صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان داروهای انسانی: 

راه‌حلی برای مشکل داروهای مسافرآور نیست/ بلاتکلیفی داروهای آماده حمل ایران در ترکیه

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان داروهای انسانی گفت: راهی برای رفع گرانی و کمبود داروهای مسافرآور تا بازگشائی پروازها نیست. 
کد خبر : 579680

مهرداد علیمیان، در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا، در پاسخ به این پرسش که «به علت کاهش فعالیت خطوط هواپیمائی در زمان کرونا، برخی از داروهای مسافرآور (مانند داروی آلزایمر) کمتر و گرانتر به دست بیماران می‌رسند. آیا تدبیری برای حل گرانی و کمبود این داروها وجود دارد؟» گفت: راه حل خاصی برای رفع این مشکل نداریم. 


وی افزود: درحال حاضر ما برای تدارک و دریافت داروهای قانونی خود هم مانده‌ایم. درحال حاضر تمامی پروازهای ترکیه تعطیل است و تمام کانال‌های قانونی ما نیز سه هفته تعطیل خواهد بود بنابراین کسی نمی‌داند چه اتفاقی برای داروها خواهد افتاد؟


رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در خصوص داروهایی که به صورت تک نسخه‌ای از سوی برخی مسافران خارجی برای اقوامشان در ایران آورده می‌شود، بیان کرد: در رابطه با داروهای مسافرآور که خویشاوندان بیماران به سفارش آنها وارد می‌کنند، هر نوع دارو شرایط خاص خود را دارد. 


وی در ادامه گفت: ورود و خروج و تصمیم‌گیری دولتی برای این نوع داروها بستگی به خیلی موضوعات دارد. مثلا اینکه آن دارو در آن کشور جزو دراگ لیست هست یا خیر؟ 


علیمیان در پایان گفت: در حال حاضر این مشکل راه‌ حلی ندارد.حتی محموله آماده حمل خود ما دو هفته بلاتکلیف است، زیرا هیچ پروازی وجود ندارد که آن را برای ما بیاورد. نیاز مملکت هم هست اما پروازی نیست که آن را بیاورد. 


انتهای پیام/4076/

انتهای پیام/

برچسب ها: واردات دارو
ارسال نظر