صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
اسماعیلی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

ارتقای کمی و کیفی تولیدات فرهنگی با ایده‌های دانشگاهی

توسعه صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی با تربیت دانشجویان کارآفرینمعاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر گفت: ارتقای کمی و کیفی تولید محصولات فرهنگی و هنری با ایده‌های خلاقانه در دانشگاه‌ها تحقق می‌یابد.
کد خبر : 579197

حجت‌الاسلام عیسی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائم‌شهر در تبیین رویکرد و برنامه‌های حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر در سال ۱۴۰۰ بر نقش عنصر خلاقیت در فناوری‌های فرهنگی در تولید محصولات فرهنگی و هنری با رعایت استانداردهای ملی برای تأمین نیازهای نسل جوان در دانشگاه‌ها تأکید کرد.


وی گفت: تقویت و توسعه صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی با تربیت دانشجویان کارآفرین و خلاق، سبب اثرگذاری فرهنگی بسیار وسیعی در زیست‌بوم  منطقه‌ای و تأثیر فرهنگی عمیق میان دانشگاهیان می‌شود.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر ادامه داد: بر این اساس شناسایی ظرفیت‌های بالقوه استادان و دانشجویان در دانشگاه‌ها و ایجاد انگیزه و مشارکت میان آنان از طریق تسهیلات حمایتی و ایجاد ارتباطات با نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های فرهنگی و هنری می‌تواند به‌عنوان موتور مولد در ایجاد نهضت تولید محصولات و محتوای فرهنگی کارآ و باکیفیت در جامعه شده و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را در حوزه فرهنگ تا حدی تأمین کند. 


اسماعیلی، رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی و فراخوان آن برای ارسال آثار در قالب محصول فرهنگی و ادبی با ایده و فرآیند نوآورانه در این واحد دانشگاهی از طریق ارتباط با دبیرخانه مرکزی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد.


وی ابراز امیدواری کرد که تداوم موفقیت‌ها در این عرصه با حضور فعالانه استادان و دانشجویان با مشارکت هرچه بیشتری در این رویداد که به‌صورت کلی در سه مرحله شناسایی استعدادها، مرحله مقدماتی و رقابت نهایی پیش‌بینی شده است، بتواند در ارتقای سطح کیفی و کمی محصولات خلاقانه کشور مفید فایده بوده و نتایج آن در قالب نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مجازی ملی ارائه شود تا با گسترش این نوع فعالیت‌ها در مراکز و واحدهای دانشگاهی، شاهد توسعه کسب و کارها و اشتغال فارغ‌التحصیلان در حوزه‌های فرهنگی جامعه باشیم.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر