صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

ایران همیشه نشان داده که در کنار ملت افغانستان است

رایزن آموزش و پرورش سفارت افغانستان در ایران گفت: برگزاری مراسم بزرگداشت دانش‌آموزان شهید افغانستان نشان‌دهنده این است که ایران در همه جا در کنار ملت افغانستان ایستاده و مانند همیشه در کنار ما هستند.
کد خبر : 581790

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سید علی حسینی، رایزن آموزش و پرورش سفارت افغانستان در ایران امروز در مراسم بزرگداشت دانش‌آموزان دختر مدرسه سیدالشهدا گفت: پس از حمله اول به دانش‌آموزان افغان  ۳۰ دانش‌آموز شهید شدند و در حمله دوم حدود ۸۵ دانش‌آموز نیز به شهادت رسیدند. این حادثه بسیار غم‌انگیز بود و همه جهان را تکان داد، اما سوال اساسی این است که جرم این کودکان چیست؟ این حمله اوج بی‌رحمی دشمن مردم افغانستان بود. دشمنان می‌خواهند مردم را ما را از علم و دانش دور نگه دارند. اما این مردم راه خود را یافتند و راه مکتب را انتخاب کردند. مکتب سیدالشهدا بعد از دو روز از این حادثه بازگشایی شد و دانش‌آموزان با گل به سرکلاس رفتند. مکتب جایی است که دانش‌آموزان باید با آسودگی خاطر تحصیل کنند.


رایزن آموزش و پرورش سفارت افغانستان در ایران افزود: برگزاری مراسم بزرگداشت دانش‌آموزان شهید افغانستان نشان‌دهنده این است که ایران در همه جا در کنار ملت افغانستان ایستاده و مانند همیشه در کنار ما هستند. کمااینکه فرمان تاریخی رهبر معظم انقلاب در مورد تحصیل دانش‌آموزان فاقد اسناد اقامتی یکی از جلوه‌های بزرگ این همراهی است. این فرمان تاریخی بود که رهبر انقلاب آن را صادر و پیگیری کردند و به موجب آن هر سال دانش آموزان افغان می‌توانند در کنار دانش آموزان ایرانی تحصیل کنند.


در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام حمید مشهدی آقایی با خواندن حادثه تروریستی مدرسه سیدالشهدا به عنوان یکی از مظاهر جهالت، گفت: وقتی قرآن می‌خواهد از زنده به گور شدن دختران توسط پدران بگوید از روز قیامت آنها بگوید، می‌گوید از این دختران سوال خواهد شد که به چه جرمی کشته شدند. در حقیقت صحبت از جاهلیت است. وقتی جهل بر فرهنگی حاکم شود، تبعات فراوانی دارد.


معاون شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: در حال حاضر در عصر جهل مدرن قرار داریم و این نوع جهل بدترین نوع جهل است،  علت اینکه جاهلیت مدرن بدتر خوانده می‌شود، این است که ناآگاهی ها و بی‌عدالتی‌ها در لفافه‌ای از دانش و شعارهای زیبا مانند حقوق بشر پیچیده شده و به خورد بشر داده می‌شود. یکی از نمونه‌های جهل مدرن  سند ۲۰۳۰ است که نتیجه آن را در آینده خواهیم دید. آنچه در غرب کابل اتفاق افتاد، مردم افغانستان را که دچار رنج و سختی فراوان هستند، را به غم بزرگی گرفتار کرد.میانگین سنی این دختران بین ۱۰تا ۱۵ سال بود و بی‌گناه بودند.


حجت‌الاسلام آقایی با اشاره به برخوردهای دوگانه با حوادث تروریستی تصریح کرد: وقتی در فرانسه فردی با چاقو حمله می‌کند و یا بمبی منفجر می‌شود و ۶ نفر کشته می‌شوند، چندین رئیس‌جمهور در تشییع جنازه شرکت می‌کنند. جاهلیت مدرن یعنی استانداردهای دوگانه، به این ترتیب که کسی نسبت به اتفاقات افغانستان واکنش نشان نمی‌دهد اما به خاطر تعداد محدود افراد که هم نژاد خودشان است، بیشترین واکنش را نشان می‌دهند.


وی موقعیت ژئوپولتیک افغانستان را از جمله عوامل رخ دادن حوادث گوناگون در این کشور دانست و اظهار کرد: افغانستان محل تلاقی چهار نقطه استراتژیک جهان است و به این دلیل همه قدرت‌ها نسبت به آن چشم طمع دارند. به این ترتیب که آمریکا برای تسلط به چین، هند و ایران به دنبال مستقر شدن در افغانستان بود. اما لشکر بدون مرز فاطمیون و زینبیون که در سوریه و عراق جنگیدند و می‌گفتند برای اسلام و وطن می‌جنگند، جلوه دیگری از اراده خدا برای سرکوب دشمن را متجلی کردند که آثار آن را به‌زودی در افغانستان خواهیم دید، به این معنی که نیروهای فاطمیون به زودی در افغانستان اقدامات مناسب انجام خواهند داد. به عبارت دیگر ولی دم دانش‌آموزان مکتب سیدالشهدا مبارزان فاطمیون خواهند بود.


انتهای پیام/۴۱۲۷


انتهای پیام/

برچسب ها: تروریست
ارسال نظر