ایجاد شبکه تهیه محتوا در استان البرز با حضور 40 استاد فرهیخته
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، نشست بصیرتافزایی با موضوع «دولت جوان حزباللهی و گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور جمعی از استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حفظ دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی برگزار شد.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان البرز در این نشست به ارائه گزارشی از اقدامات این سازمان در موضوع انتخابات پرداخت و اظهار کرد: برنامهها و کنشهای سازمان بسیج اساتید کشور سمت و سوی انتخاباتی خواهد داشت.
محمدرضا رحیمیپور با اشاره به سیاست سازمان بسیج اساتید استان البرز مبنی بر تلاش برای حضور پرشور حداکثری و آگاهانه آحاد مختلف جامعه و تبیین شاخصهای انتخاب اصلح گفت: امیدوارم حضور شکوهمندی را پای صندوقهای رأی شاهد باشیم.
وی اضافه کرد: نخستین گام در این مسیر با توجه با رویکرد بسیج اساتید کشور تشکیل کمیته انتخابات ۱۴۰۰ بود که تاکنون ۹ جلسه را تشکیل داده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان البرز عنوان کرد: گام بعدی ایجاد و سازماندهی شبکه تهیه محتوای استانی بود که یک بانک اطلاعاتی متشکل از ۴۰ استاد فرهیخته در زمینه تولید محتوا تشکیل شده و این شبکه علاوه بر تولید محتوا براساس ظرفیتهای استان، محتوای دریافت شده از کمیته تولید محتوای سازمان مرکزی را نیز بومیسازی و توسط شبکه سازماندهی شده در فضای مجازی منتشر میکند.
لزوم تشکیل جبهه علمی و فرهنگی همزمان با سوم خرداد
رحیمیپور یادآور شد: در زمینه نحوه انتقال محتوای تولید شده کار پژوهشی انجام شده تا از بهترین راه، محتوای تولیدی در اختیار بیشترین مخاطب قرار گیرد و در این زمینه با بسیج رسانه نیز تفاهمنامهای منعقد شده است.
وی توضیح داد: با توجه به موفقیت و تجربه سال گذشته در زمینه برگزاری رویداد استارتآپ انتخاباتی، محورهای این رویداد تعیین و برنامهریزیهای لازم انجام شده است (در رویداد استارتآپ انتخاباتی کشوری سال گذشته استان البرز حائز رتبه سوم کشور شده بود.)
رئیس سازمان بسیج اساتید استان البرز با اشاره به لزوم تشکیل جبهه علمی و فرهنگی همزمان با سوم خرداد (جشن آزادسازی خرمشهر) در شهرستانهای استان البرز و نحوه کار این جبهه در ایام قبل و بعد از انتخابات توضیحاتی را ارائه کرد.
ویژگیهای شخصیتی و مدیریتی انتخاب اصلح در سخنان رهبری مشهود است
معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج اساتید کشور نیز گفت: به فرموده مقام معظم رهبری خرمشهرها در راه است و انتخابات پیش رو خرمشهری دیگر است که لازم است استادان در این زمینه به بهترین نحو ایفای نقش کنند.
سیدمحمود هاشمی صحبتهای خود را در دو بخش جریانشناسی و اهمیت مشارکت حداکثری و برنامههای عملیاتی سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد و متذکر شد: برای تغییر وضع موجود بهترین، قانونیترین، کمهزینهترین، پذیرفتهترین رویکرد، انتخابات است.
وی درباره مشارکت حداکثری نیز گفت: وظایف ما در این زمینه آگاهسازی، بصیرتافزایی و تعیین معیارهای اصلح است که ویژگیهای شخصیتی و مدیریتی انتخاب اصلح در سخنرانیهای مقام معظم رهبری مشخص شده است.
معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج اساتید کشور تشریح کرد: وظیفه ما تبیین این ویژگیها و شاخصها برای آحاد جامعه است که ابزارهای ما در این زمینه کم نیستند و بهترین فرصت برای رفع شبهات شیوه انتخاب اصلح و ... حلقههای صالحین است و باید در بستر مجازی یا حتی حضوری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی انجام شود.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی افزود: به وبینارها، جلسات، متنها، یادداشتها و ... باید توجه شود که این برنامهها تداعیکننده گفتمان دولت جوان انقلابی باشد تا بسیج اساتید در این زمینه جریانساز باشد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/