صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
فتوحی خبر داد؛

برگزاری دومین «شب‌شعر» برخط در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از برگزاری دومین جلسه شب‌شعر برخط(مجازی) در این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر : 581961

سمیه فتوحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اسلامشهر از برگزاری دومین جلسه شب‌شعر برخط (مجازی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خبر داد و اظهار کرد: این برنامه به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و به مناسبت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی برگزار شد.


وی افزود: در این جلسه که از طریق بستر سامانه دان به‌صورت برخط و مجازی برگزار شد، جمعی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر شرکت داشتند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با قدردانی از همراهی فرهاد طهماسبی عضو هیئت علمی این واحد دانشگاهی در گروه زبان و ادبیات فارسی برای مشارکت در برگزاری این جلسه ادبی، بیان کرد: در این نشست آنلاین، طهماسبی با این عبارت که: فردوسی حکیم است و شاهنامه عصاره حکمت ایرانی و از برخی جهات نمونه همه متون ادبی پساشاهنامه‌ای؛ سخن خویش را آغاز و در ادامه به موضوع خرد و خردمندی به‌عنوان گفتمان غالب موجود در شاهنامه پرداخت.


سخنران دومین جلسه شب‌شعر برخط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز خرد را در متن شاهنامه مشتمل بر خرده گفتمان‌هایی مانند داد، نقطه مقابل بیداد، دهش به معنای بخشندگی و ایثار در هر دو بعد مادی و معنوی، خرسندی در مفهوم قناعت و در تقابل با آز و فزون‌خواهی، راستی، پیمان‌داری و آزادگی دانست و با بیان این نکته که هریک از موارد ۶ گانه ذکرشده، ثمره خرده گفتمان‌های پیش از خود است؛ برای موارد خردمندی و نابخردی شخصیت‌های حاضر در شاهنامه مصداق‌هایی مانند کیخسرو، رستم و سیاوش به‌عنوان نماد خردمندی از یک طرف و کاووس، طوس، گرگین و بهرام چوبینه به‌عنوان نماد نابخردی از طرف دیگر ذکر کرد.


فرهاد طهماسبی با پاسخگویی به سؤالات حاضران در این نشست، انسان خردمند شاهنامه را به‌عنوان همان انسان خردمندی برشمرد که از سوی اندیشمندان جهانی در دنیای امروز مطرح می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر