صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
نویسنده برجسته آمریکایی در گفت‌وگو با آنا:

صهیونیست‌ها در صورت حمله زمینی به غزه کاملاً غافلگیر خواهند شد

شگفتانه بزرگ در انتظار صهیونیست‌هایک نویسنده و روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی تأکید کرد اگر ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم به حمله زمینی به غزه بگیرد، به‌شدت غافلگیر خواهند شد؛ زیرا قابلیت‌های نظامی مقاومت فلسطین مخصوصاً گردان‌های شهید شیخ عزالدین قسام به‌صورت قابل‌ملاحظه‌ای در سال‌های اخیر تقویت شده است.
کد خبر : 581379

گروه جهان خبرگزاری آنا- محمد جعفری؛ رمزی بارود، روزنامه‌نگار آمریکایی- فلسطینی در مصاحبه با آنا با اشاره به اشتباه فاحش بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ایجاد و دامن زدن به بحران محله شیخ جراح در قدس شرقی برای دست یافتن به مقاصد سیاسی تأکید کرد که نتانیاهو گمان می‌کرد حتی در صورت خارج شدن کنترل اوضاع از دست مقامات امنیتی و گسترش ناآرامی از قدس به همه مناطق فلسطین خواهد توانست با دیگر بر اوضاع مسلط شود؛ اما وقتی از خواب غفلت بیدار شد که تمامی اراضی اشغالی از تل‌آویو گرفته تا جنوبی‌ترین مناطق فلسطین  را زیر آتش راکت‌ها و پهپادهای نیروهای مقاومت دید.


متن کامل مصاحبه رمزی بارود به شرح ذیل است:


آنا: با توجه به سابقه تجاوزگری و کشتاری که رژیم صهیونیستی در طول دهه‌ها اشغال از خود نشان داده، در صورت حمله زمینی ارتش این رژیم به غزه چه سناریویی را پیش‌بینی می‌کنید؟


بارود: مسلم است که اگر ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم به حمله زمینی به غزه بگیرد یا درواقع حتی اگر بخواهد یک تهاجم محدود داشته باشد به‌شدت غافلگیر خواهند شد زیرا قابلیت‌های نظامی مقاومت فلسطین مخصوصاً گردان‌های شهید شیخ عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس به‌صورت قابل‌ملاحظه‌ای در سال‌های اخیر تقویت شده است.



آمادگی نیروهای مقاومت فلسطین برای مقابله با ارتش رژیم صهیونیستی 


آنا: به نظر شما تجربه ناموفق ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۱۳۹۳ در حمله به غزه چه تأثیری بر عملکرد حال حاضر این رژیم دارد؟


بارود: ببینید در جریان حمله وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه در تابستان سال ۱۳۹۳ اسرائیل تصمیم داشت بخشی از غزه را به اشغال خود درآورد و امید داشت که یک منطقه حائل ایجاد کند. در آن سال حمله گسترده اسرائیلی‌ها و توطئه ایجاد منطقه حائل نه‌تنها به شکستی سخت انجامید بلکه خسارت‌هایی که نیروهای مسلح اسرائیل در روزهای پایانی جنگ به مناطق مسکونی و تأسیسات زیربنایی رفح و خان یونس وارد کردند تا چندین ماه موضوع تحقیقاتی شد که بهای سنگینی برای مقامات تصمیم‌گیرنده این رژیم در پی داشت. در یورش سال ۱۳۹۳ ارتش اسرائیل نتوانست به هدف خود برسد و مجبور به عقب‌نشینی شد.


آنا: توان نظامی مقاومت و گسترش حمایت مردمی از مقاومت مسلحانه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟


بارود: مقاومت غزه هم متحدتر و هم توانمندتر از هر زمان دیگری شده و حمایت مردمی از مقاومت هم از هر زمان دیگری بیشتر شده است.



در حال حاضر دولت و ارتش اسرائیل  در یک آشفتگی و وحشت عمیق بسر می‌برند



البته در چند روز اخیر گزارش‌هایی مبنی بر طرح ارتش رژیم صهیونیستی برای دست زدن به یک چنین تهاجمی علیه غزه منتشر شد؛ اما بعداً آن گزارش‌ها تکذیب شد و گفتند که خطای ترجمه بوده است. ما که خوب می‌دانیم اصلاً خطای ترجمه‌ای در کارنبود زیرا پیام تهاجم نظامی از طریق منابع عبری زبان هم منتشر شده بود و حتی صفحه توییتری ارتش رژیم صهیونیستی هم این پیام را منتشر کرد.


آنا: به عقیده شما چرا این تناقض‌گویی‌ها در سطوح بالای تصمیم‌گیری رژیم صهیونیستی وجود دارد؟


بارود: در حال حاضر دولت و ارتش اسرائیل حتماً در یک آشفتگی و وحشت عمیق بسر می‌برند. این بحران ساخته دست بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل است. وی توطئه خود را از محله شیخ جراح در قدس شروع کرد و قصد داشت به یک سری اهداف شخصی و سیاسی محدود دست یابد اما کنترل اوضاع از دستش خارج شد و رژیم صهیونیستی را به یک دردسر بی‌سابقه گرفتار کرد.



از منظر ژئو استراتژیک اسرائیل در ضعیف‌ترین موضع ممکن در طول حیاتش قرار دارد



از سوی دیگر، در فلسطین این موضوع دیگر به یک امر عادی تبدیل‌شده است که در صورت افزایش خشونت علیه فلسطینیان، مردم فلسطین مطمئناً مقاومت خود را افزایش می‌دهند.


آنا: با توجه به میانجی گران متعددی که حتماً با چراغ سبز تل‌آویو پا به صحنه گذاشته‌اند آیا وجهه‌ای برای این رژیم حتی در میان حامیانش باقی خواهد ماند؟


بارود: به‌هرحال، اگر براثر مقاومت مستحکم فلسطینیان مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش آتش‌بس شوند این عقب‌نشینی قطعاً عواقب زیادی برای سیاست اسرائیل، طبقات حاکم و ارتش در ظاهر شکست‌ناپذیر تل‌آویو خواهد داشت.




بیشتر بخوانید:


چرا گنبد آهنین در رهگیری موشک‌های مقاومت شکست خورد؟


شاخه نظامی جنبش فتح: شهرک‌های اسرائیل را به جهنمی غیرقابل تحمل تبدیل کنید




نکته مهم اینجاست که برای اول‌بار در تاریخ اشغال فلسطین به دست رژیم صهیونیستی دیگر اسرائیل به‌تنهایی قادر به چینش مهره‌ها و اعمال روش و قانون خود نیست. از منظر ژئواستراتژیک اسرائیل در ضعیف‌ترین موضع ممکن در طول حیاتش قرار دارد.


به گزارش آنا، روز گذشته سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد که تاکنون دو هزار راکت از نوار غزه به اسرائیل شلیک‌شده است.


این اولین بار از جنگ غزه در ۲۰۱۴ است که اسرائیل در معرض این حجم از خسارت‌ها ازجمله خانه‌های ویران، خودروهای آتش‌گرفته، و آسیب دیدن یک مرکز تأسیسات نفتی قرار می‌گیرد.


آمارهای رسمی اسرائیل نشان می‌دهند که در حملات راکتی نیروهای مقاومت تاکنون ۹ اسرائیلی ازجمله چند سرباز کشته‌شده و ۵۶۴ نفر نیز زخمی شده‌اند. حملات فلسطینی‌ها همچنین موجب قطعی برق در مناطق غرب بئر السبع و شهرک‌های اطراف آن شده است.



خسارات حملات راکتی مقاومت به شهرها و شهرک‌های صهیونیست‌نشین


حرکت قطارها از تل‌آویو و از مرکز اسرائیل به مناطق جنوبی کاملاً متوقف‌شده است. ایستگاه گازی تمار در دریای مدیترانه در ۹۰ کیلومتری غرب حیفا که سالانه ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز تولید می‌کند هم تعطیل شده است. فرودگاه بن گوریون تل‌آویو تعطیل‌شده و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی پروازهای مستقیم خود به اسرائیل را لغو کرده‌اند.


هزینه ردیابی و انهدام هر راکت در سامانه گنبد آهنین اسرائیل ۱۵۰ هزار دلار است و تاکنون بیش از ۵۰ میلیون دلار برای انهدام راکت‌های فلسطینی هزینه شده است. ضمن اینکه هزینه موشک‌های شلیک‌شده اسرائیل به غزه نیز ده‌ها هزار دلار است.


انتهای پیام/۴۱۵۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر