افراد در یک هتل اسکان داشتند و اکنون در قرنطینه به سر می‌برند. همچنین، در شهر عسلویه و پارسیان و در استان آذربایجان غربی موارد ابتلا به کرونای جهش‌یافته‌ی شناسایی داشتیم.  


وی افزود: تمام این افراد با پیگیری سریع دانشگاه علوم مربوطه قرنطینه شدند، اما هیچ‌یک از ۵۰ نفری که به کرونای هندی و آفریقائی مبتلا هستند، بستری نشدند.


هر جهش ویروس کرونا کشندگی و چسبندگی آن را بالا می‌برد 


رئیسی گفت: نگرانی به خاطر نوع آفریقایی ویروس کرونا پابرجاست، چراکه این سوش واکسن‌گریز است و می‌تواند خطرناک باشد و باید دانست که ویروس هندی قدرت سرایت بالاتری دارد و به‌طورکلی جهش در ویروس کرونا چسبندگی و نفوذپذیری آن به سلول را بالا می‌برد و متعاقباً کشندگی آن افزایش پیدا می‌کند.


انتهای پیام/ ۴۱۶۱


انتهای پیام/

ارسال نظر