صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
احمدزاده خبر داد؛

تغییر نام دانشکده سمای دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مهارت و کارآفرینی

رئیس دانشکده مهارتی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از تغییر نام دانشکده سمای این دانشگاه به مهارت و کارآفرینی خبر داد.
کد خبر : 580569

محمدرضا احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد اظهار کرد که دانشگاه آزاد اسلامی چند سال است در زمینه‌های مهارتی و کارآفرینی فعالیت می‌کند و برگزاری دوره‌های مهارتی و استارت‌آپ‌ها ساختار یک مجموعه را به سمت کارآفرینی پیش می‌برد.


وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یزد جزء نخستین واحدهای دانشگاهی بوده که درس کارآفرینی را از سال ۱۳۸۵ در گروه‌های کارشناسی و کاردانی ارائه داده است و با توجه به اهمیت این موضوع دانشکده‌های سما مأموریت یافتند که به‌سمت مهارتی و کارآفرینی تغییر نام دهند و  دانشکده دانشگاه آزاد اسلامی یزد در این راستا به دانشکده مهارت و کارآفرینی تغییر نام داد.


رئیس دانشکده مهارتی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد عنوان کرد: تمرکز بر آموزش مهارت‌محور و کارآفرینی فرصتی را ایجاد می‌کند تا دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی در کنار درس و رشته اصلی مهارت کسب کنند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد سال‌هاست به‌عنوان دانشگاه کارآفرین شناخته می‌شود، بیان کرد: این دانشگاه باید با تغییرنام متمرکزتر و قدرتمندتر از قبل به این سمت کارآفرینی برود.


تأثیر دانشکده مهارت و کارآفرینی بر اشتغال جوانان


وی تأکید کرد: تلاش دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی یزد آن است که دانشجویان را در رشته‌های تحصیلی حمایت کند و این موضوع بر اشتغال جوانان تأثیر مستقیم خواهد داشت.


احمدزاده با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باید به راحتی برای خود کسب و کار راه‌اندازی کنند، تشریح کرد: در دو سال گذشته فعالیت‌های خوبی در این راستا صورت گرفت، به‌طوری‌که مدرسه اشتغال ایجاد شد و در دو مقوله مهارتی و کارآفرینی فعالیت‌های خوبی انجام شد.


وی با تأکید بر برگزاری دوره‌ها و آموزش‌های ویژه برای فارغ‌التحصیلان علاوه بر دوره مهارتی حسابداری گفت: این نوع برنامه‌ها با مشارکت و تعامل ارگان‌های مختلف مانند استارت‌آپ ملی اسباب‌بازی از جمله سازمان فرهنگی هنری شهرداری و با این ساختار جلو رفتیم و الان استارت‌آپ ملی پسماند را داریم  تا برنامه‌ها بامشارکت سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف به نحو مطلوب انجام شود و خروجی خیلی خوب را داشته باشد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر