صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حسینی: رفتن به جنگ قیمت نفت کار درستی نیست/ بحث تخفیف را نباید علنی کنیم

عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی درباره تخفیف قیمت نفت ایران برای بازگشت به بازار این محصول گفت: قطعاً رفتن به جنگ قیمت نفت کار درستی نیست و ایران باید از سایر ابزارها برای پس گرفتن بازار خود استفاده کند.
کد خبر : 58404

حمید حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه همه دنیا در جریان قیمت‌گذاری نفت هستند، افزود: با توجه به اینکه تولید ایران 1 تا 1.5 میلیون بشکه در روز است، مسلماً ارائه تخفیف جزئی برای ما هزینه‌ساز نخواهد بود.


وی ادامه داد: اگر در این شرایط عراق با 2.5 میلیون بشکه و عربستان با 8 میلیون بشکه صادرات در روز بخواهند برای رقابت با ما قیمت‌های خود را کاهش دهند، ضرر بالایی خواهند داشت.


حسینی اظهار کرد: همچنین اگر روسیه هم بخواهد در قیمت‌های نفت خود تخفیف ارائه و قیمت‌های رسمی خود را کاهش دهد قطعاً دچار مشکل خواهد شد.


وی با بیان اینکه می‌توانیم با یک مدل کوتاه‌مدت بازارهایمان را از رقیب پس بگیریم، افزود: خیلی نباید دل‌ نگران تخفیف‌ها بود چرا که قرار نیست این تخفیف‌ها عدد بزرگی باشد. به عنوان مثال اکنون تخفیف‌های ارائه شده در منطقه 1 دلار است و اگر ما 10 تا 15 سنت بیش‌ از این میزان تخفیف دهیم، ممکن است بتوانیم برخی از مشتری‌ها را جلب کنیم.


این عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی اعلام رسمی تخفیف در قیمت نفت را سیاست نادرستی دانست و گفت: هرچه می‌خواهیم انجام دهیم قاعدتاً باید در مذاکرات میان شرکت‌ها و در محیطی بسته صورت گیرد و دلیل ندارد که بحث را علنی کنیم.


وی در رابطه با انواع روش‌های افزایش سهم در بازار توضیح داد: ایران بازاری 70 الی 80 میلیونی دارد که کشورهایی مانند عراق و عربستان به آنها دسترسی ندارد.


حسینی با بیان اینکه بازار بزرگی برای نفت ایران وجود دارد، عنوان کرد: ما به کالاهای موجود در این بازارها احتیاج داریم و می‌توانیم با عقد قراردادهای تهاتری با کشورهای اروپایی آنها را تشویق کنیم تا در مقابل دریافت نفت از ایران صادرات تجهیزات صنعتی و کالا داشته باشند. حتی انجام پروژه‌های داخلی ایران را نیز می‌توانیم به آنها واگذار کنیم.


وی ضمن تاکید بر اینکه این سیاست‌ها مناسب‌تر از سیاست تخفیف‌دهی است، اظهار کرد: این کشورها زمانی که بازار متقابلی برایشان به وجود بیاید یقینا حاضر به انتقال خرید نفت خود به ایران خواهند بود.


این فعال حوزه نفت بیان کرد: ایران می‌تواند نفت خود را به صورت طولانی مدت به فروش برساند و یا با توجه به سیستم ناوگان حمل‌ونقلی خود، کالا را در مقصد تحویل دهد.


وی تاکید کرد: با چنین ابزارهایی می‌توانیم دوباره به بازارهای جهانی برگشته و مشتری‌های خود را راضی کنیم.


انتهای پیام/

برچسب ها: حمید حسینی نفت
ارسال نظر