صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
آمادگی برای مصاحبه دوره دکتری/ ۳؛

چگونه در مصاحبه دوره دکتری ۱۴۰۰ حاضر شویم؟

مصاحبه دوره دکتری یکی از مراحل مهم برای ورود به این دوره تحصیلی است داوطلبان برای به دست آوردن نتیجه بهتر از این مرحله، باید به برخی از نکات مهم توجه کنند.
کد خبر : 582785

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و کنکور گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نتایج دعوت به مصاحبه آزمون دوره دکتری در روزهای گذشته اعلام شده است و اکنون داوطلبان این دوره بیش از پیش در حال آماده کردن خود برای انجام مصاحبه‌ها هستند.


بسیاری از متقاضیان دوره دکتری تجربه شرکت در مصاحبه‌های علمی را ندارند به همین دلیل می‌پرسند که در هنگام مصاحبه چه نکاتی را باید رعایت کنند.


شیوع ویروس کرونا در کشور باعث شده که از سال گذشته مصاحبه‌های دوره دکتری به‌صورت مجازی برگزار شود. برای شرکت در مصاحبه‌های دوره دکتری در ابتدا داوطلبان باید اعلام کنند که در کد رشته‌هایی که دعوت به مصاحبه شده‌اند قصد دارند مصاحبه انجام دهند یا نه؟


اعلام آمادگی برای حضور در مصاحبه


برای این امر باید به سایت دانشگاه‌ها سر بزنند و از طریق سامانه‌هایی که اعلام شده، آمادگی خود را ثبت کنند. داوطلبان می‌توانند در همه دانشگاه‌هایی که برای مصاحبه دعوت شده‌اند، اعلام آمادگی کنند ولی در نهایت در یک دانشگاه پذیرفته شوند.


پس از این اعلام آمادگی، از داوطلبان خواسته می‌شود که مدارک علمی، آموزشی و پژوهشی خود را در دسترس دانشگاه‌ها قرار دهند این امر نیز از طریق بارگذاری فرم‌های تدوین‌شده در سامانه‌های دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد.


دانشگاه‌ها در ادامه زمان‌بندی انجام مصاحبه را به اطلاع داوطلبان می‌رسانند. پس از مشخص شدن زمان‌بندی مصاحبه‌ها، داوطلبان باید امکانات مورد نیاز انجام مصاحبه ازجمله کامپیوتر یا لپ‌تاپ، اینترنت پرسرعت، وبکم و نرم‌افزارهای مورد نیاز حضور در سامانه‌های مجازی دانشگاه‌ها را فراهم کنند.


ورود به جلسات مجازی


در ادامه وقتی موعد انجام مصاحبه‌ها فرارسید هر یک از داوطلبان وارد اتاق‌های مجازی می‌شوند که اساتید مربوطه در آنجا حضور دارند.


در این جلسه همانند جلسات حضوری مصاحبه سؤالات عمومی شامل اهداف ادامه تحصیل در دوره دکتری و وضعیت شغلی و سؤالات تخصصی درباره پایان‌نامه، میزان آشنایی با زبان انگلیسی و فعالیت‌های علمی و پژوهشی داوطلبان صورت می‌گیرد.


آنچه بسیار می‌تواند به داوطلبان در جلسات مصاحبه کمک کند حفظ اعتماد به نفس و قدرت بیان است. اگر داوطلبان بتوانند مهارت‌ها و سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی خود را بدون نگرانی ارائه دهند، این‌گونه اساتید می‌توانند سطح علمی واقعی داوطلبان را تشخیص دهند و امتیازهای لازم را ثبت کنند.


برای هر یک از این بخش‌ها امتیازهایی در نظر گرفته شده که در فرم‌های تدوین شده ثبت می‌شود و این نمرات در نهایت به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شود و سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس نمره داوطلبان در مصاحبه، آزمون و سهمیه مورد استفاده گزینش را صورت می‌دهد.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر