صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰

جدیدترین پیش بینی انتخابات 1400| نظر کارشناسان در مورد کاندیداها

از مدت ها پیش و بارها از سوی بسیاری از چهره های سیاسی و کاربران شبکه های اجتماعی مطرح شده است که صندلی ریاست جمهوری را یک کاندیدای نظامی خواهد گرفت.
کد خبر : 582267

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از مدت ها پیش و بارها از سوی بسیاری از چهره های سیاسی و کاربران شبکه های اجتماعی مطرح شده است که صندلی ریاست جمهوری را یک کاندیدای نظامی خواهد گرفت.


قبل از انتخابات آمریکا، انتخاب یک کاندیدای نظامی بهترین گزینه برای ریاست جمهوری بود و کاندیداهای احتمالی افرادی چون محسن رضایی، محمدباقر قالیباف و حسین دهقان بود.


امروزه صحبت از چهره های نظامی جدید در کاندیداهای ریاست جمهوری سردار سعید محمد رئیس قرارگاه خاتم الانبیاء است.


کاندیداهای نظامی تجربه خوشی از حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارند. نخستین حضور نظامی ها علی شمخانی است که در سال ۸۰ شکست خورد و بعد از آن محمد باقر قالیباف است که سه بار در انتخابات شکست خورد و محسن رضایی نیز ۲ بار با ناکامی مواجه شد.


تجربه تلخ نظامی ها در انتخابات نشان می دهد که جامعه چندان تمایلی به انتخاب نظامیان ندارد البته انتخابات و کاندیداتوری امری آزاد است و نمی توان از حضور هیچکسی جلوگیری کرد.


پیش بینی انتخابات و نظر کارشناسان


نکته نگاری های کوتاه در مورد چند نامزد انتخابات را بخوانید:


ابراهیم رئیسی


ابراهیم رئیسی عملکرد مناسبی در قوه قضائیه به نمایش گذاشته است و سلامت مالی دارد و از همه مهمتر بین مردم محبوب است. با کار آمدن وی شرایط برای اصول گراها و اصلاح طلبان سخت خواهد بود. البته برخی معتقد اند که رئیسی بهتر است در قوه قضائیه بماند و به اصلاحاتش ادامه دهد.
علی لاریجانی


علی لاریجانی طرفدار مذاکره و دیپلماسی است و تمامی اصولگرا ها و اصلاح طلبان به وی رای خواهند داد. با کار آمدن لاریجانی به عنوان فرد معتمد در راس دولت، می تواند مذاکرات سرنوشت سازی را با قدرت های بزرگ به سرانجام برساند.
البته از طرف تیم احمدی نژاد تخریب های سنگینی متوجه او خواهد بود.


محسن رضایی


محسن رضایی تنها کاندیدایی است که در دوره های گذشته با وجود داشتن برنامه باز هم در حاشیه دو قطبی ها باقی مانده است. حضورها و انصرافات وی باعث شده است که زیاد جدی گرفته نشود. البته در این دوره گفته است که باقی خواهد ماند.


محمد جواد ظریف


جواد ظریف در انتخابات رای خوبی خواهد آورد ولی طبق آخرین خبرها، امکان دارد که نیاید و در بیانه ای اعلام کرد که بهتر است کاندیداها به کارهای خودشان که کسب قدرت داخلی است بپردازند و اجازه دهند که ما هم به اولویت خودمان که پاسداری از منافع ملی است و رهانیدن مردم از تحریم های ستم بار است تمرکز کنیم.احتمالا جواد ظریف از علی لاریجانی حمایت کند.


اسحاق جهانگیری


اسحاق جهانگیری اگر در دولت روحانی پست نمی گرفت، شانس بالایی برای ریاست جمهوری خواهد داشت. با توجه به جو منفی علیه روحانی به نظر نمی رسد بتواند رای بیاورد.
سعید محمد


سعید محمد چهره ای جدید است ولی جذابیت لازم را ندارد. حامیان وی حضور پررنگی در فضای مجازی برای وی ایجاد کرده اند.


مسعود پزشکیان


مسعود پزشکیان چهره ای خوشنام و اصلاح طلب و دارای سلامت مالی است. احتمالا روی آرای چند میلیونی ترک ها حساب باز کرده که البته بارها گفته است که سوگیری قومیتی ندارد.اصولگرایان از کاندیداتوری پزشکیان به خوبی ستقبال خواهند کرد.
 علی مطهری


یک سیاستمدار آزاده است که اصولگرایان موضع سیاسی وی را قبول ندارند و اصلاح طلبان نیز موضعگیری اجتماعی وی را قبول ندارند بنابراین شانس چندانی برای آرا در انتخابات نخواهد داشت.



سعید جلیلی


سعید جلیلی یک اصولگرای واقعی است و سلامت مالی نیز دارد. به احتمال زیاد وی آرای رئیسی را بشکند. البته دارای سابقه مذاکراتی و دیپلماتی ناموفق نیز هست.
حسین دهقان


حسین دهقان اولین کسی بود که اعلام کرد کاندیدای این دوره خواهد بود. چندان میان مردم شناخته شده نیست و امکان دارد رای چندانی نیاورد. حسین دهقان طرفدار مذاکره است و کمک شایانی به بسته شدن پرونده PMD کرد که در آن آژانس بین المللی ایران را متهم به فعالیت نظامی هسته ای کرد.
محمد باقر قالیباف


محمد باقر قالیباف سیاستمداری است که مدام از محبوبیتش کاسته می شود. حواشی ایجاد شده به خصوص پرونده فساد مالی عیسی شریفی نقطه ضعف بزرگی است. شاید اگر رئیسی کاندید نشود بتواند به پاستور نزدیک شود.
امیر حسین قاضی زاده هاشمی


امیر حسین قاضی زاده هاشمی، نائب رئیس اول دوره کنونی مجلس است ولی چون شناخته شده نیست شاید تنها نظر گروه کمی را برای آرا جلب کند و از این لحاظ می توان او را به سعید محمد تشبیه کرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر