صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰
رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس:

کسانی که نرفتن پای صندوق را ترویج می‌کنند دلسوز مردم نیستند/ عدم احراز صلاحیت به معنای بی‌صلاحیتی نیست

توصیه‌های رهبر انقلاب به نامزدها برای رعایت اخلاق انتخاباتیرهبر معظم انقلاب با بیان اینکه کسانی که نرفتن پای صندوق را ترویج می‌کنند دلسوز مردم نیستند، فرمودند: کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمی‌کند.
کد خبر : 584269

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز (پنجشنبه ۶ خرداد) از طریق ارتباط تصویری، با نمایندگان مجلس یازدهم دیدار کردند.


رهبر انقلاب، ضمن حمایت قاطع از رویه قانونی شورای نگهبان، عامل افزایش مشارکت آحاد مردم در انتخابات را حضور مدیران قوی و توانمند در حل مشکلات اصلی مردم دانستند.


ایشان همچنین از نامزدهایی که صلاحیتشان احراز نشده و با متانت به تصمیم شورای نگهبان احترام گذاشتند، تشکر کردند.


گزیده‌ای از بیانات مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار بدین شرح است:


- به مردم عزیزمان عرض می‌کنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام می‌گیرد، امّا اثر آن در چند سال باقی می‌ماند.


- در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.


- به حرف این کسانی که ترویج می‌کنند که فایده‌ای ندارد، نرویم، نمی‌رویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. این‌ها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمی‌کند.


- بحمدالله مجلس در یک سالی که گذشت نشان داد که هم پرتلاش است، هم دارای همت بلند است، هم کارآمد است.


- بحمدالله حضور نیروهای جوان و پرتوان در کنار نیروهایی که سوابق یا تقنینی دارند یا سوابق اجرایی دارند، موجب شده است که این مجلس توفیقات خوبی را به دست بیاورد، هم در زمینه‌ی تصویب تعداد معتنابهی از لوایح و طرح‌ها در موضوعات مهم و هم در زمینه‌ی حضور مردمی، حضور در میان مردم و دیدن صحنه‌های واقعی زندگی مردم.


- سفرهای استانی رئیس محترم مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها و بعضی از نمایندگان محترم حقیقتاً حرکت و اقدام بسیار خوبی است و باید ان‌شاءالله ادامه پیدا کند. حضور در کنار مردم را ترک نکنید. یکی از موفقیت‌های بزرگ این است که بتوانید در کنار مردم باشید و در کنار مردم بمانید.


- از شروع کار این مجلس یک عده‌ای برنامه‌ی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند. اظهاراتی کردند، می‌کنند بازهم در فضاهای رسانه‌ای گوناگون که امروز در اختیار همه است، اظهاراتی می‌کنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمی‌شنود.


- آن توصیه‌ای که من می‌خواهم بکنم این است که شما مراقب باشید که با عمل خودتان یا با گفتار خودتان به مخالفین خودتان کمک نکنید. توصیه‌ی مؤکّد بنده این است. رفتار و گفتار در درون مجلس یازدهم باید جوری باشد که مخالفین این مجلس را تأیید نکند.


- شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفه‌ی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم می‌دانست انجام داد، نامزدها را مشخص کرد.


- من اولاً لازم میدانم از همه‌ی کسانی که وارد عرصه‌ی نامزدی شدند تشکر کنم. بسیاری از این افراد یقیناً به خاطر احساس مسئولیت وارد میدان شدند.


- ثانیاً از آن‌کسانی که صلاحیتشان را شورا تشخیص نداد و احراز نکرد و این‌ها نجیبانه با این مسئله برخورد کردند از آن‌ها هم تشکر مضاعف باید بکنیم. حتی بعضی مردم را تحریص کردند که در انتخابات شرکت کنند، پای صندوق‌ها بروند.


- . عدم احراز صلاحیت معنایش این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیت دارد. نه اینکه تشخیص داده که صلاحیت ندارد، نه ممکن است صلاحیت بالایی هم داشته باشد اما حالا گزارش‌ها، امکانات، عرض کنم که آشنایی‌های شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد.


- میدان انتخابات میدان مسابقه‌ی خدمت است. قرآن به ما دستور می‌دهد: «فَاسْتَبِقُوا الْخَیْرَاتِ» دنباله‌ی کار نیک باهم مسابقه بدهید. نامزدها با یک چنین نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند.


