صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
یادداشت وارده؛

عید سعید فطر شروعی همراه با فطرت و همگام با بصیرت

بندگان در عید سعید فطر باید توجه خود را برای شکرگزاری خداوند صرف کنند و با بشارت فرشتگان مبنی بر آمرزش گناهان شروعی همراه با فطرت و همگام بابصیرت داشته باشند.
کد خبر : 581043

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، عید فطر عید بصیرت است، روزه‌داری در ماه مبارک رمضان نه‌تنها هزینه نبوده، بلکه سرمایه‌گذاری است. در واقع بنده خدا چیزی را از دست نداده‌ و به مرتبه خودآگاهی و خداآگاهی رسیده است.


«خودم را رها کردم و خدایم را به دست آوردم لذت دنیا را کنار زدم عزت آخرت را به دست آوردم.» با این توصیف عید سعید فطر به منزله‌ جشن بصیرت است. جشنی به خویشتن و خدای هستی.


این بصیرت در نماز عید نیز مشهود است که خدایا ما را داخل هر خوبی کن که پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله و سلم و خانواده او را در آنها وارد کردی و از هر بدی که آنها را خارج کردی مرا نیز خارج کن.


آری عید فطر عید بصیرت است، بصیرتی که با ضیافت الله آغاز می‌شود و در عید قربان به لقاءالله می‌رسد. امام خمینی‌(ره) در این باره از آن به عید وصال یاد می‌کند و می فرماید: «عید شریف فطر عید است برای ضیافت‌الله، و عید شریف قربان عید است برای لقاء‌الله و آن عید که ضیافت‌الله بوده، مقدمه است برای لقاء‌الله.» (صحیفه امام؛ ج ۱۸، ص ۱۱۸) و نکته آخر اینکه عید سعید فطر روز شوق دیدار یار است و ما در فراق امام زمان عجل‌الله‌ تعالی‌ فرجه‌الشریف هستیم که امیدواریم با ظهورش این عید را جشن بگیریم.


عید فطر روز تولد فطرت


خداوند را به رمضان و ضیافت سرشار از بصیرتش قسم می‌دهیم تا ما را از یاران آخرالزمانی حضرتش قرار دهد و انقلاب اسلامی ما را تحت زعامت رهبر بصیر انقلاب به انقلاب جهانی مهدی موعود متصل کند. ان‌شاءالله.


از سویی در کلام معصومان عید فطر روز تولد فطرت است. از بین تمام موجودات تنها بشر است که صفات خداوند را در خود متجلی می‌کند که با بندگی پروردگار، فطرت درونی زنده می‌شود و از بالقوه به بالفعل تبدیل می‌شود. بصیرت برآمده از ضیافت الهی موجب می‌شود ظاهر و باطن انسان این عید را جشن بگیرد و با پرداخت زکات فطره این جشن را بین سایر بندگان خداوند تقسیم کند.


خداوند در این روز به بندگان توفیق داده تا از دریای بی‌کرانش بهره‌مند شوند و شکر معنویت بر جای آورند. بصیرت برآمده از رمضان حاصل یک آزمون بزرگ است. خداوند ظاهر و باطن انسان را در ماه مبارک رمضان در مرحله امتحان قرار می‌دهد و کسانی که حرمت این ماه را رعایت کرده باشند در حقیقت سربلند از آزمون الهی بیرون خواهند آمد.


روایت شده که در این روز کمترین چیز برای مردان و زنان مومن آن است که فرشته‌ای در آخرین روز ماه رمضان ندا می‌دهد که ای بندگان خدا بشارت باد شما را که خداوند گناهان گذشته شما را بخشید پس بنگرید که چگونه می‌خواهید دوباره شروع کنید، شروعی همراه با فطرت و همگام بابصیرت. در این روز باید تمام توجه خود را برای شکرگزاری خداوند صرف کنیم از اینکه فطرت توحیدی را به بندگان اعطا کرده است.


حجت‌الاسلام عیسی اسمعیلی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

برچسب ها: عید سعید فطر
ارسال نظر