صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰

نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اصفهان با حمایت صندوق کارآفرینی امید

با حضور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و شهردار اصفهان، اتوبوس های نو به سیستم حمل و نقل عمومی اصفهان اضافه شدند.
کد خبر : 583187

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا،  با حضور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و شهردار اصفهان، اتوبوس های نو به سیستم حمل و نقل عمومی اصفهان اضافه شدند.


اصغر نوراله زاده، مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید گفت: شهرداری اصفهان اولین شهری است که بر اساس اولویت دولت در بازسازی و نوسازی حمل و نقل عمومی، برای دریافت وام از صندوق کارآفرینی امید اقدام کرد.


نوراله زاده در بهره برداری از ۴۷ اتوبوس بازسازی شده در سیستم حمل و نقل عمومی اصفهان اظهار داشت: دولت دوازدهم با هدف حفظ اشتغال در حمل و نقل عمومی و خصوصا در بحث کنترل آلودگی هوا، طرح نوسازی و بازسازی حمل و نقل عمومی را در دستور کار قرار داد.


 وی ادامه داد: به دلیل تحریم ها، شرایط خرید و واردات اتوبوس و تجهیزات وابسته فراهم نیست، نوسازی و بازسازی اتوبوس های از چرخه خارج شده می تواند به حفظ شغل و توسعه خدمات دهی در این بخش کمک کند.


مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید تصریح کرد: به همین منظور قراردادی با سازمان برنامه و بودجه و شهرداری های سراسر کشور منعقد شد که اصفهان اولین شهر در اجرای این طرح با قرار داد ۷۰۰دستگاه اتوبوس بود.


وی یادآور شد: امروز شاهد بهره برداری از اولین اتوبوس های بازسازی شده کشور در اصفهان هستیم که با دریافت وام از صندوق کارآفرینی امید بازسازی و برای خدمت رسانی به مردم، وارد سیستم حمل و نقل عمومی می شوند.


وی با اشاره به زنجیر اشتغال در بخش حمل و نقل اذعان داشت: در طرح نوسازی و بازسازی، بخش خصوصی وارد عمل شده و توانسته تمام قطعات مورد نیاز اتوبوس های از چرخه خارج شده را تولید و تامین کند؛ فعال سازی بخش خصوصی در توسعه و تجهیز حمل و نقل عمومی اقدام موثری بود که دولت در طول یکسال گذشته انجام داده و سبب صرفه جویی ارزی در سطح کشور شده است.


نوراله زاده یادآور شد: باز سازی، عددی بین ۲۴۰ تا۴۰۰ میلیون تومان برای هر اتوبوس در پی داشت که با توجه به کاهش آلودگی هوا و حفظ اشتغال در این حوزه، اقدام ارزشمندی است.


وی تاکید کرد: صندوق کارآفرینی امید هزینه این نوسازی و بازسازی را به صورت وام تامین می کند و شهرداری اصفهان با قرارداد بازسازی ۷۰۰دستگاه اتوبوس در کشور صف شکن بود.


شهردار اصفهان در آیین بهره برداری از ۴۷ دستگاه اتوبوس بازسازی شده گفت: تفاهمنامه باز سازی هفتصد دستگاه اتوبوس را به عنوان اولین شهر کشور با صندوق کار آفرینی امید و وزارت خانه منعقد کردیم.


قدرت الله نوروزی ادامه داد: ۲۸۰ میلیون وام کم بهره در نظر گرفته شده بود که ۲۵۶ میلیون تومان را شهرداری به صورت معوض پرداخت می کند و بقیه اش توسط صندوق کارآفرینی امید پرداخت می شود.


وی تاکید کرد: شهر تاریخی اصفهان برای زیست پذیر شدن و بهبود شرایط زیست محیطی نیازمند زیرساخت هایی مانند اتوبوس، تراموا و مترو و توسعه خطوط دوچرخه سواری است.


معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ با توجه به شرایط کشور، بسته اشتغال و کسب و کار را تدوین و به ستاد سران قوا ارجاع دادیم که نوسازی بافت فرسوده و بازسازی حمل و نقل عمومی مورد توجه دولت واقع شد.


انتهای پیام/۴۱۲۹/ر

انتهای پیام/

ارسال نظر