- نفرت پراکنی و اتهامات چنین و چنان یا شعارهای غیرواقع‌بینانه هم داده نشود. شعارهای غیرواقع‌بینانه گاهی ممکن است فریب مردم تلقی بشود. نه. با توجه به امکانات کشور و واقعیات کشور بایستی شعار داد و وعده داد و چه کرد. این‌جوری بایستی عمل کرد.


- ملاحظات اخلاقی جداً رعایت بشود؛ یعنی واقعاً اگر چنانچه نامزدهای انتخاباتمان هم در مناظراتشان، هم در مصاحبه‌هایی که با آن‌ها می‌شود، سؤال جواب‌هایی که با آن‌ها می‌شود، اخلاق اسلامی را رعایت بکنند، این سرریز می‌شود در جامعه، آحاد مردم ملاحظات اخلاقی را یاد می‌گیرند و رعایت می‌کنند. این سرمشقی برای آن‌ها خواهد شد و هنجارشکنی هم نکنند.


- راه‌حل بعضی‌ها برای اینکه بیشتر دیده بشوند، بیشتر شنیده بشوند، این است که هنجارشکنی کنند، خطوط قرمز نظام را به قول خودشان بشکنند. نظام جمهوری اسلامی یک نظام مستقر و پابرجاست، یک نظام جاافتاده است، خطوط اصلی نظام مشخص است. این‌جور نباشد که سعی کنند حالا با شکستن این حدود و ثغور مهم نظام جمهوری اسلامی برای خودشان یک موقعیتی دست‌وپا کنند که موقعیت هم به دست نمی‌آید.


- طرفدارهای نامزدها اگر نیتشان را خدایی کنند در طرفداری از هرکدام از نامزدها که انتخاب میکنند، خدای متعال به کارشان برکت خواهد داد. حالا یا این است که آن کسی که مورد نظرشان هست موفق خواهد شد و پیروز خواهد شد یا اگر نشود، خدای متعال از آنها راضی است و این کار مبارک خواهد بود برای آنها.


- گاهی اوقات طرفدارها یک تعارضهایی را به وجود می‌آورند که خود نامزدها از آن تعارضها اصلاً خبر ندارند. من خواهش میکنم طرفداران محترم نامزدها مراقب این جهات باشند.


- برنامه‌ی مخالفین هم که ما تا حدودی اطلاع داریم به جان هم انداختن طرفدارهاست. طرفدار این نامزد با طرفدار آن نامزد، این علیه او بد بگوید، او علیه این بد بگوید و آنها از فضای مجازی دارند به این وسیله استفاده میکنند. یعنی در فضای مجازی از زبان یک نفری از این ستاد علیه یک کسی در آن ستاد یک حرفی منتشر میکنند به دروغ، از زبان او علیه این، اینها را به جان هم می‌اندازند. این برنامه است. توجه داشته باشید. انگیزه‌های دشمنان برای اخلال و ایجاد اختلال خیلی انگیزه‌های عمیقی است و دنبال این مسئله هستند.


- در فضای مجازی یک چیزهایی برجسته میشود. لزوماً اینها بازتاب خواست مردم نیست. این جور نیست که هر چه در فضای مجازی برجسته شد، این حتماً خواست مردم است. نه‌خیر. گاهی یک چیزی را برجسته میکنند بزرگ میکند.


- همه هم ملتزم بشوند بین خود و خدا که نتیجه‌ی انتخابات هر چه شد، همه آن را  نجیبانه بپذیرند.


- درمورد مسئله‌ی مشارکت که بعضی نگرانند که مشارکت کم خواهد شد؛ بنده به نظرم این‌جور میرسد که عامه‌ی مردم، عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند، عامه‌ی مردم دنبال اینند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریتی است، دارای یک قوّت عملی است، یا دارای قوّت اراده‌ای است، دارای یک کارآمدی‌ای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال اینند.


- اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی، از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم این چیزها مطرح نیست؛ اگر نامزدهایی که امروز در صحنه‌اند بتوانند به مردم نشان بدهند و بیان کنند که دارای این کارآمدی هستند، مردم  پای صندوقها هم، میروند مشارکت بالایی هم خواهد بود ان‌شاءالله.


- مسئله اصلی مردم فضای مجازی  و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست، مسئله‌ی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئله‌ی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئله‌ی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئله‌ی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئله‌ی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.


انتهای پیام/۴۱۶۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر