صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۱۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند

حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
کد خبر : 581143

به کزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حوادث و تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی که به سرعت اوج گرفته و به صورت بی‌سابقه در کل پهنه فلسطین گسترش یافته، بسیاری از تحلیل‌های ارائه شده درباره وضعیت رژیم صهیونیستی را با تناقض جدی مواجه ساخته است.


این تحولات اما؛ به همان میزان که معلول توان‌مندتر شدن گروه‌های مقاومت و مردم فلسطین است، به ضعف مفرط و از هم گسیختگی کم‌سابقه صهیونیست‌ها نیز مربوط بوده و به همین دلیل نگرانی بسیاری از شهرک‌نشینان صهیونیست را بابت تداوم ناامنی دوچندان کرده است.


رژیم غاصب و شرور صهیونیستی که به دلیل برخی توهمات سردمداران جنایت‌کارش دچار اشتباهات محاسباتی متعددی شده بود، علاوه بر شرارت‌هایی فراتر از مرزهای سرزمین‌های اشغالی، از ابتدای ماه مبارک رمضان نیز با گسیل نظامیان خود به مسجدالاقصی مانع برگزاری مراسم مسلمانان و موجب بروز درگیری‌های دامنه‌دار شد.


رژیم صهیونیستی طی ۱۰ ماه گذشته پس از آغاز اقدامات مقابله‌ای ایران در برجام، از آنجا که به دلیل عادی‌سازی روابط خود با چند کشور حقیر عربی، توهم قدرت برتر بودن در منطقه را داشت، تصور می‌کرد می‌تواند اراده خود را بر اراده دیگر بازیگران تحمیل کند.


زنجیره حوادث امنیتی در سرزمین‌های اشغالی که نه تنها ناکارآمدی سامانه‌ گنبد آهنین بلکه ضعف شدید زیرساخت‌های اطلاعاتی ـ امنیتی صهیونیست‌ها را به رخ کشید، چون بادی به آتش زیر خاکستر فلسطینیان دمید و آن را شعله‌ور ساخت.


این اتفاقات که در ادامه اعتراضات گسترده چندین ماهه شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو آغاز شد، عملا دولت اسرائیل را با یک سردرگمی و دست‌پاچگی مفرطی روبرو ساخت که تبلور عینی آن در نشست خبری اخیر  نخست وزیر دولت انتقالی هویدا بود.


نکته جالب در این میان؛ مواضع آمریکا، اروپا و کشورهای عربی در خصوص این تحولات است و به نظر می‌رسد تمامی این اضلاع، گرچه مواضع عمومی و همیشگی خود نسبت به قضیه فلسطین و اسرائیل را داشته‌اند اما تقریبا همه‌گی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که تاریخ مصرف نتانیاهو به سر آمده است.


از سویی اما؛ حمایت قوی‌تر ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی  این تحولات و درگیری‌ها را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.


اظهارات کم‌سابقه روز گذشته «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی نیز به تنهایی نمایی واقعی از عمق بحران جاری در سرزمین‌های اشغالی را ارائه کرد. او در سخنانی از سر استیصال گفت: به همه التماس می‌کنم، تمام تلاش خود را بکنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است، جلوگیری کنند.



 


او گفت: هم اکنون در خیابان‌های اسرائیل جنگ است و مردم آن چه را که می‌بینند نمی‌توانند باور کنند.


در این میان حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین نیز از این جهت حائز اهمیت است که ضمن افزایش روحیه مقاومت در جوانان فلسطینی، گروه‌های مقاومت و آحاد مردم و جوانان آنان را در پیگیری باور نابودی قطعی رژیم غاصب اسرائیل بسیار مصمم‌تر کرده است ، باوری که خود را در کمپین «دستبند و لبخند» آنها در حین دستگیر شدنشان توسط نظامیان صهیونیست نشان داد.


از طرفی؛ تقریبا بر همگان آشکار شده که گروه‌های مقاومت فلسطینی برای رسیدن به «انتفاضه رمضان» مسیری به سختی رسیدن از شرایط «سنگ و فلاخن» به شرایط «راکت و موشک» را طی کرده‌اند و امروز به این باور رسیده‌اند که غاصبان سرزمین صلح، چند سال آینده را نخواهند دید.


در یک جمع‌بندی کلی اگر بخواهیم شرایط کنونی تحولات منطقه و جایگاه رژیم منحوس صهیونیستی را بررسی کنیم، تنها این عبارت از مثلث «زنجیره حوادث امنیتی»، «باور و قدرت فلسطینیان به پیروزی نزدیک» و «نابسامانی و فروپاشی درونی» نتیجه گرفته خواهد شد که اسرائیل هیچگاه این‌قدر ضعیف و در آستانه اضمحلال نبوده است.


منبع: نورنیوز


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر