لاهیجان رتبه سوم واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کرد
مجید عاشوری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان با اعلام اینکه براساس اطلاعات وبسایت ارزیابی مراکز تحقیقاتی و آموزشی سایمگو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان موفق به کسب رتبه سوم بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شده است، اظهار کرد: این رتبهبندی نشان میدهد که این دانشگاه موفق به کسب رتبه نخست علوم انرژی در کشور شده است. علوم ریاضی و کشاورزی از سایر حوزههایی است که رتبه قابل توجهی در سطح کشور دارند.
وی قرارگرفتن این واحد در رتبه ۲۱ دانشگاهها و مراکز عالی کشور را نشاندهنده تأثیرگذاری واحد لاهیجان در کشور دانست و ادامه داد: در سال جاری تعداد ۹۵ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی که بین آنها فقط ۲۷ واحد دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور دارند، موفق به قرارگیری در این لیست شدهاند. این واحد دانشگاهی رتبه ۷۲۴ جهان را در سایمگو کسب و پس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و خمینیشهر در رتبه سوم واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با بیان اینکه این دانشگاه براساس ارزیابی سایمگو همچنان در رتبه نخست واحدهای دانشگاه آزاد استان گیلان قرار دارد، اضافه کرد: رتبه جهانی واحد لاهیجان از ۷۶۴ در سال گذشته به ۷۲۴ در سال جاری ارتقا یافته است. رتبه تحقیق و ابداعات واحد لاهیجان نیز از ۴۰۳ و ۵۲۹ در سال گذشته به ۴۰۲ و ۴۵۷ افزایش یافته است.
عاشوری بیان کرد: رتبه اجتماعی واحد نیز در سال جاری برابر با ۲۵۰ است و این در صورتی است که رتبه این واحد دانشگاهی در سال گذشته ۵۶ ایران، پنجم واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و نخست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان گیلان بوده که با تلاشهای انجامشده این رتبهها به ۲۱ ایران و سوم بین دانشگاههای آزاد اسلامی افزایش یافته است.
وی از بهبود جایگاه واحد لاهیجان در رتبهبندی webometrics سخن گفت و تأکید کرد: اطلاعات ارائهشده پایگاه webometrics نیز نشان میدهد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان رتبه ۱۴ در سطح واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی و رتبه نخست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان گیلان را به دست آورده است. رتبه این واحد دانشگاهی از ۳۷۷۶ و ۱۰۶ در سال گذشته به ۳۷۰۷ و ۱۰۵ به ترتیب در سطح جهان و ایران در سال جاری رسیده است.
به گزارش آنا، رتبهبندی سایمگو، عملکرد علمی مراکز مورد بررسی در سالهای گذشته را نشان میدهد و از سه شاخص تحقیقات، نوآوری و اجتماعی بهصورت ترکیبی استفاده میکند. شاخصهای تحقیقات ۵۰ درصد، نوآوری ۳۰ درصد و اجتماعی ۲۰ درصد وزن رتبه مؤسسات تحت بررسی را مشخص میکنند. رتبهبندی تحقیقات به میزان تأثیر و کیفیت نتایج تحقیقات انجامشده توسط مؤسسه اشاره دارد.
رتبه نوآوری براساس تعداد درخواستهای ثبت اختراع مؤسسه و استناداتی که نتایج تحقیقات استخراجشده از اختراع ثبتشده را محاسبه میکند و رتبهبندی اجتماعی براساس تعداد صفحات وبسایت مؤسسه، تعداد لینکها و شبکههای اجتماعی مرتبط با آن ارزیابی میشود.
اهداف ارزیابی وبومتریک نیز نشاندهنده میزان توجه مؤسسات، دانشگاهها و مراکز عالی به نشر و توسعه اینترنتی، حمایت از طرحهای دسترسی آزاد بهمنظور افزایش انتقال علم و دانش و حضور دانشگاه در فضای مجازی بهعنوان آینهای از دانشگاه در فضای واقعی را ارزیابی میکند، برگزاری موفق کلاسهای مجازی و فعالیت گسترده واحد لاهیجان در فضای مجازی در کسب رتبههای ذکرشده تأثیرگذار بوده و نشاندهنده بهبود خدمات و تلاشهای فراوان در واحد لاهیجان است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/