صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
معاون دانشگاه آزاد اسلامی دهاقان:

سوم خرداد تاریخی به وسعت احساسات همه ایرانیان است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: سوم خرداد، تاریخی به وسعت احساسات همه ایرانیان است که هیچ‌گاه از حافظه ملت بزرگ ایران و تاریخ جهان پاک و فراموش نمی‌شود.
کد خبر : 583609

جواد استادمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دهاقان به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد روز فتح خرمشهر اظهار کرد: زمانی که آمریکا، سرمایه‌گذاری‌های چندساله خود در ایران را با روی کار آمدن انقلاب اسلامی در خطر دید بر آن شد تا به هر شکلی که می‌تواند قبل از استقرار کامل انقلاب اسلامی به آن خاتمه دهد.


وی بیان کرد: ایران با موقعیت استراتژیک در منطقه، بهشت موعودی برای دست‌اندازی‌های ابرقدرت‌ها در معادلات و تحولات بین‌المللی محسوب می‌شد، اما روی کارآمدن انقلاب اسلامی، تمام نقشه‌ها و دسیسه‌های آمریکا در منطقه را بر هم‌ریخت و جنگ تحمیلی راهی برای رهایی از کابوس انقلاب و شعارهای مرگ بر آمریکا به نظر می‌رسید.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان ادامه داد: پس از اشغال خاک ایران توسط ارتش حزب بعث عراق، آزادسازی سرزمین‌های اشغال شده از خاک کشورمان لحظه‌ای از فکرمان خارج نشد و تلاش‌های بسیار زیادی برای پایان دادن به این اشغال صورت گرفت و خون‌های پاک بسیاری از جوانان وطن برای دستیابی به این مهم ریخته شد.


استادمحمدی با یادآوری گوشه‌هایی از دلاورمردی‌های جوانان این مرز و بوم مطرح کرد: سوم خرداد، تاریخی به وسعت احساسات همه ایرانیان است که هیچ‌گاه از حافظه ملت بزرگ ایران و تاریخ جهان پاک و فراموش نمی‌شود، در واقع سوم خرداد نقطه عطفی در تاریخ جنگ تحمیلی به‌شمار می‌رود.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مهم‌ترین هدف از انجام عملیات بیت المقدس آزادسازی خرمشهر بود که مرحله چهارم این عملیات اول خرداد سال ۶۱ آغاز شد و  سوم خرداد به آزادسازی خرمشهر انجامید. این عملیات، ضربه‌ای بسیار سنگین و شکستی بزرگ به توان رزمی و روحیه نیروهای عراقی وارد ساخت.


وی افزود: با بررسی فرمایش رهبر کبیر انقلاب اسلامی، متوجه نگاه توحیدی امام(ره) به این فتح بزرگ می‌شویم. امام فتح خرمشهر را حاصل رحمت، نعمت و توفیق و عنایت الهی خواندند که در صدر اسلام هم نظیرش بود. خداوند درون دل‌های دشمنان اسلام آن‌چنان رعب و وحشتی ‌افکند که با همۀ تجهیزات، در برابر غریو الله اکبر مسلمانان تسلیم شدند.


این استاد دانشگاه یادآور شد: امام با پیامی به مناسبت فتح خرمشهر، این پیروزی را «نصر عظیم» و افتخاری ابدی برای اسلام خواندند و ارتش اسلام را مفتخر به نشان «ما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی» و مورد قدردانی امام زمان شمردند و سفارش کردند که مردم این افتخار را از یاد نبرند. 


معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با مقایسه فتح خرمشهر با قیام کربلا و نهضت امام‌حسین(ع) بیان کرد: به اهتزاز درآمدن پرچم مقدس کشورمان در مسجد جامع شهر خرمشهر و اقامه نماز جماعت در آن بلافاصله پس از فتح خرمشهر صورت گرفت که نشان از قیام سرخ عاشورا و نهضت کربلا دارد، این فتح و پیروزی بزرگ، ایران اسلامی را غرق در شادی و سرور کرد و که تجدید خاطره آن در خرداد هر سال، باعث افتخار و غرور ملی ما و تحسین و آفرین بر غیرت جوانان ایرانی می‌شود.


استادمحمدی شرکت فعال همه افراد در انتخابات خرداد ۱۴۰۰ را مصداق خرمشهرهای پیش رو دانست که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر