صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

جوانان انگلیسی سلطه نظام سلطنتی بر کشورشان را نمی‌پذیرند

بر اساس نتایج یک نظرسنجی، اکثریت جوانان انگلیس خواستار خاتمه یافتن نظام سلطنتی در کشورشان هستند.
کد خبر : 582879

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا از رویترز، نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد اکثریت جوانان انگلیسی خواستار خاتمه یافتن نظام سلطنتی در این کشور هستند.


بر اساس نتایج نظرسنجی موسسه یوگاو که روز جمعه منتشر شد، ۴۱ درصد از جوانان بین ۱۸ تا ۲۴ ساله خواستار رهبری انگلیس توسط فردی منتخب و ۳۱ درصد خواستار تداوم نظام سلطنتی هستند.


این در حالی است که در نظرسنجی مشابهی که دو سال قبل انجام شده بود، ۴۶ درصد از جوانان انگلیسی حامی رهبری انگلیس توسط ملکه یا پادشاه و ۲۶ درصد خواستار قرار گرفتن فردی منتخب در رأس کشورشان بودند.


کاهش استقبال جوانان انگلیسی از نظام سلطنتی در حالی رخ می‌دهد که خانواده سلطنتی انگلیس اخیراً چالش‌های بزرگی را از سر گذرانده‌اند.


از یک‌سو، شوهر ۹۹ ساله ملکه انگلیس چندی پیش درگذشت و پوشش بی‌وقفه اخبار آن توسط برخی رسانه‌های این کشور ازجمله بی.‌بی.‌سی اعتراض گسترده شهروندان را به دنبال داشت.


از سوی دیگر، مگان مارکل همسر نوه ملکه انگلیس اخیراً در مصاحبه‌ای به بدرفتاری‌هایی که در خانواده سلطنتی تجربه کرده بود پرده برداشت و برای مثال بیان داشت پس از باردار شدنش، اعضای خانواده سلطنتی بریتانیا نگران بوده‌اند مبادا رنگ پوست فرزندشان تیره باشد.


مصاحبه جنجالی و افشاگری‌های مگان مارکل و شاهزاده هری که از خانواده سلطنتی خارج شده‌اند، طوفانی از واکنش‌ها را در دو سوی اقیانوس اطلس به‌ویژه درزمینهٔ نژادپرستی به راه انداخت.


همچنین سال گذشته مجلس عوام انگلیس با تصویب توافقی که دولت این کشور جهت اجرای برگزیت با اتحادیه اروپا تنظیم کرده بود، مخالفت کرده و چندبار آن را رد کرد. درنهایت ملکه انگلیس که ادعا می‌شود نقشی فرمایشی در این کشور دارد، با سخنرانی در پارلمان انگلیس از طرح توافق دولت محافظه‌کار حمایت کرده و از پارلمان خواست آن را تصویب کند.


اخیراً روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی اختصاصی اعلام کرد بیش از هزار قانون پیش از تأیید از سوی پارلمان انگلیس از طریق یک روند مخفیانه مورد بررسی ملکه یا پسرش پرنس چارلز قرار گرفته است.


این قوانین طیف گسترده‌ای از مسائل از برگزیت، عدالت، امنیت اجتماعی، حقوق بازنشستگی، روابط نژادی و سیاست‌های غذایی تا قوانین مبهم درباره هزینه‌های پارک خودرو و هاورکرافت را شامل می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۵۵/

انتهای پیام/

ارسال نظر