صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

چه زمانی دانشجویان واکسن کرونا دریافت می‎‌کنند؟

با گذشت بیش از یکسال از شیوع کرونا و دست‌یابی دانشمندان به واکسن آن، بسیاری خواستار واکسینه کردن دانشجویان قبل از مهرماه هستند که به واسطه آن دانشگاه‌ها بازگشایی شود تا به صورت حضوری در کلاس حاضر شوند.
کد خبر : 582635

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، یکی از تبعات شیوع کرونا فراگیری آموزش مجازی بود، به این ترتیب که به علت سرعت بالای شیوع این ویروس مراکز آموزشی، تحصیل و تدریس حضوری را به فضای مجازی منتقل کردند، تا از این طریق زنجیره همه گیری آن را قطع کنند.


اما با گذشت بیش از یکسال از شیوع کرونا و دست‌یابی دانشمندان به واکسن آن، بسیاری خواستار واکسینه کردن دانشجویان قبل از مهرماه هستند که به واسطه آن دانشگاه‌ها  بازگشایی شود و داشنجویان به صورت حضوری در کلاس حاضر شوند، چنانکه معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در این باره گفت « به دنبال حضوری شدن آموزش در دانشگاه‌ها هستیم چرا که آموزش مجازی علی رغم موفقیت در برخی موارد، به دانشجویان ضربه وارد کرده است بنابراین ما باید هر چه زودتر به وضعیت عادی آموزش که همان حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها است برگردیم.»


سیما سادات لاری در ادامه تصریح کرد: برنامه‌ریزی وزارت بهداشت این است که قبل از پایان شهریور ماه دانشگاهیان اعم از اساتید و دانشجویان واکسیناسیون شوند تا بدون مشکل در دانشگاه‌ها حضور داشته باشند.


وی در خصوص واکسیناسیون دانشجویان علوم پزشکی تا پایان خرداد ماه نیز خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۸۰درصد دانشجویان علوم پزشکی که بر بالین بیمار حاضر می‌شوند، واکسینه شده‌اند مگر اینکه خود این دانشجویان مایل به تزریق واکسن نبوده باشند.


معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: آمار دانشجویان علوم پزشکی که واکسن تزریق کردند در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است. ممکن است در برخی دانشگاه‌ها ۱۰۰ درصد، در برخی ۸۰ و حتی در برخی مراکز نیز ۶۰ درصد از آنها واکسن زده باشند. اما به طور کلی سیاست وزارت بهداشت اولویت واکسیناسیون همه دانشجویان حاضر در خط مقدم بیماری کرونا است.


لاری در شرایطی به واکسیناسیون دانشجویان تاکید می‌کند که پیش از این مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان گفته بود «مسئولان این وزارتخانه در تلاش هستند پیش از آغاز سال تحصیلی جدید بخشی از دانشجویان را با هماهنگی ستاد ملی کرونا در برابر کووید ۱۹ واکسینه کنند.»


اما در نهایت منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد که اولویت واکسینه شدن دانشجویان را ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین می‌کند.


در مجموع کنش‌ها و واکنش‌ها در مورد واکسیناسیون دانشجویان منجر به این شد که وزیر بهداشت طی نامه‌ای برای واکسیناسیون دانشجویان و دستیاران پزشکی دستور داد. در نامه سعید نمکی به دانشگاه‌های علوم پزشکی، آمده است « پیرو ابلاغ برنامه واکسیناسیون کادر بهداشتی درمانی کشور مقرر شد دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی، انترن‌ها، دانشجویان بالینی شامل رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، مامایی و علوم آزمایشگاهی، در ترم‌های بالا و همچنین دستیاران و دانشجویان دکتری در فاز اول و کارشناس ارشد در فاز دوم که در رشته‌هایی همچون ایمنی‌شناسی، ویروس‌شناسی، میکروب‌شناسی پزشکی، پاتولوژی، فیزیوتراپی، داروسازی بیمارستانی و یا هر رشته علوم پایه‌ای که به نحوی با بیمار با نمونه‌های آزمایشگاهی در تماس است، باید واکسیناسیون انجام شود.»


در ادامه نامه آمده است «ضروری است ظرف همین هفته با دعوت از کلیه افراد ذی‌ربط در یکی از مراکز بهداشتی درمانی و به نوبت بدون ایجاد تراکم برنامه ایمن سازی علیه کووید۱۹ انجام و نتیجه به دفتر اینجانب گزارش شود.»


پافشاری‌ها درباره واکسیناسیون دانشجویان در حالی رو به افزایش است که کشورهایی نظیر آمریکا و انگلستان از شروع واکسیناسیون دانشجویان خود خبر دادند و اعلام کردند نهایتا از ترم پاییز کلاس‌های دانشگاه‌ها را به صورت حضوری برگزار خواهند کرد.


انتهای پیام/۴۱۵۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر