صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰
سعیدی تأکید کرد؛

لزوم جامع‌نگری گزینشگران در دستگاه‌های اجرایی

قائم‌مقام مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی جامع‌نگربودن گزینشگران را لازمه و شاخصه اصلی این حرفه به‌دلیل حفظ منافع سازمانی و آبروی اشخاص برشمرد.
کد خبر : 583885

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، محمدرضا سعیدی در جمع مدیران هسته‌های گزینش دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان اظهار کرد: با الهام از حماسه فتح خرمشهر باید بدانیم که مسئولیت‌های امروز با رشادت‌های فراوان به دست ما رسیده و اگر به بهترین نحو در مسئولیت خود فعالیت کنیم، هرگز شرمنده شهدا نخواهیم شد.


وی با تبریک سالروز فتح خرمشهر و بیان اینکه باید جان‌فشانی شهدا را واقعی، اما بزرگ و باعظمت جلوه دهیم، مطرح کرد: فتح خرمشهر چیزی نبود جز توکل به خدا و توسل به ائمه معصومین(ع) و تعامل و طرح‌ریزی فرماندهان که توانستند آن پیروزی بزرگ را رقم‌زده و شکستی سهمگین بر دشمن تحمیل کنند.


قائم‌مقام مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری درمورد عملکرد یک نیروی گزینشی اظهار کرد: بر اساس رهنمودهای مقام عظمای ولایت مبنی بر اینکه گزینش باید هوشمندانه، دقیق و عالمانه باشد، یک افق روشن و چراغ راهی در مورد انجام مراحل گزینش پیش روی ما قرار می‌گیرد که طبق آن می‌توان گزینشی سالم، مفید، کارآمد و در جهت اهداف سازمان صورت داد.



این مسئول با بیان خصوصیات یک مدیر جهادی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب بیان کرد: فرد جهادی باید در میانه میدان، تحول‌گرا، دارای جرئت اقدام جهادی و جهشی، الهام گرفته از ایمان اسلامی و معتقد به اصل «ما می‌توانیم» باشد.


سعیدی افزود: در یک‌نهاد اجرایی، یک گزینشگر متخصص و توانا، باید آراسته به صفت جامع‌نگری بوده تا هم با چشمان تیزبین و دقیق خود و هم درنظرگرفتن مصالح اداری و آبروی افراد، سالم‌ترین انتخاب را داشته باشد.


وی با بیان اینکه در حوزه عمومی فعالیت‌های گزینش باید نکاتی مانند اخلاق‌مداری، اخلاق حرفه‌ای، امانت‌داری و رازداری، دارابودن روحیه انقلابی و شایسته‌سالاری موردتوجه قرار گیرد، عنوان کرد: گزینش یک رکن مهم و اساسی در هر سازمانی است و محدود به یک فعالیت مقطعی نمی‌شود؛ بلکه باید افراد به لحاظ روحی و اخلاقی و از منظر روانشناسانِ بررسی شوند تا در پست مناسبی قرار گیرند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر