صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران خبر داد؛

ضرورت به‌روزرسانی میزان آسیب‌پذیری بیمارستان‌های تهران

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: زلزله در تهران روزی اتفاق خواهد افتاد و باید زلزله را به‌عنوان اولین و بزرگترین حادثه‌ای که تهران را تهدید می‌کند در نظر گرفت.
کد خبر : 580472

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رضا کرمی محمدی، در خصوص پایگاه های پشتیبانی مدیریت بحران شهر تهران گفت:  استقرار نیروهای امدادی از جمله هلال احمر، اورژانس و نیروهای داوطلب مدیریت بحران است که ضمن آشنایی با یکدیگر نسبت به عملیات امداد و نجات اقدام خواهند کرد و در نتیجه زمان امدادرسانی در صورت وقوع حوادث و سوانح  کوتاه خواهد شد.


وی با بیان اینکه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سال گذشته سامانه هشدار سریع زلزله را افتتاح کرد، افزود: سامانه هشدار سریع زلزله در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و حداقل ۱۵ ثانیه قبل وقوع زلزله را هشدار می‌دهد. مطالعات در دنیا نشان می‌دهد که حتی ۵ ثانیه قبل هم هشدار زلزله بسیار مؤثر است و منجر به کاهش تلفات و خسارات زیادی خواهد شد.


رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به احتمال وقوع زلزله در تهران تصریح کرد: از زمانی که متخصصان وقوع زلزله در تهران را پیش‌بینی کرده‌اند سال‌های زیادی گذشته است، اما مطمئن هستیم که این اتفاق روزی خواهد افتاد و باید زلزله را به‌عنوان اولین و بزرگترین حادثه‌ای که تهران را تهدید می‌کند در نظر گرفت. زلزله‌ای که  ۲۵ میلیون نفر جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و از لحاظ اقتصادی درآمد ناخالص ملی کشور را دچار مشکلات بسیاری خواهد کرد. بنابراین موضوع زلزله تهران بسیار جدی است و متأسفانه جدی گرفته نمی‌شود.


کرمی محمدی با تأکید بر اینکه تکمیل مخازن اضطراری آب شرب تهران نیازمند تأمین بودجه است، افزود: ۳۰ مخزن اضطراری آب‌رسانی از سوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران سال گذشته نصب شد و ۷۰ مخزن دیگر تا پایان امسال نصب می‌شود تا آب شرب شهروندان در ۷۲ ساعت اولیه در زمان بحران تأمین شود که مقرر است ۳ مخزن آن در بیمارستان‌های تهران نصب شود.


رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه آخرین بررسی میزان آسیب‌پذیری بیمارستان‌های تهران مربوط به حدود ۱۵ سال پیش است، تأکید کرد: لازم است با استفاده از شاخص‌های وزارت بهداشت و درمان این بررسی‌ها به‌روزرسانی شود تا وضعیت ایمنی بیمارستان‌های تهران مشخص شود.  


کرمی محمدی با اشاره به اینکه موضوع کاهش خطرپذیری بیمارستان‌ها در ﻣﺠﻤﻊ ﻣﻠﻲ ﻛﺎﻫﺶ ﺧﻄﺮﭘﺬﻳﺮﻱ ﺳﻮﺍﻧﺢ مطرح شده، افزود: تهران به ساخت ۴ بیمارستان امن و پایدار در نقاط مختلف شمال، جنوب، شرق و غرب نیاز دارد. 


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: ستاد بحران زلزله
ارسال نظر