صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۲۵ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
روح‌الامین در گفت‌وگو با آنا:

دانشجو برای خلق آثار مذهبی باید مطالعه عمیق داشته باشد/ رونمایی از اثر «در محضر خورشید» درباره امیرالمؤمنین (ع)

خالق اثر «در محضر خورشید» گفت: نخستین تجربه همکاری بنده با دانشگاه استاد فرشچیان، برگزاری کارگاه هنری درباره امیرالمؤمنین (ع) بود.
کد خبر : 579358

علیرضا روح‌الامین، طراح و خالق آثار نقاشی خط در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تابلو «در محضر خورشید» اظهار کرد: این اثر نخستین تابلو از مجموعه آثار جدید بنده است که با موضوع مبانی عرفانی و روحانی است و بیشتر مانوس با اندیشه‌های مولانا و شمس تبریزی سیر می‌کند.


وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از اندیشه‌های مولانا نگاه ویژه به مولا امیرالمؤمنین(ع) دارد و عارف حقیقی، بزرگ و وارسته جهان خلقت امام علی (ع) هستند، چند تابلو از این مجموعه جدید که ۴۰ عدد تابلو است، به نام مبارک آقا امیرالمؤمنین (ع) تعلق دارد.


این فارغ‌التحصیل رشته دانشگاهی معماری بیان کرد: کارگاه «در محضر خورشید» به پیشنهاد دوستانم در مؤسسه فرهنگی هنری صبا تشکیل و قرار شد که به مناسبت شهادت مولا امیرالمومنین (ع) در قالب یک کارگاه یکروزه به اجرای تابلو نقاشی با موضوع این امام بزرگوار بپردازیم.


روح‌الامین گفت: در برگزاری کارگاه «در محضر خورشید»، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان نیز کمک کرد و این کارگاه، نخستین تجربه کاری با دانشگاه استاد فرشچیان است که با افتخار انجام می‌دهم.


برای خلق آثار مذهبی باید مطالعه عمیق داشت


وی با اشاره به لزوم تشویق دانشجویان رشته‌های هنری به خلق آثار مذهبی گفت: یکی از تأثیرگذارترین اتفاقات در خلق آثار و مهم‌ترین عامل، حال خوب هنرمند است. در واقع اگر یک دانشجوی هنرمند مطالعات عمیقی داشته باشند، حال او خوب می‌شود و می‌تواند به خلق آثار مذهبی سوق پیدا کند. کسانی که می‌خواهند آثاری با موضوع‌های مذهبی و با مضامین اهل بیت (ع) کار کنند باید اطلاعات عمیق داشته باشند و خیلی به مطالعه بپردازند.


ضرورت تهذیب اخلاق و مراقبه


این هنرمند خاطرنشان کرد: عامل مهم دیگری که در خلق اثر خوب باید در نظر گرفت، تهذیب اخلاق و مراقبه است. البته بنده عامل نیستم ولی علاقه دارم که اینگونه باشم. در واقع هنرمند باید از گوهر فکر و روح خود مراقبت کند تا اجازه و توفیق خلق آثار خوب را داشته باشد.


وی ادامه داد: دانشجویان رشته هنر نباید فقط  به کلاس‌ها و محیط دانشگاه بسنده کنند و به فراخور رشته خودشان باید تجربه‌های زیادی را کسب کنند و مشق بصری در کنار فلسفه نظری هنر می‌تواند کمک شایانی به آنان داشته باشد. ‌ لذا توصیه می‌کنم دانشجویان کار هنری زیاد ببینند و آثار هنرمندان را پیگیر باشند. همچنین برنامه گالری‌گردی داشته باشند و از ورکشاپ‌هایی که در زمینه رشته هنریشان برگزار می‌شود، استفاده کنند.




انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر