صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

شائبه مهندسی شدن انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری/از تماس‌های مشکوک تا اقدامات عجیب و غریب در آستانه برگزاری مجمع

انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری در حالی دو هفته دیگر برگزار می‌شود که برخی اقدامات شائبه مهندسی شدن مجمع را تقویت می‌کند.
کد خبر : 579838

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، پس از اینکه دوره ریاست خسرو قمری بعد از هشت سال در فدراسیون دوچرخه‌سواری به پایان رسید؛ دی ماه سال گذشته بود که وزارت ورزش و جوانان با تأخیر 18 روزه سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری را انتخاب کرد. افشین داوری در حالی سرپرستی فدراسیون دوچرخه‌سواری را برعهده گرفت که مثل همیشه سودای ریاست در یک فدراسیون ورزشی را هم در سر دارد و برای انتخابات فدراسیون شطرنج نامزد شده است، اما نکته قابل توجه از زمان حضور داوری در فدراسیون دوچرخه‌سواری، رقم خوردن اتفاقات عجیب و غریب است.


عبدالرحمن قاسمی، سید رضا میر ابوطالبی، نوربخش عسکری و محمود رشیدی نامزدهایی هستند که در انتخابات برای تصاحب صندلی ریاست فدراسیون دوچرخه‌سواری با هم رقابت می‌کنند، اما نکته قابل توجه اینکه رشیدی که به‌عنوان نامزد ریاست فدراسیون دوچرخه‌سواری در انتخابات ثبت‌نام کرده است، در کنار داوری در فدراسیون حکم مشاور را هم گرفته است و این موضوع که از مدت‌ها قبل صحبت آن به میان بود می‌تواند بر روند انتخابات تأثیر بگذارد، هر چند که وزارت ورزش و جوانان در برابر این موضوع واکنشی نشان نداده است.


اما در شرایطی که دو هفته دیگر تا برگزاری مجمع انتخابات زمان باقی مانده است؛ یکی از نامزدهای ریاست فدراسیون  دست به اقدام عجیب و غریبی زده است؛ این نامزد مورد نظر در تماس با روسای هیئت‌ها از آن‌ها خواسته که در تهران حضور پیدا کنند و در مورد برنامه‌های خودش با آن‌ها صحبت کند، در حالی که اصلاً چنین اقدامی غیر متعارف به حساب می‌آید. حداقل این است که نامزد مورد نظر به استان‌های مربوطه سر بزند و پس از بازدید از امکانات آن‌ها، برنامه‌های مورد نظر خود را ارائه دهد تا روسای هیئت‌ها پس از بررسی گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند؛ اما در فدراسیون دوچرخه‌سواری این موضوع دقیقاً برعکس اتفاق افتاده است و نامزد مورد نظر حتی زحمت سفر به استان‌های مربوطه را هم به خود نمی‌دهد. ضمن اینکه گفته می‌شود  سرپرست فدراسیون هم در این اقدام، فرد مورد نظر را همراهی کرده است. 


انتخابات فدراسیون دوچرخه‌سواری در پنجم خردادماه برگزار می‌شود و قطعاً چنین اتفاقاتی شائبه مهندسی بودن انتخابات را بیشتر از گذشته پررنگ می‌کند؛ ضمن اینکه از همان ابتدای تعیین سرپرست برخی اقدامات مجمع انتخابات را به سمت مهندسی شدن برده است. دوچرخه‌سواری ایران حال و روز خوشی ندارد و در این سال‌ها رکابزنان به قدری افت داشته‌اند که در آوردگاه توکیو تنها یک سهمیه به دوچرخه‌سواری ایران اختصاص داده شد؛ این در حالی است که در المپیک ریو حداقل دوچرخه‌سواری ایران سه نماینده داشت. ساختمان نیمه‌کاره فدراسیون، افت رکابزنان در آسیا و عدم نتیجه‌گیری در مسابقات مختلف سبب شده بود که حتی وزارت ورزش و جوانان هم نسبت به این فدراسیون دلسرد شود، اما حالا در آستانه برگزاری مجمع انتخابات این فدراسیون برخی اقدامات و سکوت وزارت ورزش و جوانان در برابر آن‌ها شائبه مهندسی را تقویت می‌کند.


انتهای پیام/4057/



انتهای پیام/

ارسال نظر