صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
با حضور استاد دانشگاه McGill انجام شد؛

دانشگاه آزاد اسلامی دامغان میزبان وبینار کاربرد هوش مصنوعی در علوم

وبینار کاربرد هوش مصنوعی در علوم با حضور استاد دانشگاه McGill در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.
کد خبر : 581852

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دامغان، مرکز رشد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در تحقق اهداف مطالعاتی و ارتباط برخط با دانشگاه‌ها و استادان مطرح بین‌المللی، وبینار کاربرد هوش مصنوعی در علوم را با حضور وحید پرتوی‌نیا محقق حوزه یادگیری ماشین در آزمایشگاه تحقیقاتی Noah's Ark، آزمایشگاه تحقیقات فناوری‌های هواوی و استاد در Ecole Polytechnique de Montreal و استاد افتخاری دانشگاه McGill برگزار کرد.



سرپرست واحد دامغان پرتوی‌نیا را یکی از اعضای ممتاز کرسی تحقیق کانادا در علوم داده معرفی و اظهار کرد: مأموریت پرتوی‌نیا، ایجاد ارتباط بین تخصص در دانشگاه و فناوری پیشرفته در حوزه یادگیری ماشین با هوش مصنوعی در صنعت است.


نعمت‌الله نعمتی هوش مصنوعی را تحول هزاره سوم خواند و یادآور شد: هوش مصنوعی Artificial Intelligence که گاهی اوقات هوش ماشینی نامیده می‌شود، به هوشمندی نشان‌داده‌شده به‌وسیله ماشین‌ها در شرایط مختلف، اطلاق می‌شود که در مقابل هوش طبیعی در انسان‌ها قرار دارد.



وی افزود: به عبارت دیگر هوش مصنوعی به سامانه‌هایی گفته می‌شود که می‌توانند واکنش‌هایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی ازجمله درک شرایط پیچیده، شبیه‌سازی فرایندهای تفکری و شیوه‌های استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آنها، یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسائل را داشته باشند.


احمدرضا عابدی‌نیا مسئول مرکز رشد علوم دارویی و مجری دوره برگزارشده هم در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد: وبینار کاربرد هوش مصنوعی در علوم در دو ساعت به‌صورت برخط و با حضور ۱۶ نفر از محققان منتخب از استارت‌آپ‌های اجراشده، استادان و پژوهشگران برگزار شد و به شرکت‌کنندگان در این دوره گوهی حضور اعطا می‌شود.



انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر