صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان:

پروژه بند خاکی چهرآباد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از بهره‌برداری پروژه بند خاکی چهرآباد در تیر ماه سال جاری خبر داد.
کد خبر : 579789

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، خلیل آقاجانلو در حاشیه بازدید حجت‌الاسلام مهدی باقری نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی از نهالستان کوشکن اظهار کرد: پروژه بند خاکی چهرآباد که از بزرگ‌ترین پروژه‌های آبخیز کشور نیز به شمار می‌آید تیر ماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.


وی افزود: استان زنجان سابقه دیرینه در حوزه آبخیزداری را در کارنامه خود دارد و نخستین اقدامات مربوط به این حوزه در سراسر کشور به استان زنجان بازمی‌گردد. کنترل فرسایش خاک، و کاهش خسارات ناشی از سیل و رضایت جوامع محلی از مهم‌ترین اثرات اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان است.


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان عنوان: فرآیند رفع تداخل در اراضی ملی در حال اجرا است و درصدد هستیم تا طرح کاداستر اراضی ملی تا پایان سال جاری به اتمام برسد. استفاده از ظرفیت گروه‌های علمی دانشگاه به‌منظور ترویج فرهنگ منابع طبیعی یکی از اقدامات مؤثری بوده که در این چند سال اخیر اداره کل منابع طبیعی استان مبادرت به اجرای آن کرده است.


قوانین وضع شده در مجلس  برای مردم ممنوعیت ایجاد نمی‌کند


نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی نیز منابع طبیعی را یکی از سرمایه‌های نظام و مردم عنوان کرد و یادآور شد: حاکمیت تلاش می‌کند تا به مردم خدمات ارائه کند و بیشترین منافع را از طریق این سازمان به آحاد مردم و حتی آیندگان برسانیم.


حجت‌الاسلام مهدی باقری اضافه کرد: قوانینی که در مجلس وضع می‌شود بیشتر با هدف حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب و تصرف عرصه‌ها توسط سودجویان انجام می‌شود و این قوانینی نیست که برای مردم کشور ممنوعیت ایجاد کند؛ بلکه درصدد هستیم تا مسیر صحیح استفاده از این منابع الهی را ترسیم کنیم. در همین راستا برخی از قوانین را باید اصلاح و به‌روز کنیم تا خدمات‌رسانی به مردم در این حوزه تسهیل شود.


وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین و مناسب‌ترین گزینه برای حفظ منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب آن، ارتباط این سازمان با مردم و فرهنگ‌سازی است. برای کاهش خسارات ناشی از سیل، جلوگیری از کاهش آب‌های زیرزمینی، جلوگیری از آتش‌سوزی‌ها در جنگل و مراتع و حفظ گونه‌های با ارزش گیاهی و جانوری باید در جامعه فرهنگ‌سازی صورت گیرد و مردم با وظایف خود در قبال حفظ و حراست از طبیعت و محیط‌زیست آشنا شوند.


نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: قانون‌گذار برای تضییع‌نشدن به حقوق عامه و بیت‌المال قوانین جدی را وضع می‌کند و در کنار برخورد جدی با متخلفان این حوزه قانون‌گذار رفتارهای پیشگیرانه را هم مدنظر دارد. آیندگان نیز از این منابع الهی سهمی دارند و برای این منظور باید در حفظ و نگهداری آن از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۱۰۳/

انتهای پیام/

ارسال نظر